:içelim::içelimlumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile hormanl kankim burnumda tüütün resmen ya
inşalalhh hamiş olursun diyeceğimm canım ama havalarda sıkıntılı benimde başım çatlayacakk neredeyseeee
yok bacım ne hamişliği
ana vatan kan ağlıyor
saolun kızlar ya bende çok sevindim inş sizlerede seviniriz böle hep beraber ...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar gizem79 ve ebrar için artı esmeralda için dua etmeliyiz şuan sıkıntılı olan arkadaşlar onlar
sırada sen ve busecan fatoo nihal var
saolun kızlar ya bende çok sevindim inş sizlerede seviniriz böle hep beraber ...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
yok bacım ne hamişliği
ana vatan kan ağlıyor
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, nhlkpr+, şeker-leblebi mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
maşallahhh canımm geç döllenmeymiş :))) çok sevindim kafamız rahatladı walla :)))9
slm arkadaşlar nasılsınız
kızlar sonucumu aldım değerim 67 den 203 e çıkmış 4 günde:)))
laborotuardaki kıza sordum normal yükselmiş dedi güzel dedi :))))
kızlarrr slm sabahtan beri yoktum siparişlerle ilgili sorun çıktı gümrükteysim sabahtan beri halledemedim zaten( tekarar giddicem ama kontrol etmen gereken işler var aklım sizde ama
azıcık ucundan tutardım canım ama düğünümüz var(((
serpilcim gizemden haber alabildinmikızlar gizem79 ve ebrar için artı esmeralda için dua etmeliyiz şuan sıkıntılı olan arkadaşlar onlar
evet serpil gizemin operasyonu bugündü dimi nasıl olmuş haberin varmı ????
İNŞALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
AAAAAAAA NE GÜZEL İŞTE SENDE BİZDENSİN :içelim:
BANA YOKMUUUUUUUUUUUUU:a015:
NE DİYORSUN NİHACİM SABAHTAN SAAT 15.30 A KADAR NE ECEL TERLERİ DÖKTÜK
SEN NASILSIN CANIM ARKADAŞIM
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
CANIM ANNEN NASIL OLDU DAHA İYİDİR İNŞALLAH
BEN DÜĞÜNÜNÜZ VAR DİYE DEMEDİMKİ CİMCİMEM HAMİLESİN DİYE DEDİM MISRAYA YARDIMA GELEMEYECEĞİNİ. KIZIN AKLI FİKRİ HORON TEPMEDE :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım benim henüz haber yok aklım hep onda inşallhh başarılı geçmiştir :Saruboceq::Saruboceq: bu ameliyat onu meleğine bir adımda daha yaklaştırıyor
cimcime gözün aydın canım maşllah değerine...çok güzel katlamış...
Cimcime ohhhh be değer yükselmiş gözün aydın
serpil02507+, fatosozel, tualina+, yavuzguray0757+ fatooo başım ağrıyor gerisi iyii
biliyorum canım takıldım bende :)))) ama burda olsa azcık ucundan tutar yardım ederdim yinede canım ama azcıkda horon edeyim yani :))))
hayırlısı olsun inş... Bebeğine kavuşur ....
Saolun kızlar evet rahatladım biraz dahada büyüyeck inş. Ptesigörecez keseyi :))))
eşim her doktora gittiğimizde siyah nokta yokmu diye sorar doktora allahım bize ve isteyen herkese görmeyi nasip et inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?