Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yemeğe gidiyorum kızlar mucksssssssssssss

afiyet olsun tatlım

yine kızlarla konuştuk canım :)))))))))))) çıkabilir diyolar bi yapsın çıkmazsa bi kaç gün sonra yine yaparız diyolar ........:))))))))
yaparız yanlız :)))))))))

kız tabi yaparız gerekirse sabah gider birlikte yaparız :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

inşallah kalmaz dün aşılama için gittik randevumuz vardı neyse tam 1,5 saat bekledikten sonra sıra bana geldi diye sevinirken benden sonraki hastayı aldılar belki acildir diye düşünürken diğerini aldılar bende gittim kaydımı sildirdim gittim söyledim ebeye gerizekalı umursamadı bile bende dedim senin bu salaklığın yüzünden ben bir ay daha bekleyeceğim ama senide rahat bırakmayacağım diye eşim gitti müdürle görüştü savunmasını aldılar ama o kadar sinirliydimki anlatamam manavgatta tek bayan doktor o ve ben bir yıldır o doktora gidiyorum anlayacağınız artık antalya yolu göründü ama hiç bilmiyorum doktorlar nasıl bu ay bol bol kendimiz çalışıp bir yandanda doktor arayacağız beni soran herkese çok selam herkesten allah razı olsun allahım ekim ayı bize çok şanslı gelir inşallah

amin inş canım...

canım ya hay ben o ebenin emi. üzülme her işte bir hayır vardır.

canımm yaa herşeyde vardır bir hayır belki sana buda şanstır öyle düşün bu ay güzel düzenli çalış dikkatli beslen :)))) inşallah drye gerek kalmaz

ahh canım kötü olmuş ama vardır bir hayır, dr önemli kuzum iyi araştır, inşallah aşılama yerine bebiş kontrolüne gidersin :)))

cimcime msndeki yönetime sor bakalım kaç tane yasin okuyacakmışım akşam başlıyım bari :)))

canım önce şunu sölim ebrar dün dr agitti adet bitiminde rahim filmi çekilecek eşinin sonuçlarıda daha belli olmadı bugün yarın belli olacak inş

yasine gelince şuan fatoş ve ebrar yoklar gelsinler sorar yazarım canım ...:)))))))))

sordum canım 2 tane okursan yeterli canım allah kabul etsin ...

Son düzenleme:

tamam canım sen sor bakalım :))) aracı gibi oldun heee komisyon alırsın artık bizden :)))

nihallll naberrrr

wayyyyyy busemmmmm hoşgeldin çok sallıyosun buaralar :))))) ama yinede seviyom seni

napıyım canım zaman geçiriyorum sen napıyosun

Son düzenleme:

sordum canım 2 tane okursan yeterli allah kabul etsin şimdiden :)))))))
para istemem dua edelim birbirimize yeter canım :)))))

tamammm akşam okurum 41 tamamlanıyo mu ?

dua etmezmiyim canımmmmm valla hep ediyorum hepinizin adına hep nikleriniz gözümün önünde dua ederken

tamamlanıyo canım 41 ..
saol canım hepimiz öleyiz valla ne demişler başkası için isteyeceksinki rabbim sanada versin hep bana olmaz oyuzden birbirimiz için dua edelimki rabbim kabul eylesin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…