Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

azıcık ucundan tutardım canım ama düğünümüz var (((

kızlarrr slm sabahtan beri yoktum siparişlerle ilgili sorun çıktı gümrükteysim sabahtan beri halledemedim zaten ( tekarar giddicem ama kontrol etmen gereken işler var aklım sizde ama

kızlarrr slm sabahtan beri yoktum siparişlerle ilgili sorun çıktı gümrükteysim sabahtan beri halledemedim zaten ( tekarar giddicem ama kontrol etmen gereken işler var aklım sizde ama

evet nihalcim ya bende diyorum bu kız nerelerde sen işlerini hallet canım bizler iyiyiz çok şükür bi sorun yok ....

cimcime aldın mı sonucu ?

mısracım wın tavsiye etmem ben yanımda taşımak zorunda olduğum için şırket aldı ama çok sorunlu bağlantı ve çok yavaş

kızlar sonucumu aldım değerim 67 den 203 e çıkmış 4 günde:)))
laborotuardaki kıza sordum normal yükselmiş dedi güzel dedi :))))

nihalcim bende merak etmiştim neyse önce iş tabikii işimiz olmasaa aşımızda olmaz (( busecan nerelerde girmemiş yada benmi göremedim cimcime sonuçlar çıktımı canım

çıkmadan burdan da tebrik edeyim seni dedimsağlıkla kucağına almak nasip etsin ALLAH cnm.serpil sen de oyğunsun sanırım msn de yoksun.nese çıkayım da sporumu yapayım geç olmadan.bu kilolar azcıkı da olsa gitmeden bebiş mebiş yok

canım şmd,i msn açtım dışardaydım balım bend e klo alıcam diye yırtınıyorum dünyanın haline bak :))))))))lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

saol canım darısı başına inş... sporunu yap bebişe yer açılsın dimi :))))

wenhar bebeğe yer açılsın evet bende azıcık etleneyip butlanayım

şekerleblemi ne olsun idare ediyoruz sen nasılsın

wenhar bebeğe yer açılsın evet bende azıcık etleneyip butlanayım

şekerleblemi ne olsun idare ediyoruz sen nasılsın
saol şekerleblebi biz iyiyiz sen nasılsın ...

aman nasıl olayım bende
iyi olmaya çalışıyorum
bugün bir halsizlik var ,elimi kolumu kaldıramıyorum valla
uyuşuk ibr haldeyim
gözlerimi kapatsam uyuyacam adeta :sinifsinif:

evet canım öle büyüyo valla inanamıyorum :))) çok şükür ..

busecan patronu vardı sanırım :))))

evett geldimmm burdayımmm

ohhhhhhhhhhhhhhhh maşallahhh
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hep böyleee devam etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:içelim::içelimlumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile hormanl kankim burnumda tüütün resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…