amin canım en yakın zamanda bebişleri konar göbüşlerine inşallah.teker teker geliyor nazlı yaramazlar vakti saatini bekliyor işte.saol canım amin inş tüm hamileler sağsalim alsın kucağına bebişlerini hamile olmayanlarında göbişlerine konsun bebişleri :))))
amiiiiin canım inşallah.evet teyzesi büyüyor küçük erkeğim.ALLAH en yakın zamanda olmayanlarada versin bu heyecanlı süreçten bütün kızlar geçsin inşallah.heyecanlıyım ahsenciğim korkularımı yenemiyorum bir türlü, rabbim kimseye ve bana evlat acısı yaşatmasın inşallah...onun dışında iyiyim, sen nasılsın meleğin nasıl..maşllah 25 haftalık olmuş...
tualina akşam miniğinimi göreceksin :)) maşallhhh maşallhh rabbim sağ salim kucağına nasip etsin
ahsenimmmmmmmmmm dün kulaklarını çınlattıkk halaylar çektikk sensiz tadı yoktu ama((
yavuzgüray canım ne haberrrr nasılsın
busecannnnnnnnnnnn kankiiiiiiiiiiiiiiiiii
nihal nerlerdesin bugündemi yoğunsun
ahsenn vallahi özledim seni nasılsın canım bebeişin nasıl diyorum ki topic tosunpaşalarla kaynıyor .)))))) hepinizin ki tosunpaşa acaba tualina ve cimcimenin ne olacak :)))
bende sizi çok özledim canım.ya gerçekten bitane kız yok ya onların kız olur inşallah.yoksa oğlanlar evde kalacak bizim.ya ben kız istiyordum ya birde etraftan kızın olur karnın aşağıda falan dediler gerçekten bende tekmelerini falan aşağıda hissediyordum şartlandım.doktor erkek değince bir şok yaşadım yaaaaaaaaaaaaaaa demişim eşim yüzünün rengi değişti diyor.doktorda yüzde yüz erkek bak buda pipisi dedi.bizde erkeğe alışmaya çalışıyoruz iki erkek iyi anlaşır falan diye teselli ediyoruz eşimle birbirimizi.sağlıklı olsunda napalım.
:roflol::roflol: ahsen yüüznün şekli buralara bile yansıdı o yaşadığın şokk öyle barizdiki biz bile üüzldük ama eli ayağı sağ olsun erkek olsun ne yapalım hepimize sürpriz yaptı senin tosun paşa aynı şeklde mısrda üüzldü oda kendini kıza hazırlamıştı aklında hep kız geçiyordu gönlündende aynı şoku oda yaşadı biz gülleimmii ağlayallımıı olduk hepimiz mudur oolduk inan
evet oda kız istiyordu anlıyorum onuda ama ne yapalım işte elimizden bu geldi.yolda gelirken eşime seni boşayacam bir kız yapamadın diyorum gülüyor.önceden erkekler oğlan isteyince olmayınca karılarını suçlarlarmış ya cinsiyeti erkek belirlediği halde.
ahsenn vallahi özledim seni nasılsın canım bebeişin nasıl diyorum ki topic tosunpaşalarla kaynıyor .)))))) hepinizin ki tosunpaşa acaba tualina ve cimcimenin ne olacak :)))
akşama süpriz yapar belki serpil teyzesi gösterir bize cinsiyetini..:))
kızlar slmmm çok yoğunum sizi ihmal ediyorum ama(( akşam evde 01 e kadar bile çalıştım ( telafi edicem inşallah bir saat sonra çıkıcam gümrükteki malları inşallah bu gun çekicem çok hazırlıklı gidicem inşallah sorun çıkmaz guclubacismile
bende sizi çok özledim canım.ya gerçekten bitane kız yok ya onların kız olur inşallah.yoksa oğlanlar evde kalacak bizim.ya ben kız istiyordum ya birde etraftan kızın olur karnın aşağıda falan dediler gerçekten bende tekmelerini falan aşağıda hissediyordum şartlandım.doktor erkek değince bir şok yaşadım yaaaaaaaaaaaaaaa demişim eşim yüzünün rengi değişti diyor.doktorda yüzde yüz erkek bak buda pipisi dedi.bizde erkeğe alışmaya çalışıyoruz iki erkek iyi anlaşır falan diye teselli ediyoruz eşimle birbirimizi.sağlıklı olsunda napalım.
Ahh ,dr erkek deyince birde benim yüzümü görseydiniz ağlamamak için zor tuttum kendimi.
Ultrason resmimizde çok komik,ben dr a cinsiyeti değişir mi deyince pipisi diye yazmış dr.:roflol:
evet kızlar topicte çok erkek var bzimkiler kız olur inş... gerçi tualina ne istiyo bilmemde benimde gönlümden geçen kız valla rabbim biliyo tabiki öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun diyorum ama gönlümden geçeni rabbim biliyo sonuçta :)))))))))
inş kızım olur :)))))
slm uyku müdürü geldi.herkes nasıl bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?