tamam canım sen sor bakalım :))) aracı gibi oldun heee komisyon alırsın artık bizden :)))
wayyyyyy busemmmmm hoşgeldin çok sallıyosun buaralar :))))) ama yinede seviyom seni
napıyım canım zaman geçiriyorum sen napıyosun
günaydın kızlar ....
nihalcim hayırlı sonuçla gel inş...
fatoşcum inş sende hayırlı sonuç alırsın ...
ve tabiki ebrarcım inş sizde hayırlı sonuç alırsınız...
günaydın canlarım hepinize,nihalciğim hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım...fatoşum sonucun iyi çıkar inşallah...
canım sabah kan verdim geldim sonuçlar cuma günü belli olacak. hayırlısı inşallah
inş güzel sonuçlar alırız fatoşcum...
sağol tualinacım
nihalcimmmmmmmmmmmm elimiz yüreğimizde senden ve ebrarın eşinden gelecek sonuçları bekliyoruz :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sanada günaydın canımgünaydın kızlar hepinizi seviyorum güne heyecanlı başladık sanırım herkes için hayırlı haberler olur inşallah öpüyorum sizi
ahseeeeeeeeeeen nasılsın canım görüşemiyoruz msn ye uğramıyorsun
günaydın kızlar nasılsınız nihal ve ebrar inşallah güzel somuçlarla gelirsiniz.fatoşcum inşallah senin sonuçlarında olumlu çıkar.ben dün yoktum kızlar oğluşum hastalandı sabaha kadar uyutmadı ateşten.sabah ilk iş doktora götürdük antibiyotik verdi.kullanıyoruz bağışıklık sistemi zayıf ya dr benzide soluk dedi kansızlık var dedim.kan şurubu vereceğiz bakalım.hayırlısı bakalım.
günaydın kızlar nasılsınız nihal ve ebrar inşallah güzel somuçlarla gelirsiniz.fatoşcum inşallah senin sonuçlarında olumlu çıkar.ben dün yoktum kızlar oğluşum hastalandı sabaha kadar uyutmadı ateşten.sabah ilk iş doktora götürdük antibiyotik verdi.kullanıyoruz bağışıklık sistemi zayıf ya dr benzide soluk dedi kansızlık var dedim.kan şurubu vereceğiz bakalım.hayırlısı bakalım.
günaydın canım dün yoktum.evdede net yok bizim ancak işte girebiliyorum.dün oğlumla ilgilendim hala aklım evde.
teşekkür ederim canım..geçmiş olsun canımmm ...
teşekkür ederim fatoşum.evet pazar günü hava güneşli diye çıkarttım hemen kaptı şifayı.bünyesi zayıf.birde çok yaramaz sürekli dışarda olmak istiyor.dün zor zaptettim akşam yorgun savaşçı gibiydim hemen düştüm.mükellef bekliyorum canım yeni.bugün gelecek inşallah gelir.rutin işler olsaydı gelmezdim zaten mecburen geldim işte.canım benim kıyamam.benim yiğenimde öyle büynesi zayıf çocuğun. çooooooooooook geçmiş olsun canım
bir an önce işlerini toparlada git oğlunun yanına
kızlar bende dr a gidiyorum kontrole bakalım ne var ne yok içerde :)))
soralım bakalım ne kadar ara verlim diye :))))))))
kızlar bende dr a gidiyorum kontrole bakalım ne var ne yok içerde :)))
soralım bakalım ne kadar ara verlim diye :))))))))
teşekkür ederim canım..
teşekkür ederim fatoşum.evet pazar günü hava güneşli diye çıkarttım hemen kaptı şifayı.bünyesi zayıf.birde çok yaramaz sürekli dışarda olmak istiyor.dün zor zaptettim akşam yorgun savaşçı gibiydim hemen düştüm.mükellef bekliyorum canım yeni.bugün gelecek inşallah gelir.rutin işler olsaydı gelmezdim zaten mecburen geldim işte.
sorun yoktur inşallah canım.hemen başlarsın çalışmalara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?