Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bende geldim :)) birazdan çıkacağım ama bu gün eve gidemiyorum öğlen evde temizlik var , kocamla çarşıda buluşup mama yeyip ona ciciler bakacağız ...çok çabuk yoruluyorum kızlar onun içinde doya doya gezemiyorum...

hoşgeldin canım :))) yorulursun tabi ama olsun güzel yorgunluklar bunlar ileride dahada yorulacaksınız valla :))))

cimcime sen nasıl oldun tatlım kanaman falan ne alemde...

ben iyiyim canım kanamam durdu cuma günü ara lekelenmelerim oluyo sadece oda olur demişti dr yarın gidecem kontrole bakalım sakıncası yok derse belki başlarız tekrar çalışmalara yarın 10. günüm çünkü :)))))))

cimcimecim bir sen bir ben birde tualina ve bebişi zaten bu ne ıssız ada gibi olduk:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Günaydı kızlar nasılsınız bir merhaba diyim dedim preseed jel topiğine girdim bilgi edinmek için bizim kızlara da bir uğrayım hallerini hatırlarını sorayım dedim... bende bir değişiklik yok bu ay tam 1 sene oldu acı ve gözyaşı dolu bir sene... Allah bu günğmğzğ aratmasın ama daha fazla da ratmasın inşallah... Sizler nasılsınız bir yaramazlık yoktur umarım...

walla biz iyiyizde sen nerelerdesin kaçak özletiyorsun kendini haberin olsun

walla biz iyiyizde sen nerelerdesin kaçak özletiyorsun kendini haberin olsun

canım ya aklımca hani biraz kafamı bu fikirden uzak tutucam yaa ondan pek giremiyorum hoş peki işe yaradığıda sözylenemez bunu kafadan atmak mümkün değil çünkü... offf offf ne diyim bilmiyorum ki çok zor çoookkkkkkk....

canlarım iyiyim hala gelen giden yok olumunekankayizsmile

allahım inşallah yarabbim tüpe gerek kalmadan nihal arkadaşımızın bebişini yolla
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

esmeraldaa bizde bu yüzden gelenle bir çok arkadaşımızla artık msn den görüşüyoruz. burayıda boş bırakmıyoruz elbette çünkü msn olmayan arkadaşlarımız var.

aminnnnnnnnn kızlarrrr diyorum ki bu akşam giderken tekst alayım yarın ilk idrarla bakayım gerçi 35.gündeyim çıkarmı bilmem :)

selam kızlar bakıyorum ne vefalısınız ya ben işler yoğun olduğundan giremiyorum ama aklım sizlerde bende gelişmeler konusunda birşey yok aşılama ertelendi yani ben kasım ayına kaldım yani bu ay sadece doğal yoldan deniyecez yani adetim bitti bu akşam çalışmalara başlıyorum anlayacağınız sahalara döndüm hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

aminnnnnnnnn kızlarrrr diyorum ki bu akşam giderken tekst alayım yarın ilk idrarla bakayım gerçi 35.gündeyim çıkarmı bilmem :)

canım kızlarla konuştuk ve karar verdik :)))))))
hepimiz meraktayız sen akşam al testi yarın sabah hayırlı sonuçla bize dön inş........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

neden ertelendi canım hayırlısı nasılsa öle olsun inş aşılamaya gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın aksatmadan gün aşırı çalış canım inş tutar...

yavuzgüray sen nerelerdesin kuzum ya merak ettik seni. bu arada serpil soruyordu senin msn olup olmadığını. aşılama neden ertelendi yazmamışsın

nihalcim testi akşam al. yarın sabah ilk idrar biraz boşa akacak sonra test için alıcan inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hayırlı güzel haberlerle gelirsin

yavuzgüraycım ebrarın ve serpilinde selamları var ve dualarımız senile inş gerek kalmaz aşılamaya diyolar canım inş gerek kalmaz ...

Son düzenleme:

fatoşcum açıklaman harika .:)))

nihalcim anladın dimi önce boşa işeyeceksin sonra bardağa :)))))

canımm hayırlsı olsun ,nşallah gerek kalmaz :)))

canım kızlarla konuştuk ve karar verdik :)))))))
hepimiz meraktayız sen akşam al testi yarın sabah hayırlı sonuçla bize dön inş........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

görev tamadır :)))))))))))))

fatoşcum açıklaman harika .:)))

nihalcim anladın dimi önce boşa işeyeceksin sonra bardağa :)))))

anladım fatoşşş çok net anlatmış opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

peki yarın varsa çıkarmı idrar için erken değilmi ?

yine kızlarla konuştuk canım :)))))))))))) çıkabilir diyolar bi yapsın çıkmazsa bi kaç gün sonra yine yaparız diyolar ........:))))))))
yaparız yanlız :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…