günaydın kızlar fatoşcum çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın dün hep kötü haberlerle başladık bugün bari herşey yolunda gider valla ben daha yeni kendime geliyorum hsg sonrası ağrılarım çoktu bugün geçti daha iyiyim ama sonuca alışamıyorum ağlayamıyorum bile ne oldu bana böyle anlamadım gitti
merhabalar herkese,
eski mesajlarımdan da anlayacağınız üzere bebek özlemi çekenlerdenim.önceleri bu kadar kafama takmıyordum..ama bu ay reglim 6 gün geçince çok umutlandım geçen ay içtiğim hapada bağlıyordum ama içimden bir sesde devamlı hamilesin diyordu.şimdi rüyalarımda bile doğum yapıyorum ve bebeğim ölüyor vesaire..hep böle şeyler görüyorum.Allah sabır versin ve başka şeylerle imtihan etmesin ama hamile olamamak anne olamamakta kötü,tabi hayırlısı olsun.Rabb'im abdestli,namazlı imanlı kuranlı,sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat versin cümlemize.
günaydın kızlar fatoşcum çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın dün hep kötü haberlerle başladık bugün bari herşey yolunda gider valla ben daha yeni kendime geliyorum hsg sonrası ağrılarım çoktu bugün geçti daha iyiyim ama sonuca alışamıyorum ağlayamıyorum bile ne oldu bana böyle anlamadım gitti
merhabalar herkese,
eski mesajlarımdan da anlayacağınız üzere bebek özlemi çekenlerdenim.önceleri bu kadar kafama takmıyordum..ama bu ay reglim 6 gün geçince çok umutlandım geçen ay içtiğim hapada bağlıyordum ama içimden bir sesde devamlı hamilesin diyordu.şimdi rüyalarımda bile doğum yapıyorum ve bebeğim ölüyor vesaire..hep böle şeyler görüyorum.Allah sabır versin ve başka şeylerle imtihan etmesin ama hamile olamamak anne olamamakta kötü,tabi hayırlısı olsun.Rabb'im abdestli,namazlı imanlı kuranlı,sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat versin cümlemize.
kızlarrrv işler çok yoğun nettede sorun var(( çok yoruldum artıkkkkk
Günaydın arkadaşlar.
Dün sabahtan bu yana işyerinde nöbetciydim.
Birazdan gideceğim inş,evi taşıyacağız.
4 gün boyuncada yokum merak etmeyin SİZİ SEVİYORUM
Günaydın arkadaşlar.
günaydın hepinize kızlar, hayırlı cumalarımız olsun...cimcime naber canım nasılsın...
günadyın mısracım nasılsın oğluşun nasıl yorulmuşsundur sen kıyamam size yaGünaydın arkadaşlar.
günaydın canım sanada hayırlı cumalargünaydın hepinize kızlar, hayırlı cumalarımız olsun...cimcime naber canım nasılsın...
günaydın kızlar bugün biraz sevindirici bir haberle başlayalım bir umut ışığımız var hala ebrarcığımız için...
eşine yapılan operasyon yanlış mış tese den önce varikosel olması gerekiyomuş dr öle demiş ******** ameliyatı yapanlar isteseler açmışken yapabilirlermiş aslında ama yapmamışlar para için tamamen adiler...
neyse yinede bi ümidimiz var hala dualarımız ebrar ve eşi için olsun kızlar dr 2-3 hafta dinlen demiş eşine ameliyat yaraları kapansın diye sonra tekrar testler yapılacak ve operasyon olacak hayırlısı inş ...
günaydın hepinize kızlar, hayırlı cumalarımız olsun...cimcime naber canım nasılsın...
buseecim günaydın canım nasılsın
günaydın canım saol iyiyim sen nasılsın.. ebrardan aldığımız haberle biraz daha iyi olduk valla ... herşeyin hayırlısı hakkımızda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?