Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yok canım belirti falan önümüzdeki p.tesi dr a gidecem değerim düşük ya benim bakacaz artık pazartesiye anca görürüz dedi dr keseyi bakalım hayırlısı olsun inş...

48 saat sonra tekrarlatsaydın canım keşke beta hcgni ben 5 kere baktırmıştım rutine girinceye kadar..

Günaydın kızlar taze anneler umarım herkes güzel bir hafta sonu geçirmiştir benim hafta sonum süperdi eşimle birlikte safari turuna gittik biraz moral olur diye hastane araştırıyoruz aşılama için burda doktorum 450 olur demiş özel hastanede birde antalya da araştıracaz benden haberler bu kadar görüşmek üzere

günaydın fatoşum...evet geçmedi canım..tek sağlıklı olsunda meleğim ne yapalım kuzum , dua et bize canım yarın kontrolümüz var sen nasılsın...

ben iyiyim canım. dua etmezmiyim kız hiç ediyorum tabiki
fatooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo balımmmmmmmmmmmmmm

canıııııııııııııııııııııııııııııııım

48 saat sonra tekrarlatsaydın canım keşke beta hcgni ben 5 kere baktırmıştım rutine girinceye kadar..

bende öyle söyledim. şimdi gitti kan testi yaptırmaa öğleden sonra 3 te öğreniriz durumu

evet canım şimdi gittim geldim 3:30 da alacam sonucu hayırlısı bakalım sonrada dr a gidecem zaten haftaya bakalım ...

canım betan 2000 i geçmeden kese görünmüyor en son 2200 dü benimki ertesi gün keseyi görmüştük...hayırlısı olsun hakkında...

günaydın kızlar nasılısnız bir yaramazlık yoktur inşalalhh
güzel bir hafta diliyorum sizlere
cimcime canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla tamamlayıp kucaklamayı nasip etsin inşallah canım
serpil,fatoş,nihal,buse,mısra tualına ,venhar ,ebrar sayamadığım arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir

saol canım rabbim tüm hamilelere sağlıklı kucağına almayı nasip etsin hamile kalma isteyenlerede bebek nasip etsin inş...

Mrb arkadaşlar huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim.
Ben 10 gün kadar sonra evimi taşıyacağım.
Taşınacağım evde internet bağlantısı yok ne yazık ki.İzinli günlerimde görüşemeyeceğiz.

Nihalcim sen VIN kullanıyordun sanırım ,nasıl alınıyor,ne kadar,memnun musun?

hayırlısı olsun canım sen bi taşında ara ara da olsa görüşürüz kısa zamanda net problemini çöz ama :))) bizi habersiz bırakma...

kumsal canım nasılsın evet çok z giriyorsun sağlığın sıhatin moralin yerinde olsunda gerisi önemli değil

şekerleblebi şeker tadında ol hep emii

yavuzgüray harika safarii ha müthiş bir adranalin harika bende bayılırım doğaya canım ben pazar günü ev temizledim kitap okudum bol bol tıkındım :)))

mısracım canım ev taşıyorsun kolay gelsin zordur ev taşıma bilirim ( heele sen iki canlısın canımm

cimcime korkam bence seninki geç döllenme oldu

ve diğer fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mucuxxxxxxxx

saol canım herşeyin hayırlısı hepimiz için bakalım bekliyoruz işte 3 saat kaldı ...

günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
güzel bir hafta olur umarım hepimiz için

sanada hayırlı haftalar canım nasılsın

evet canım şimdi gittim geldim 3:30 da alacam sonucu hayırlısı bakalım sonrada dr a gidecem zaten haftaya bakalım ...

heyecanla bekliyorum mafoldumben

canım betan 2000 i geçmeden kese görünmüyor en son 2200 dü benimki ertesi gün keseyi görmüştük...hayırlısı olsun hakkında...

evet tualina ya seninkinde sürekli kanda bakılmıştı değerler kaça katlanıyor diye bende cimcimeye geçen gün söyledim onu

rabbim o minicik keseyi ve daha sonra minicik yavrunu görmeyi nasip etsin canım sana ve tüm isyetenlere...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

taşınırken lütfen dikkat et. her ne kadarda hiç bir şeye elimi sürmüycem densede yinede bir şeylere atlanılıyor ama sen atlama sakın tamammı canım. burda olsaydın hafta sonu bizde gelirdik kızlarla yardım etmeye. ama şeyma gelemezdi delikafadulden

hayırlısı olsun canım sen bi taşında ara ara da olsa görüşürüz kısa zamanda net problemini çöz ama :))) bizi habersiz bırakma...

Valla cnm bina yeni olduğu için hat ne zaman gelir bilemiyorum

Dikkat edeceğim merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…