Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım kız isteyenin kızı olmuyor sen erkek de kızın olsun biz o kadar istedik sıpalar inatla pipilerini gösterdi lülülülülülülülülülülülüdediler.:1rolleyes:
aman be gülüm fazla hayal etme ahsen le mısranın şokunu daha yeni atlatıkk hahhahahahhahahha

bencede valla nerde kız görsek eşimle bakıp iç geçiriyoruz eşiminde kız kardeşi yok garibim oda çok istiyordu.

adet belirtilerii gebelik belirtileri

1 göğüslerim yandan ağrıyor ?
1kasıklarımda sancı ?
1altkarın şiş ?
1ara ara gaz :)))))) ?
1uyku ?
1ateş basmaları ?
1bel ağrısı ?
1başağrısı ?

evet bunları her ay yaşayan ben bu ay keisn katiii olarak adet belirtisi olarak testiklemiş durumdayım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ahsen ebrarın eşinin tahlil sonuçları iyi değil ebrar kk giremiyor iş yerinden yasaklı msn den haberleşiyoruz eşine genetik test yapıldı 10 güne kadar yalnış hatırlamıyorsamm sonuçları çıkıcakk ebraaın canı sıkkındı ama yavaş yavaş toparlıyor ahsen biizmde moralimiz bozuldu haliyle

serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, fatosozel, Mısra+, nhlkpr+ kadro tamam busecan nerede?

busecan birden çıktı sanırım patronu geldi serpilcim ....

o zamn bundan sonra oğlum olsun diyorum :))))))))

yani kızlar kesinlkle bunların adet belirtisi olduğunu bu ay tam garantili tastikliyorum :)))))

:))))))))))))) delikafaduldendelikafadulden

Allah yardımcısı olsun inşallah test olumlu çıkar.dua ederim.canım ya zor bir durum

aynen katılıyorum sana canım :))))

1 saat sonra çıkacağım kızlar dualarınızı eksik etmeyin bizden sağlıklı haberlerini alıp gelelim kuzumun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…