cimcimee nerdesin taze hamişşşş naptın dr falan ayarladın mı ?
ohhh çok sevindim hayırlı haberlerle gel inşallahay canım biraz yoğundumda şimdi gördüm valla evet canım fatoş saolsun onun gelini benim burda oturuyo onun gittiği dr dan randevu aldık çarşamba gidecem inş...
nihal kk yı açınca virüsler karşılalaştımm birazdan çıkıcamm pc virüslerden arınacak((
ben geldim kızlar.kk yı açarken bana da dedi virüs programım tehlike algılandı.ama pc de hala bişi yok tehlike adına
iyiyim canım düzeldim sen nasılsın ?Manken arkadaşım nasılsın iyileştin mi?
ohhh çok sevindim hayırlı haberlerle gel inşallah
oohh iç canım afifet olsun ilaçları tamamen bıratın dime ?kızlar gideyim de yavaştan sporuma başlayım.spordu duştu derken 1.5 saat geçiyo.kimsecikler de kalmamış.nese şu bergamotlu yeşil çayımı da içiyim öle çıkayım bari
oohh iç canım afifet olsun ilaçları tamamen bıratın dime ?
kızlar slm
dr gittim hormonlarım düzelmiş düşmüş yanı ve solda 2 sağda 3 toplam 5 yumurtam var 3. gün kontrolüm dü 8 mm dedi dr 1 tanesi bunlardan aktıfe geçecek yada 2 dedi takıp devam ediyo salı tekrar gitcem bu arada klomen verdi içmeye başladım dün gece 10 da gece 9-10 gibi içmek iimiş ecz dedi gece çalışıyomuş yumurtalar o saatlerde haberiniz olsun kaydirigubbakcemile3
eşim test yaptırmaya gideceğimizn akşamı yan çizdi ve orda vermem gitmem hesabı yaptı tartıştık ama neye yarar dr da istemiyorum şu an ondan sonuçta bi görelim kalsın şimdilik üstüne gitmeyelim dedi durumlar bu vaziyette bende
cimcimemmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bebeğin hayırlı uğurlu olsunn size , ailenize, vatana sağlıklı gebelik sağlıklı doğumlar ve sağlıkla kucağına alman dileğiyleee canımmmmmmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
amin canımmm çokkk saolasın darısı başına inş.. hayırlısıyla senide kutlarız burda inş...
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nhlkpr
buseee maşallahhhh5 yumurta ha bak sen yumoşlara :ecrin_bebek: krak faruk yine arıza yapmış :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?