Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ooooooooooooooh aralık'a kadar kafanı dinle

evet fatoşcum gerçi dr ilişki yasak değil dedi sadece bebek yasak ...

tualinacım bende öle diyodum bi adetten sonra başlarım diye ama dr 2 ay dedi bekleyelim bari nebilim korkarım sonra bişey olur diye ... herşeyin hayırlısı...

cimcime oh be ne güzel herşey yoluna giriyor demekki biz aralık ayına kadar tutturamazsak hep beraber sahalarda çalışma programı yaparız tablo şeklinde olmazmı biz şimdi biraz örgü örelim ama demi:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

son 45 dk kızlar minnoşumla buluşmaya , rabbim sağsağlim görmeyi nasip eder inşallah....

günaydın kızlar...

güzel bir haberle başlayalım ebrarın eşinin testleri olumlu çıkmış bugün ameliyat günü alacaklarmış....:)))))))))))hihoyyythihoyyythihoyyyt
ve kızlar eşi önümüzdeki hafta izin almış p.tesi başlayacaklar muayene vs ameliyat dualarımız ebrar ve eşi için bundan sonraki aşamalarıda hayrlısıyla atlatsınlar inş...

Son düzenleme:
günaydın kızlar....ebrarın gözü aydın olsun çok sevindim adına meleğine 1 adım daha yaklaşmış ne güzel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…