bende geldim :)) birazdan çıkacağım ama bu gün eve gidemiyorum öğlen evde temizlik var , kocamla çarşıda buluşup mama yeyip ona ciciler bakacağız ...çok çabuk yoruluyorum kızlar onun içinde doya doya gezemiyorum...
cimcime sen nasıl oldun tatlım kanaman falan ne alemde...
walla biz iyiyizde sen nerelerdesin kaçak özletiyorsun kendini haberin olsunGünaydı kızlar nasılsınız bir merhaba diyim dedim preseed jel topiğine girdim bilgi edinmek için bizim kızlara da bir uğrayım hallerini hatırlarını sorayım dedim... bende bir değişiklik yok bu ay tam 1 sene oldu acı ve gözyaşı dolu bir sene... Allah bu günğmğzğ aratmasın ama daha fazla da ratmasın inşallah... Sizler nasılsınız bir yaramazlık yoktur umarım...
walla biz iyiyizde sen nerelerdesin kaçak özletiyorsun kendini haberin olsun
günaydın canım nasılsın ne var ne yok gelen giden :)))
Nasılsın Nihalcim?
günaydın canım nasılsın
cimcimecim bir sen bir ben birde tualina ve bebişi zaten bu ne ıssız ada gibi olduk:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canlarım iyiyim hala gelen giden yok olumunekankayizsmile
canlarım iyiyim hala gelen giden yok olumunekankayizsmile
canım ya aklımca hani biraz kafamı bu fikirden uzak tutucam yaa ondan pek giremiyorum hoş peki işe yaradığıda sözylenemez bunu kafadan atmak mümkün değil çünkü... offf offf ne diyim bilmiyorum ki çok zor çoookkkkkkk....
aminnnnnnnnn kızlarrrr diyorum ki bu akşam giderken tekst alayım yarın ilk idrarla bakayım gerçi 35.gündeyim çıkarmı bilmem :)
selam kızlar bakıyorum ne vefalısınız ya ben işler yoğun olduğundan giremiyorum ama aklım sizlerde bende gelişmeler konusunda birşey yok aşılama ertelendi yani ben kasım ayına kaldım yani bu ay sadece doğal yoldan deniyecez yani adetim bitti bu akşam çalışmalara başlıyorum anlayacağınız sahalara döndüm hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
selam kızlar bakıyorum ne vefalısınız ya ben işler yoğun olduğundan giremiyorum ama aklım sizlerde bende gelişmeler konusunda birşey yok aşılama ertelendi yani ben kasım ayına kaldım yani bu ay sadece doğal yoldan deniyecez yani adetim bitti bu akşam çalışmalara başlıyorum anlayacağınız sahalara döndüm hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
aminnnnnnnnn kızlarrrr diyorum ki bu akşam giderken tekst alayım yarın ilk idrarla bakayım gerçi 35.gündeyim çıkarmı bilmem :)
yavuzgüray sen nerelerdesin kuzum ya merak ettik seni. bu arada serpil soruyordu senin msn olup olmadığını. aşılama neden ertelendi yazmamışsın
nihalcim testi akşam al. yarın sabah ilk idrar biraz boşa akacak sonra test için alıcan inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hayırlı güzel haberlerle gelirsin
canım kızlarla konuştuk ve karar verdik :)))))))
hepimiz meraktayız sen akşam al testi yarın sabah hayırlı sonuçla bize dön inş........:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
fatoşcum açıklaman harika .:)))
nihalcim anladın dimi önce boşa işeyeceksin sonra bardağa :)))))
canımm hayırlsı olsun ,nşallah gerek kalmaz :)))
görev tamadır :)))))))))))))
anladım fatoşşş çok net anlatmış opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
peki yarın varsa çıkarmı idrar için erken değilmi ?
tamam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yine kızlarla konuştuk canım :)))))))))))) çıkabilir diyolar bi yapsın çıkmazsa bi kaç gün sonra yine yaparız diyolar ........:))))))))
yaparız yanlız :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?