Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ayyyy deli oldum pc virüs bulaşmış zor bela buraya geldimm aaaaa çıdırdım resmen nihall ebrarra saat 1 de dr olacakk tüp iç.çin strat verdiler canımm

ben geldim kızlar.kk yı açarken bana da dedi virüs programım tehlike algılandı.ama pc de hala bişi yok tehlike adına

kızlar gideyim de yavaştan sporuma başlayım.spordu duştu derken 1.5 saat geçiyo.kimsecikler de kalmamış.nese şu bergamotlu yeşil çayımı da içiyim öle çıkayım bari

oohh iç canım afifet olsun ilaçları tamamen bıratın dime ?

evet cnm nerdeyse 1 aydır içmiyom hiç çok şükğr.spora ve diete başladım 2 -3 ay da fazlalıklarımı verdim mi ben de başlıcam çalışmalara inş.nese cnm çıkayım da yapayım sporumu geç olmadan.görüşürüz öpüyorum seni:1hug:

kızlar slm
dr gittim hormonlarım düzelmiş düşmüş yanı ve solda 2 sağda 3 toplam 5 yumurtam var 3. gün kontrolüm dü 8 mm dedi dr 1 tanesi bunlardan aktıfe geçecek yada 2 dedi takıp devam ediyo salı tekrar gitcem bu arada klomen verdi içmeye başladım dün gece 10 da gece 9-10 gibi içmek iimiş ecz dedi gece çalışıyomuş yumurtalar o saatlerde haberiniz olsun kaydirigubbakcemile3
eşim test yaptırmaya gideceğimizn akşamı yan çizdi ve orda vermem gitmem hesabı yaptı tartıştık ama neye yarar dr da istemiyorum şu an ondan sonuçta bi görelim kalsın şimdilik üstüne gitmeyelim dedi durumlar bu vaziyette bende

cimcimemmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bebeğin hayırlı uğurlu olsunn size , ailenize, vatana sağlıklı gebelik sağlıklı doğumlar ve sağlıkla kucağına alman dileğiyleee canımmmmmmmmmmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

amin canımmm çokkk saolasın darısı başına inş.. hayırlısıyla senide kutlarız burda inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…