Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yavuzguray0757 neden oynamıyorsun sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositosositosositosositosositososito

yeni görsüm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

yeni görsüm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

anacım kzılar seni halaya çağırdı yoktun ben yoruldum rahatladım ama ama hadi iki döneyimm:dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın kzılar hepinize...naber nasılsınız..benden iyilik..buğün akşam olmaz artık bana 17.15 te randevumuz rabbim sağsağlim meleğimi görmeyi nasip eder inşallah...

tualınacığımmm inş hayırlı haberlerle gel bize ve göreceksin lütfen pozitfi ol artık rahat ol allaha emanetsiniz ikinizdeee

herkeze günaydın kızlar nasılsınız cimcime canım hamileymişsin çok sevindim.hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin inşallah.sağsalim kucağımızada alalım meleklerimizi

saol canım amin inş tüm hamileler sağsalim alsın kucağına bebişlerini hamile olmayanlarında göbişlerine konsun bebişleri :))))

günaydın tualina nasılsın güzel haberlerle dönersin akşama inşallah.

heyecanlıyım ahsenciğim korkularımı yenemiyorum bir türlü, rabbim kimseye ve bana evlat acısı yaşatmasın inşallah...onun dışında iyiyim, sen nasılsın meleğin nasıl..maşllah 25 haftalık olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…