herkeze iyi akşamlar ve iiyi tatiller a.s.
Herkesin günü aydın olsun benimki karanlık başladı ne olur bu ay hayalimiz gerçekleşsin derken ama karanlık bir sabaha uyandık sağlık olsun ama ekim ayı bize uğur getirsin ilk aşılamamız bu ay gerçekleşsin ve tutsun inşallah allahım sana isyan edemem sen hakkımızda herşeyin hayırlısını ver hiçbir kadını annelik mertebesinden mahrum etme
tatlım nerdesin ya hiç sesin çıkmıyor merak ettik seniHerkesin günü aydın olsun benimki karanlık başladı ne olur bu ay hayalimiz gerçekleşsin derken ama karanlık bir sabaha uyandık sağlık olsun ama ekim ayı bize uğur getirsin ilk aşılamamız bu ay gerçekleşsin ve tutsun inşallah allahım sana isyan edemem sen hakkımızda herşeyin hayırlısını ver hiçbir kadını annelik mertebesinden mahrum etme
http://lbdf.lilypie.com/17Vhp3.png
tualina canım takvimi yaptım ama görmemişsin sanırım
günaydın kızlarr nasılsınızzz
Aşılamam daha bu ay olacak son denememizdi doğal yoldan oda olmadı adetime normalde bir hafta var dün lekelenme olmuştu eşim hemen tutunuyordur dedi sabahı bir ümit bekledik uyandıkki sonuç hüsran aklım hep burda kafamı dinleyeyim diye biraz uzaklaşayım dedim artık aşılama yapılacak bu ay doktor aşılamadan başka çare yok demiş eşime geçen sene eylül ayıydı korunmayı bırakıp çocuk sahibi olmaya karar verdiğimiz ama o bizi istemiyor galiba ikimizde çocukları o kadar çok seviyoruzki anlatamam her kucağına çocuk aldığında allahım bizede nasip et ne olur diye yalvarmaları anlatılamaz bir duygu neden allahım demek istemiyorum sen büyüksün yarabbim duy artık dualarımızı
Aşılamam daha bu ay olacak son denememizdi doğal yoldan oda olmadı adetime normalde bir hafta var dün lekelenme olmuştu eşim hemen tutunuyordur dedi sabahı bir ümit bekledik uyandıkki sonuç hüsran aklım hep burda kafamı dinleyeyim diye biraz uzaklaşayım dedim artık aşılama yapılacak bu ay doktor aşılamadan başka çare yok demiş eşime geçen sene eylül ayıydı korunmayı bırakıp çocuk sahibi olmaya karar verdiğimiz ama o bizi istemiyor galiba ikimizde çocukları o kadar çok seviyoruzki anlatamam her kucağına çocuk aldığında allahım bizede nasip et ne olur diye yalvarmaları anlatılamaz bir duygu neden allahım demek istemiyorum sen büyüksün yarabbim duy artık dualarımızı
üzülme lütfen elbette seninde bebeğin olacak ama demekki vakti zamanı var. inşallah ilk aşılamanda tutar ve seni çok bekletmezAşılamam daha bu ay olacak son denememizdi doğal yoldan oda olmadı adetime normalde bir hafta var dün lekelenme olmuştu eşim hemen tutunuyordur dedi sabahı bir ümit bekledik uyandıkki sonuç hüsran aklım hep burda kafamı dinleyeyim diye biraz uzaklaşayım dedim artık aşılama yapılacak bu ay doktor aşılamadan başka çare yok demiş eşime geçen sene eylül ayıydı korunmayı bırakıp çocuk sahibi olmaya karar verdiğimiz ama o bizi istemiyor galiba ikimizde çocukları o kadar çok seviyoruzki anlatamam her kucağına çocuk aldığında allahım bizede nasip et ne olur diye yalvarmaları anlatılamaz bir duygu neden allahım demek istemiyorum sen büyüksün yarabbim duy artık dualarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?