Sorma tualinacım bir türlü taşınamadım gitti bunda da vardır bir hayır.
Bugün kesin taşınalım dedik 2 gün boyunca Antalya sağnak yağışlıymış yine kaldık.
Cuma ya inşallah.
Sen nasılsın Yiğit nasıl?
günaydın kızlar bu sabah yağmur var manavgatta işler yoğun bugün 3 ,30 da hsg çektirecem stress yaptım eşimde dayanamazsan anestezili olsun diyor ben muayenede bile kendimi çok sıkarım nasıl yapsam karar veremedim
günaydın kızlar bu sabah yağmur var manavgatta işler yoğun bugün 3 ,30 da hsg çektirecem stress yaptım eşimde dayanamazsan anestezili olsun diyor ben muayenede bile kendimi çok sıkarım nasıl yapsam karar veremedim
hayırlısı olsun canım , o yola çıkmışsın taşınırsın elbet ama zor olur böylede herşey ayakta, ben iyiyim canım çok şükür yiğitte iyi teyzesi, sabırsızlıkla hareket etmesini bekliyoruz,o zaman evhamım biraz azalır herhalde...:))
günaydın kızlar biraz geç oldu ama :))))))))
bizde erken uyandık ama daha yeni ayılıyoruz yani farketmez günaydın olsundakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ara ara giriyorum ama kimseler yok((
günaydın kızlar ...
bugün kötü bi haberle başladık ne yazıkki güne dün fatoşun evine hırsız girmiş gündüz fatoş eve gittiğinde şoka uğramış tv - pc gibi eşyaları almış sanırım tam olarak bilmiyorum bende şuan(((((((((
günaydın kızlar ...
bugün kötü bi haberle başladık ne yazıkki güne dün fatoşun evine hırsız girmiş gündüz fatoş eve gittiğinde şoka uğramış tv - pc gibi eşyaları almış sanırım tam olarak bilmiyorum bende şuan(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?