Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlar bu sabah yağmur var manavgatta işler yoğun bugün 3 ,30 da hsg çektirecem stress yaptım eşimde dayanamazsan anestezili olsun diyor ben muayenede bile kendimi çok sıkarım nasıl yapsam karar veremedim

Sorma tualinacım bir türlü taşınamadım gitti bunda da vardır bir hayır.
Bugün kesin taşınalım dedik 2 gün boyunca Antalya sağnak yağışlıymış yine kaldık.
Cuma ya inşallah.

Sen nasılsın Yiğit nasıl?

hayırlısı olsun canım , o yola çıkmışsın taşınırsın elbet ama zor olur böylede herşey ayakta, ben iyiyim canım çok şükür yiğitte iyi teyzesi, sabırsızlıkla hareket etmesini bekliyoruz,o zaman evhamım biraz azalır herhalde...:))

allah yardımcın olsun canım, ben anestezisiz yaptırdım ama zor oldu canım şimdiki aklım olsa anestezi isterdim...

Günaydın cnm rahim filmi hiç ama hiç korkulacak bişey değil.Sadece renkli sıvı rahme verildiğinde basınçtan dolayı regl sancısı gibi bişey hissediyorsun o kadar.Hiç canını sıkma

İyi olmanıza sevindim ,hareketlerini hissetmene epeyce hafta var annesi biz daha bu hafta net bir şekilde hissediyoruz.Tüm bu düşüncelerimiz meraktan aslında ,endişelenme herşey yolunda

günaydın kızlar ...

bugün kötü bi haberle başladık ne yazıkki güne dün fatoşun evine hırsız girmiş gündüz fatoş eve gittiğinde şoka uğramış tv - pc gibi eşyaları almış sanırım tam olarak bilmiyorum bende şuan (((((((((

günaydın canım...şok oldum ya canım fatoşum kıyamam çok ama çok geçmiş olsun...allah gözlerini kör etsin bu hırsızların....

Günaydın arkadaşlar.
Fatoşcum çok üzüldüm cnm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…