Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canımmm aslında yoğun kanama ile atman gerekliydi ? ne zaman dr kontrolün

canımmm aslında yoğun kanama ile atman gerekliydi ? ne zaman dr kontrolün

valla canım bilmemki çok küçüktü ya belki ondandır... çarşamba günüm değerim artık 68 düşmüştü dr 2 hafta sonra gel bakalım bişey kalmışmı dedi ama ben önümüzdeki çarşamba kendi dr uma gidecem ...

canımm bende kimyasal geçirdim ya ondan söledim 10 gün çok yoğun yaşadım kanamayı parçalı bide ama benim 35.gün kan değerim 548 idi yani çok gelişmişti beybi iki gün sonra 360 falandı yani yavaş yavaş düştü değerim farklı demekki dr kontrolunde daha net anlaşılır canım kafana takma ben aklıma geldi diye yazdım moralini bozma sakın muckssssss

yok canım anladım moralimi bozmuyorum zaten merak etme sen ... senin değerin baya yüksekmiş canım benimki geç döllenme oldu sanırım 42. günde değerim 67 di 4 gün sonra 268 olması gerekiyodu 203 çıktı sonra 6 gün sonra kanamamın olduğu ilk gece 427 ertesi gün 238 düştü iki gün sonrada 68 oldu yani çarşamba benim değerlerim hızlı düşüyo zaten çok küçüktü benimki bendede parçalar oldu canım çarşamba dr agidecem hayırlısı bakalım ....

duaya kocaman amin diliyorum ve fatihamı okuyup yolladım canlarım...rabbim kabul etsin...

yok canım daha olmadı olsada testlerini yaptırsa canım bekliyo valla ...

allah allah kaçıncı günde canım yaaa idarada baksa bari :))) bende 31.gündeyim regli olmadım :)) bir olucakmışım hissediyorum bir olmayacak gibi iğren bir duygu pazar sabahına kadar olmazsa idrar yapayım diyorum çıkar mı erkenden onuda bilmiyorum

canım ebrarın 35. günü strestende gecikmiş olabilir idrar yaptımı bilmiyorum ama geçen ay 40 lı günlerde olmuştu sanırım senin içinde eğer bebiş varsa olmazsın inş eğer yoksada adetin uzamasın inş canım hayırlısı olsun...

inşallah canım stresten uzuyo hep (

hepinize iyi tatiller kızlar, pazartesi görüşürüz inşallah, güzel haberlerle buluşmak üzere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…