yeni hamişte geldi cicmcime sende durumlar nasıl belirtiler faaln başaldımı ? biraz bilgi versen
yok canım belirti falan önümüzdeki p.tesi dr a gidecem değerim düşük ya benim bakacaz artık pazartesiye anca görürüz dedi dr keseyi bakalım hayırlısı olsun inş...
günaydın fatoşum...evet geçmedi canım..tek sağlıklı olsunda meleğim ne yapalım kuzum , dua et bize canım yarın kontrolümüz var sen nasılsın...
fatooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo balımmmmmmmmmmmmmm
48 saat sonra tekrarlatsaydın canım keşke beta hcgni ben 5 kere baktırmıştım rutine girinceye kadar..
48 saat sonra tekrarlatsaydın canım keşke beta hcgni ben 5 kere baktırmıştım rutine girinceye kadar..
evet canım şimdi gittim geldim 3:30 da alacam sonucu hayırlısı bakalım sonrada dr a gidecem zaten haftaya bakalım ...
canım betan 2000 i geçmeden kese görünmüyor en son 2200 dü benimki ertesi gün keseyi görmüştük...hayırlısı olsun hakkında...
saol canım hayırlısı bakalım sonuç ne çıkacak zaten dr da çarşamba erken dedi hesapladı pazartesi gel dedi bakalım hayırlısı...
rabbim o minicik keseyi ve daha sonra minicik yavrunu görmeyi nasip etsin canım sana ve tüm isyetenlere...
günaydın kızlar nasılısnız bir yaramazlık yoktur inşalalhh
güzel bir hafta diliyorum sizlere
cimcime canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla tamamlayıp kucaklamayı nasip etsin inşallah canım
serpil,fatoş,nihal,buse,mısra tualına ,venhar ,ebrar sayamadığım arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir
Mrb arkadaşlar huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.
Ben 10 gün kadar sonra evimi taşıyacağım.
Taşınacağım evde internet bağlantısı yok ne yazık ki.İzinli günlerimde görüşemeyeceğiz.
Nihalcim sen VIN kullanıyordun sanırım ,nasıl alınıyor,ne kadar,memnun musun?
kumsal canım nasılsın evet çok z giriyorsun sağlığın sıhatin moralin yerinde olsunda gerisi önemli değil
şekerleblebi şeker tadında ol hep emii
yavuzgüray harika safarii ha müthiş bir adranalin harika bende bayılırım doğaya canım ben pazar günü ev temizledim kitap okudum bol bol tıkındım :)))
mısracım canım ev taşıyorsun kolay gelsin zordur ev taşıma bilirim( heele sen iki canlısın canımm
cimcime korkam bence seninki geç döllenme oldu
ve diğer fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mucuxxxxxxxx
günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
güzel bir hafta olur umarım hepimiz için
evet canım şimdi gittim geldim 3:30 da alacam sonucu hayırlısı bakalım sonrada dr a gidecem zaten haftaya bakalım ...
canım betan 2000 i geçmeden kese görünmüyor en son 2200 dü benimki ertesi gün keseyi görmüştük...hayırlısı olsun hakkında...
rabbim o minicik keseyi ve daha sonra minicik yavrunu görmeyi nasip etsin canım sana ve tüm isyetenlere...
Mrb arkadaşlar huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.
Ben 10 gün kadar sonra evimi taşıyacağım.
Taşınacağım evde internet bağlantısı yok ne yazık ki.İzinli günlerimde görüşemeyeceğiz.
Nihalcim sen VIN kullanıyordun sanırım ,nasıl alınıyor,ne kadar,memnun musun?
hayırlısı olsun canım sen bi taşında ara ara da olsa görüşürüz kısa zamanda net problemini çöz ama :))) bizi habersiz bırakma...
kumsal canım nasılsın evet çok z giriyorsun sağlığın sıhatin moralin yerinde olsunda gerisi önemli değil
şekerleblebi şeker tadında ol hep emii
yavuzgüray harika safarii ha müthiş bir adranalin harika bende bayılırım doğaya canım ben pazar günü ev temizledim kitap okudum bol bol tıkındım :)))
mısracım canım ev taşıyorsun kolay gelsin zordur ev taşıma bilirim( heele sen iki canlısın canımm
Saol cnm
cimcime korkam bence seninki geç döllenme oldu
ve diğer fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mucuxxxxxxxx
sanada hayırlı haftalar canım nasılsın
heyecanla bekliyorum mafoldumben
evet tualina ya seninkinde sürekli kanda bakılmıştı değerler kaça katlanıyor diye bende cimcimeye geçen gün söyledim onu
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
taşınırken lütfen dikkat et. her ne kadarda hiç bir şeye elimi sürmüycem densede yinede bir şeylere atlanılıyor ama sen atlama sakın tamammı canım. burda olsaydın hafta sonu bizde gelirdik kızlarla yardım etmeye. ama şeyma gelemezdi delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?