Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ah canım kıyamam , ama beterin beteri var arkadaşım onları düşün ve şükret...kendini bir an önce toparlamaya çalış ki yavruna kavuşmak için daha çok yol katedebilesin...opuyorumnanaktan

amin canım en kısa zamanda hamile kalırsın kalırız inş...

canım benim kolay değil biliyorum ama kendini toparlaki bir an önce ne yapılması gerekiyosa yapılsın kısa zamanda bebğine kavuş inş...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin arkadaşım güzel dileklerin için

sağol canım benim.lütfen sende kendine gel. topla kendini ve hayatına geri dön. ancak bebeğine böyle kavuşabilirsin.

Günaydın arkadaşlar.
Dün sabahtan bu yana işyerinde nöbetciydim.
Birazdan gideceğim inş,evi taşıyacağız.
4 gün boyuncada yokum merak etmeyin SİZİ SEVİYORUM

Günaydın arkadaşlar.

bizde seni seviyoruz canım kendini fazla yorma bebişe ii bak kolay gelsin sana allah yardımcın olsun ...

günaydın hepinize kızlar, hayırlı cumalarımız olsun...cimcime naber canım nasılsın...

Günaydın arkadaşlar.

dinlen bol bol canım baksana çok yorulmuşsun..bizde seni seviyoruz güzel anniş...:))opuyorumnanaktan

günaydın kızlar bugün biraz sevindirici bir haberle başlayalım bir umut ışığımız var hala ebrarcığımız için...
eşine yapılan operasyon yanlış mış tese den önce varikosel olması gerekiyomuş dr öle demiş ******** ameliyatı yapanlar isteseler açmışken yapabilirlermiş aslında ama yapmamışlar para için tamamen adiler...

neyse yinede bi ümidimiz var hala dualarımız ebrar ve eşi için olsun kızlar dr 2-3 hafta dinlen demiş eşine ameliyat yaraları kapansın diye sonra tekrar testler yapılacak ve operasyon olacak hayırlısı inş ...

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar

Günaydın arkadaşlar.
günadyın mısracım nasılsın oğluşun nasıl yorulmuşsundur sen kıyamam size ya
evin hayırlı olsun çok yormamaya bak kendini allaha emanet ol cnım

günaydın hepinize kızlar, hayırlı cumalarımız olsun...cimcime naber canım nasılsın...
günaydın canım sanada hayırlı cumalar

günaydın canım naıslsın güzel haberler için sağol cimcime
rabbim ebrarımızın yardımcısı olsun en kısa zamanda sabrının mükafatını alıcaklar ben inanıyorum oo çok iyi bir anne olucak inşallah:Saruboceq:

günaydın canım saol iyiyim sen nasılsın.. ebrardan aldığımız haberle biraz daha iyi olduk valla ... herşeyin hayırlısı hakkımızda ...

bende iyiyim canım çok şükür...bende çok sevindim ebrara allah çok büyük...ne olur para canlısı insanlara gitmeyin kızlar çok iyi seçin doktorlarınızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…