yemeğe gidiyorum kızlar mucksssssssssssss
yine kızlarla konuştuk canım :)))))))))))) çıkabilir diyolar bi yapsın çıkmazsa bi kaç gün sonra yine yaparız diyolar ........:))))))))
yaparız yanlız :)))))))))
yemeğe gidiyorum kızlar mucksssssssssssss
afiyet olsun tatlım
kız tabi yaparız gerekirse sabah gider birlikte yaparız :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aminnnnnnnnn kızlarrrr diyorum ki bu akşam giderken tekst alayım yarın ilk idrarla bakayım gerçi 35.gündeyim çıkarmı bilmem :)
inşallah canımmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:canım nihalciğim inşallah meleğin seninledir...tüm dualarım seninle :Saruboceq:
inşallah kalmaz dün aşılama için gittik randevumuz vardı neyse tam 1,5 saat bekledikten sonra sıra bana geldi diye sevinirken benden sonraki hastayı aldılar belki acildir diye düşünürken diğerini aldılar bende gittim kaydımı sildirdim gittim söyledim ebeye gerizekalı umursamadı bile bende dedim senin bu salaklığın yüzünden ben bir ay daha bekleyeceğim ama senide rahat bırakmayacağım diye eşim gitti müdürle görüştü savunmasını aldılar ama o kadar sinirliydimki anlatamam manavgatta tek bayan doktor o ve ben bir yıldır o doktora gidiyorum anlayacağınız artık antalya yolu göründü ama hiç bilmiyorum doktorlar nasıl bu ay bol bol kendimiz çalışıp bir yandanda doktor arayacağız beni soran herkese çok selam herkesten allah razı olsun allahım ekim ayı bize çok şanslı gelir inşallah
canım ya hay ben o ebenin emi. üzülme her işte bir hayır vardır.inşallah kalmaz dün aşılama için gittik randevumuz vardı neyse tam 1,5 saat bekledikten sonra sıra bana geldi diye sevinirken benden sonraki hastayı aldılar belki acildir diye düşünürken diğerini aldılar bende gittim kaydımı sildirdim gittim söyledim ebeye gerizekalı umursamadı bile bende dedim senin bu salaklığın yüzünden ben bir ay daha bekleyeceğim ama senide rahat bırakmayacağım diye eşim gitti müdürle görüştü savunmasını aldılar ama o kadar sinirliydimki anlatamam manavgatta tek bayan doktor o ve ben bir yıldır o doktora gidiyorum anlayacağınız artık antalya yolu göründü ama hiç bilmiyorum doktorlar nasıl bu ay bol bol kendimiz çalışıp bir yandanda doktor arayacağız beni soran herkese çok selam herkesten allah razı olsun allahım ekim ayı bize çok şanslı gelir inşallah
canımm yaa herşeyde vardır bir hayır belki sana buda şanstır öyle düşün bu ay güzel düzenli çalış dikkatli beslen :)))) inşallah drye gerek kalmazinşallah kalmaz dün aşılama için gittik randevumuz vardı neyse tam 1,5 saat bekledikten sonra sıra bana geldi diye sevinirken benden sonraki hastayı aldılar belki acildir diye düşünürken diğerini aldılar bende gittim kaydımı sildirdim gittim söyledim ebeye gerizekalı umursamadı bile bende dedim senin bu salaklığın yüzünden ben bir ay daha bekleyeceğim ama senide rahat bırakmayacağım diye eşim gitti müdürle görüştü savunmasını aldılar ama o kadar sinirliydimki anlatamam manavgatta tek bayan doktor o ve ben bir yıldır o doktora gidiyorum anlayacağınız artık antalya yolu göründü ama hiç bilmiyorum doktorlar nasıl bu ay bol bol kendimiz çalışıp bir yandanda doktor arayacağız beni soran herkese çok selam herkesten allah razı olsun allahım ekim ayı bize çok şanslı gelir inşallah
inşallah kalmaz dün aşılama için gittik randevumuz vardı neyse tam 1,5 saat bekledikten sonra sıra bana geldi diye sevinirken benden sonraki hastayı aldılar belki acildir diye düşünürken diğerini aldılar bende gittim kaydımı sildirdim gittim söyledim ebeye gerizekalı umursamadı bile bende dedim senin bu salaklığın yüzünden ben bir ay daha bekleyeceğim ama senide rahat bırakmayacağım diye eşim gitti müdürle görüştü savunmasını aldılar ama o kadar sinirliydimki anlatamam manavgatta tek bayan doktor o ve ben bir yıldır o doktora gidiyorum anlayacağınız artık antalya yolu göründü ama hiç bilmiyorum doktorlar nasıl bu ay bol bol kendimiz çalışıp bir yandanda doktor arayacağız beni soran herkese çok selam herkesten allah razı olsun allahım ekim ayı bize çok şanslı gelir inşallah
nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal nasılsın tatlım
cimcime msndeki yönetime sor bakalım kaç tane yasin okuyacakmışım akşam başlıyım bari :)))
canım önce şunu sölim ebrar dün dr agitti adet bitiminde rahim filmi çekilecek eşinin sonuçlarıda daha belli olmadı bugün yarın belli olacak inş
yasine gelince şuan fatoş ve ebrar yoklar gelsinler sorar yazarım canım ...:)))))))))
nihallll naberrrr
tamam canım sen sor bakalım :))) aracı gibi oldun heee komisyon alırsın artık bizden :)))
wayyyyyy busemmmmm hoşgeldin çok sallıyosun buaralar :))))) ama yinede seviyom seni
napıyım canım zaman geçiriyorum sen napıyosun
tamammm akşam okurum 41 tamamlanıyo mu ?sordum canım 2 tane okursan yeterli allah kabul etsin şimdiden :)))))))
para istemem dua edelim birbirimize yeter canım :)))))
tamammm akşam okurum 41 tamamlanıyo mu ?
dua etmezmiyim canımmmmm valla hep ediyorum hepinizin adına hep nikleriniz gözümün önünde dua ederken
amin canımm a.s. a.s. a.s. a.s.tamamlanıyo canım 41 ..
saol canım hepimiz öleyiz valla ne demişler başkası için isteyeceksinki rabbim sanada versin hep bana olmaz oyuzden birbirimiz için dua edelimki rabbim kabul eylesin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?