Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Allah hepimizin dilde dualarımızı gönülde muradlarımızı kabul etsin arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkesin duası kabul olsun inşallah

amiiiiiiiiiiiin allah herkezin gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsin

Hepimizin duaları kabul olur inşallah canlarım .Aminnnnnn

Ben yarın yeni evime taşınıyorum inşallah bir süre sizlere yazamayabilirim bilgilerinize

kızlar bu haftada cumaya kadar VAKIA okumaya karar verdik okumak isteyen kaç tane okuyacağıı sölesin ona göre tamamlayalım canlarım :))))

kızlar bu haftada cumaya kadar VAKIA okumaya karar verdik okumak isteyen kaç tane okuyacağıı sölesin ona göre tamamlayalım canlarım :))))

allah kabul etsin canlarım ben bu hafta malum ama haftaya ne okursanız katılırım :))

busede kaç gündür yok oda mı girmeme kararı aldı ?

allah kabul etsin canlarım ben bu hafta malum ama haftaya ne okursanız katılırım :))

busede kaç gündür yok oda mı girmeme kararı aldı ?
tamam canım bi dahaki hafta katılırsın inş. buse izinde canım ondan yok msn de fazla giremiyo bugünde balıkesiremi ne gitti bebek kınası var mış kardeşinin sanırım yanlış olmasın 6 aylık kınası ona gitti ...

kızlar yoğun ve yorucu bir günün ardından nihayet evime gitme zamanı geldi. Hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere hoşkalın. Allaha emanet olun kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…