canım kız isteyenin kızı olmuyor sen erkek de kızın olsun biz o kadar istedik sıpalar inatla pipilerini gösterdi lülülülülülülülülülülülüdediler.:1rolleyes:evet kızlar topicte çok erkek var bzimkiler kız olur inş... gerçi tualina ne istiyo bilmemde benimde gönlümden geçen kız valla rabbim biliyo tabiki öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun diyorum ama gönlümden geçeni rabbim biliyo sonuçta :)))))))))
inş kızım olur :)))))
aman be gülüm fazla hayal etme ahsen le mısranın şokunu daha yeni atlatıkk hahhahahahhahahha
serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, fatosozel, Mısra+, nhlkpr+ kadro tamam busecan nerede?[/QUOT
ebrardan haberiniz varmı serpilcim eşinin tahlil sonuçları nasıl çıkmış inşallah tüp şansları devam ediyordur
yani kızlar kesinlkle bunların adet belirtisi olduğunu bu ay tam garantili tastikliyorum :)))))
serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, fatosozel, Mısra+, nhlkpr+ kadro tamam busecan nerede?
canım kız isteyenin kızı olmuyor sen erkek de kızın olsun biz o kadar istedik sıpalar inatla pipilerini gösterdi lülülülülülülülülülülülüdediler.:1rolleyes:
bencede valla nerde kız görsek eşimle bakıp iç geçiriyoruz eşiminde kız kardeşi yok garibim oda çok istiyordu.
yani kızlar kesinlkle bunların adet belirtisi olduğunu bu ay tam garantili tastikliyorum :)))))
serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, fatosozel, Mısra+, nhlkpr+ kadro tamam busecan nerede?[/QUOT
ebrardan haberiniz varmı serpilcim eşinin tahlil sonuçları nasıl çıkmış inşallah tüp şansları devam ediyordur
ebrarın eşi dün verdi testini canım genetiğine bakılacakmış sonuçlar 15 gün sonra belli olacakmış .... hayırlısı olur inş bi aksilik çıkmaz dualarımız ebrara ....
senin adetde ammada belirti veriyormuş ya bir çalar saati eksik.senin eşin yoktu dimi bu ay
kız benişmkinin saati bel vardıı hahhahahhahahahhahahh evet eşim yokkk ne yazıkiii dağlarda bayırlarda çayırlarda kendini arıyor elbet birgün bulur hahahhahahhahahahahhaahha
ahsen ebrarın eşinin tahlil sonuçları iyi değil ebrar kk giremiyor iş yerinden yasaklı msn den haberleşiyoruz eşine genetik test yapıldı 10 güne kadar yalnış hatırlamıyorsamm sonuçları çıkıcakk ebraaın canı sıkkındı ama yavaş yavaş toparlıyor ahsen biizmde moralimiz bozuldu haliyle
evet kızlar topicte çok erkek var bzimkiler kız olur inş... gerçi tualina ne istiyo bilmemde benimde gönlümden geçen kız valla rabbim biliyo tabiki öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun diyorum ama gönlümden geçeni rabbim biliyo sonuçta :)))))))))
inş kızım olur :)))))
1 saat sonra çıkacağım kızlar dualarınızı eksik etmeyin bizden sağlıklı haberlerini alıp gelelim kuzumun...
1 saat sonra çıkacağım kızlar dualarınızı eksik etmeyin bizden sağlıklı haberlerini alıp gelelim kuzumun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?