Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:içelim::içelimlumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile hormanl kankim burnumda tüütün resmen ya

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
naberr şekerim cimcimemizz asistanımızzz bizi çok sevindirdiiiiii :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

saolun kızlar ya bende çok sevindim inş sizlerede seviniriz böle hep beraber ...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sırada sen ve busecan fatoo nihal var

İNŞALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

saolun kızlar ya bende çok sevindim inş sizlerede seviniriz böle hep beraber ...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

yok bacım ne hamişliği
ana vatan kan ağlıyor

AAAAAAAA NE GÜZEL İŞTE SENDE BİZDENSİN :içelim:

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, nhlkpr+, şeker-leblebi mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

BANA YOKMUUUUUUUUUUUUU:a015:

maşallahhh canımm geç döllenmeymiş :))) çok sevindim kafamız rahatladı walla :)))9

NE DİYORSUN NİHACİM SABAHTAN SAAT 15.30 A KADAR NE ECEL TERLERİ DÖKTÜK

slm arkadaşlar nasılsınız

SEN NASILSIN CANIM ARKADAŞIM

kızlar sonucumu aldım değerim 67 den 203 e çıkmış 4 günde:)))
laborotuardaki kıza sordum normal yükselmiş dedi güzel dedi :))))

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

kızlarrr slm sabahtan beri yoktum siparişlerle ilgili sorun çıktı gümrükteysim sabahtan beri halledemedim zaten ( tekarar giddicem ama kontrol etmen gereken işler var aklım sizde ama

CANIM ANNEN NASIL OLDU DAHA İYİDİR İNŞALLAH

azıcık ucundan tutardım canım ama düğünümüz var (((

BEN DÜĞÜNÜNÜZ VAR DİYE DEMEDİMKİ CİMCİMEM HAMİLESİN DİYE DEDİM MISRAYA YARDIMA GELEMEYECEĞİNİ. KIZIN AKLI FİKRİ HORON TEPMEDE :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

(3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir) fatosozel, serpil02507, şeker-leblebi

nasılsınız kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

biliyorum canım takıldım bende :)))) ama burda olsa azcık ucundan tutar yardım ederdim yinede canım ama azcıkda horon edeyim yani :))))

canım benim henüz haber yok aklım hep onda inşallhh başarılı geçmiştir :Saruboceq::Saruboceq: bu ameliyat onu meleğine bir adımda daha yaklaştırıyor

hayırlısı olsun inş... bebeğine kavuşur ....

cimcime gözün aydın canım maşllah değerine...çok güzel katlamış...

Cimcime ohhhh be değer yükselmiş gözün aydın

saolun kızlar evet rahatladım biraz dahada büyüyeck inş. ptesigörecez keseyi :))))

serpil02507+, fatosozel, tualina+, yavuzguray0757+ fatooo başım ağrıyor gerisi iyii

BENDE SON BİR SAAT BİTSEDE EVE GİTSEM MODUNDAYIM HİÇ SEVMEM PAZARTESİ GÜNLERİNİ ÖĞRENCİLİKTEN KALMA BİR DUYGU BU ARTIK NE DÜŞÜNECEĞİMİDE BİLEMEZ HALE GELDİM CUMARTESİ GÜNÜ AĞLAMAKLA GEÇTİ DOKTORUM EŞİME BU AYDA OLMADI MADEM TEK ÇARE AŞILAMA DEMİŞ İYİDE KARDEŞİM ZATEN BİR YIL OLDU TAM NE GEREK VAR BEKLETMEYE YAŞIM 20 DEĞİLKİ 30 YAŞINA GELDİM ŞANSIM AZALIYO DEĞİLMİ

O YÜZDEN DOKTORUMU DEĞİŞTİRECEM BEN MANAVGATTAYIM ANTALYADA İYİ BİR BAYAN DOKTOR BULMALIYIM ÇOK İŞİM VAR ÇOOOOOOKKKKKmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

nhlkpr, cimcimes53, serpil02507+, yavuzguray0757

kızlarrrrr başım ağrıyo benimde hala bitiremedim işlerimiii ((

fatoş sende cumatsi dr gittin neler yaptın

eşim her doktora gittiğimizde siyah nokta yokmu diye sorar doktora allahım bize ve isteyen herkese görmeyi nasip et inşallah

nihall al bendende o kadar başım çatlayacak sankii .((

yavuzgüray bende pzt sendurumu hat safhadadadır(

fatommmmmmmmmmmmmmm

havada pis burda boğucu basık aman alalhım adamı deli eden bir hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…