Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tamam bir tanem. mide bulantıların nasıl oldu bu arada iyisin değilmi. bebişimiz kaç aylık oldu

canım geçti şükür fatoşum , 12. haftaya girdik geçti rabbime şükür, iyiyiz şimdi...tatlım çizelgem doğru, 13 haftalık teyzesi :))opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
günaydın kızlar yahırlı cumalarrrrr dun nette sorun vardı giremedim

fatoş bana kaç tane tefriciye eklediniz ?

günaydın kızlar yahırlı cumalarrrrr dun nette sorun vardı giremedim

fatoş bana kaç tane tefriciye eklediniz ?

tefriciyeler bitti sanırım nihalcim hepsi çok yoğun msndede yazmıyolar kaç tane okudun sen ben sölim onlara daha okumana gerek yok sanırım şimdi yasine başlıyoruz ....

canım topladık bitti duası var 12 de msn gelebilrimisin
yada burdan yap sende
yasıne katılcanmı peki??? kaç tane okursun

canımm gelemem siz yapın duayı allah kabul etsin :lepi:

kızzzzzzzzzzzzzzz cvp versene nihalllllllllllllllll

yasin için bilmiyorum bu gun regli olmazsam okurum tabi :)) en iisi okuyunca yazarım olur mu ?

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki ( O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

Yâ Rabbi!

Biz, ancak Sana ibadet ve yalnız Sana kulluk ederiz. Ancak, Senin için namaz kılar ve yalnız Sana secde ederiz. Yalnız sana yalvarır, ancak Sana koşar ve Sana yaklaştıracak şeyleri kazanmaya çalışırız. ibadetlerimizi sevinçle ve arzu ile yaparız. Yasak ettiklerini yapmaz ve azabından korkarız. Sen'den, bizlere rahmet ve ihsanının bol olmasını dileriz yâ Rahim

Allah’ım! Bizlerden eksiksiz ibadet ve tâat bekliyorsun. Bunlara, ancak Senin sonsuz yardımınla sahip olabiliriz. Öyle ise bize, Senin hoşnutluğunu kazandıracak, kusursuz ibadet ve tâatde bulunma imkanını bahşeyle

Allah’ım! Vermiş olduğun nimetlerin elimizden çıkmasından, sağlık ve dirliğimizin bozulmasından, beklenmedik felaketlerden ve gazabının her türlüsünden ancak Sana sığınırız. Biz, aciz kullarının dualarını kabul eyle yâ Rabbi!

Yâ Rabbi!

Bizleri, Kur'ân'ın hidayeti ile yola getir. Onun faziletiyle derecelerimizi yükselt. Kur’an-ı Kerim'in tilavetiyle günahlarımızı affet. Ey bağışlaması ve ihsanı sonsuz olan Allah’ım! Ayıplarımızı ört, kalplerimizi pak eyle hastalarımıza şifa dertlilerimize deva, borçlarımızı ödemek imkanı ver. Din ve dünya işlerimizi islah eyle yâ Rabbi!

Ey yerleri ve gökleri yaratan, gizli ve açık her şeyi hakkıyla bilen ve bütün varlıkların biricik sahibi olan Allah’ım! Gerçek bilir ve bildiririz ki, Sen'den başka Allah yoktur. Bizleri nefsimizin çılgın istek ve arzularından muhafaza eyle. Şeytan’ın bozguncu telkinlerinden Sana sığınırız. Allah’ım! Gönlümüzü, bütün azalarımızı sönmez, sonsuz nurunla aydınlat Maksadımız Sen’sin. Biz her isimizde Seni, her şeyde Seni kasd ederiz. Yalnız Seni isteriz. Bütün isteğimiz de, Senin bizden razı olmandır. Bizi, sevgili kullarından eyle Allah’ım!

Yâ Rabbi!

Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!

Allah’ım Son nefesde, ölümün aklı baştan gideren acılarından bizi koru. "La ilahe illâllah Muhammedün Resûlüllah" Ve "Eşhedü en la ilahe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh" diyerek, ruhumuzu teslim etmemizi nasib eyle Yâ Rabbi!

Rabbim kalbimiziden geçenleri sen bizlerden daha iyi bilensin bizlere senin yolunda yetiştirebileceğimiz ilimli iihlsalı hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyler zorlukları bizler için kolaylaştıran sensin
sen işlerimizi kolay eyle rabbim

Son düzenleme:
nihalcim dua ebrarımızdan amin bizden en sonunda el fatiha. lütfen sende ebrarın yazdıklarımı okuyup fatiha yı oku bizde sana amin diyelim balım

nihalcim yasini paylaştık buse ebrar serpil fatoş ve ben 7 şer tane tualina 2 tane
4 tane kalıyo geriye okuyabilirsen haber verirsin olmadı paylaşırız canım :))

tamam canımmmm haber veririm bende 4 taneyi şimdilik bende bilin
sen nasıl oldun canım ?

nihalcim dua ebrarımızdan amin bizden en sonunda el fatiha. lütfen sende ebrarın yazdıklarımı okuyup fatiha yı oku bizde sana amin diyelim balım

sağolsun ebrarımmmmmm kocaman aminnn canımmm sizleri çok seviyorum muckssss

tamam canımmmm haber veririm bende 4 taneyi şimdilik bende bilin
sen nasıl oldun canım ?

sağolsun ebrarımmmmmm kocaman aminnn canımmm sizleri çok seviyorum muckssss

iyiyim canım çok şükür kanamam yok bitti ara ara lekelenme tarzında devam ediyo dr demişti zaten lekelenmeler 10 gün falan sürebilir diye ağrız sızım yok çok şükür iyiyim maşallah bana :))) normal adet olmuşum gibi bişey hissetmedim yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…