Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet biz ısrar ettik bana kalsa dün yaptırtcaktım ama fatoş illa ilk idrar dedi

cnm benim çok sevindim.ALLAH sağlıkla kucağına almak nasip etsin.kolay bir hamilelik geçirirsin inş.a.s.

saol canım valla biraz öle oldu gerçekten sizlerin ısrarı olmasa p.tesiyi beklerdim yani :)))

saol canım rabbim tüm hamilelerin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin bebek isteyenlerede bebek versin inş....

kızlar gizem79 pzt saat 10 da ameliyat olacak hep,miz onun için dua edeceğim pozitif enerji gönderceğiz ayrıca cimcimeyye çok selamı var ve tebrik ediyor çok ama çok sevinmiş

dualarımız onunla olacak sende çok slm söle saolsun valla ...

günaydın arkadaşlar
cumamız mübarek, kalbimizin muradı dilimizin duası kabul olsun inşallah

slm kızlar kimsecikler yok yahuuu
nerdesiniz tualina canım benimde 13. haftada erkek demişti
erkek daha çabuk belli oluyo
bakılan usg gelişmişse erken görünür
sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlarda
kız erkek fark etmez
mısra benim paşanın ismi beyazıt olacak
evet fatoş daha sık gelecem inş.

fatoşum iyiyim tatlım , sen nasılsın güzelim...

allaha şükürler olsun iyiyim canım

günaydın arkadaşlar
cumamız mübarek, kalbimizin muradı dilimizin duası kabul olsun inşallah

günaydın canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cümlemizin duaları kabul olur inşallah

kılzarr gunaydın hayırlı cumalarr

günaydın nihalcim sanada hayırlı cumalar. nasıl oldun iyice düzeldinmi canım. anen nasıl bu arada. ellerinden öptüğümü söyle lütfen saygılarımı ilet.

günaydın kızlar :)))))))))

günaydın canım

buseeeeee gelmişş canımm nasılsın neler yaptın dün ?

nihalcim busenin patronu geldi gidince girer. dün kocası gitmemiş onunla yine aksilik yapmış. gelince kendisi anlatır artık ama sevinçli haber busenin tam 5 tane yumurtası varmış :lepi:

allah adı ile sağlıklıi hayırlı uzun ömür versin beyazıtımıza canım

kızlar gizem79 pzt saat 10 da ameliyat olacak hep,miz onun için dua edeceğim pozitif enerji gönderceğiz ayrıca cimcimeyye çok selamı var ve tebrik ediyor çok ama çok sevinmiş

Sen de selamlarımızı ve dualarımızın onunla olduğunu söyleyiver cnm.
Nerden ameliyat oluyor?

canım benim günaydın bende işyerindeyim ama birazdan çıkıcam öğlene anack gelirim tosun paşaların cin biiberlerini yerim birde erekek annelerii diye bir listemi yapsak hahhahahahahhahahahhahah

Olarrrrr Cin Biberler Listesi :))))

bilmiyorum farkındamıısnınz 400 lü syfalarda hep hemile çıktı hadi hayırlısı hepineze kaçtım bennnnnnnnnnnnnnn bye

İnşallah bundan sonraki 400 lerde yeni güzel haberlerimiz gelir

duan için sağol fatoşum sana ve isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
bizim işçilerden birisinin karısı hamileymiş kadın 43
yaşında hemde çocukları olmuyodu bir kızları var
20 yaşında şimdi kadın yine hamile kalmış
doğuracak bebeği allahın işine bakın kızlar hiç bir zaman
umudunuzu kaybetmeyin

maşallahhh allahın taktiri işte :))))

tualina canım ankaraya giderken dikkatli git bebeğim kontrollerin inşallh güzel geçer canım bilmemme seninkide tosunpaşa çıkarsa hiç şaşırmamam :))))

zeytinim evet kadın hamile harika bizim bir aile dostumuzda öyle doğal hamile kaldı canım 43 yaşında

mısracım cibiberler listesi vallhii harika olur :))))))

fatocumm canım nasılsın cumanız mübarek ososun

şekerleblemim tatalım bugün şu saate sela veriliyor kalbimdeki tüm dileğim kısa zamanda meleklerinize kavuşmak arzusuyla duamı yaptımm

gizem79 kürtajdan sonra yapışıklık oluşmuş bununla alaklı mini bir amleyat olacak canlarımm

kumsallllllllllllllllllllllllllllll masalllllllllllllllllllllll esmeraldaaaaaaaaaaaaaaaaaa

busecan 5 yumurtamı oluşmuş geçmişi okuyamdım şimdii okuyacağımm

niahlimm güzel kız nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…