canımmm aslında yoğun kanama ile atman gerekliydi ? ne zaman dr kontrolüniyiyim canım çok şükür kanamam yok bitti ara ara lekelenme tarzında devam ediyo dr demişti zaten lekelenmeler 10 gün falan sürebilir diye ağrız sızım yok çok şükür iyiyim maşallah bana :))) normal adet olmuşum gibi bişey hissetmedim yani :)))
canımmm aslında yoğun kanama ile atman gerekliydi ? ne zaman dr kontrolün
canımm bende kimyasal geçirdim ya ondan söledim 10 gün çok yoğun yaşadım kanamayı parçalı bide ama benim 35.gün kan değerim 548 idi yani çok gelişmişti beybi iki gün sonra 360 falandı yani yavaş yavaş düştü değerim farklı demekki dr kontrolunde daha net anlaşılır canım kafana takma ben aklıma geldi diye yazdım moralini bozma sakın muckssssssvalla canım bilmemki çok küçüktü ya belki ondandır... çarşamba günüm değerim artık 68 düşmüştü dr 2 hafta sonra gel bakalım bişey kalmışmı dedi ama ben önümüzdeki çarşamba kendi dr uma gidecem ...
canımm bende kimyasal geçirdim ya ondan söledim 10 gün çok yoğun yaşadım kanamayı parçalı bide ama benim 35.gün kan değerim 548 idi yani çok gelişmişti beybi iki gün sonra 360 falandı yani yavaş yavaş düştü değerim farklı demekki dr kontrolunde daha net anlaşılır canım kafana takma ben aklıma geldi diye yazdım moralini bozma sakın muckssssss
kızlarrr ebrar regli oldu mu ?
cnm nasılsın serpilin slm var seni soruyoo
duaya kocaman amin diliyorum ve fatihamı okuyup yolladım canlarım...rabbim kabul etsin...
yok canım daha olmadı olsada testlerini yaptırsa canım bekliyo valla ...
aminn canımm allah kabul etsin olumunekankayizsmileduaya kocaman amin diliyorum ve fatihamı okuyup yolladım canlarım...rabbim kabul etsin...
allah allah kaçıncı günde canım yaaa idarada baksa bari :))) bende 31.gündeyim regli olmadım :)) bir olucakmışım hissediyorum bir olmayacak gibi iğren bir duygu pazar sabahına kadar olmazsa idrar yapayım diyorum çıkar mı erkenden onuda bilmiyorum
inşallah canım stresten uzuyo hepcanım ebrarın 35. günü strestende gecikmiş olabilir idrar yaptımı bilmiyorum ama geçen ay 40 lı günlerde olmuştu sanırım senin içinde eğer bebiş varsa olmazsın inş eğer yoksada adetin uzamasın inş canım hayırlısı olsun...
inşallah canım stresten uzuyo hep(
:)))) hadi hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3evet canım bencede buarada yanlış bilgi olmasın ebrar geçen ayda 35. gün olmuş bugün yarın bekliyo yani hayırlısı biraz daha bekleyin bakalım ....
:)))) hadi hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile3
iyi tatiller canımmmm yiğitime iyi bak mucksssssssssssshepinize iyi tatiller kızlar, pazartesi görüşürüz inşallah, güzel haberlerle buluşmak üzere....
hepinize iyi tatiller kızlar, pazartesi görüşürüz inşallah, güzel haberlerle buluşmak üzere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?