Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

öncelikle geçmiş olsun canım erken doğum sebebin neymiş peki araştırdınızmı evet biraz ara ver zaten rahimde dinlensin en kısa zamanda inş bebeğine kavuşursun ..

işin açıkçası benim bi sorunum yok ben bişey araştırırken buldum bu sayfayı arkadaşlar çok iyiler ayrıamadım onlarla kaldım hepimizin ayrı bir sorunu var ama rabbim büyük hepimize bir çözüm vercektir hayırlı zaman gelince ...

bende bu ayın 3 ünde düşük yaptım kimyasal gebelikti benimkide daha çok küçüktü kendiliğinden kanamayla düştü kese görünmemişti benim değerim ilk 67 di sonra 203 oldu bi hafta 10 gün sonra kanamam oldu dr gittim tekrara test değerim 427 di dış gebelikten şüphelenildi ertesi gün tekrar ölçüldü 238 e düştü 2 gün sonra 68 falan çıktı dış gebelik olmadığı anlaşıldı kısaca kanamayla vucudum attı ( benim ilk denemem hatta deneme bile sayılmaz dr iki ay ara dedi aralığı bekliyorum ...

günaydın kızlar fatoş canım geçmiş olsun allahım kötü
insanlara fırsat vermesin yarabbim yaa ayaklarına dolanır inş. yaptıkları
nasılsınız kızlarrr

günaydın kızlar fatoş canım geçmiş olsun allahım kötü
insanlara fırsat vermesin yarabbim yaa ayaklarına dolanır inş. yaptıkları
nasılsınız kızlarrr
günaydın zeytin.iyi olmaya çalışıyoruz dün biraz sıkıntılıydı topikteki kızlar okumuşsundur.Allah hepimizin yardımcısıolsun.sen nasılsın canım bebeğin nasıl sonlara doğru yaklaştıkça zaman geçmiyor sanki...
günaydın kızlar, yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza...

günaydın tualina nasılsın canım.bebeşin nasıl.

canım iyiyim ahsenciğim mide şikayetleri dışında, bebişimde iyidir inşallah teyzesi çarşamba görmeye gideceğiz, sen nasılsın oğluşlar nasıllar :))

slm fatoş tekrardan geçmiş olsun canım
ahsen canım evet sona az kaldı kocam doğumda burda olamicak sanırım yaaa
yurt dışına gidiyo 6-7 ay gelemicekkk

ah canım eşinin olmaması kötü olmuş zeytinciğim...ama mecbursa yapacak bişey yok canım ....

saol canım iyiyim sen nasılsın ....
bende iyiyim canım işle uğraşıyorum arada gelip bakıyorum.
günaydın canlarım
günaydın canım dün başına gelene çok üzüldüm geçmiş olsun şoku düşünebiliyorum ama mala gelsin ne yapalım.gündüz vakti nasıl olmuş ya.
canım iyiyim ahsenciğim mide şikayetleri dışında, bebişimde iyidir inşallah teyzesi çarşamba görmeye gideceğiz, sen nasılsın oğluşlar nasıllar :))
oğluşlar iyi ya biri dışardan biri içerden annelerine kök söktürüyorlar.allaha şükür sağlıkları yerinde olsunda anneler sabrediyor.bende bir aydır görmüyorum içerdekini:)))))senin görmene az kalmış ne güzel..

keşke yanında olabilseydi canım ya.dışardamı çalışıyor eşin hamileliğinin ilk aylarındada yoktu sanırsam mısıramı gitmişti yanlış hatırlamıyorsam.ama hayırlısı olsun bebişin sağlıkla gelsinde babasıda sonra görsün artık.onada zor olur ya.Allah yardımcınız olsun tatlım...

mrb kızlar, ben sizin sayfanıza yeni girdim..
aramıza hoşgeldin samyeli a.s.

Allah cümlemizin muradını versin.ol deyiverir olur O'na hiç bir şey zor gelmez.vardır bir bildiği Rabb'imin.Allah bol bebişli , sağlıklı,bol ibadetli günler nasip etsin hepimize..amin.

aramıza hoşgeldin bananickkalmamış a.s.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım cümlemize inşallah

kızlar ebrarla konuştum ummuduğumuzdan daha kötü bişey oldu eşinin sonuçları negatif çıkmış sperm bulunamamış ((( bütün işlmeler iptal edilmiş ((((((

ebrar canım arkadaşım allahtan ümit kesilmez yeterki rabbim ol desin

fatoşcum cnm çok üzüldüm msn den öğrendim cimcimeden.inş hamilesindir de bu olayı hiiiçç takmazsın bile kafana

inşallaaaaaaaaaah canım sağol

sağol nihalcim nasılsın birtanem

offff ne kadar kötü ya zaten hep öyle olur evi boşaltsalar kimse umursamaz taşınıyor derler allah alanlara hayrını göstermesin inşallahklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

aynen öyle canım hırsız koskoca 106 ekran tv kucağında indiriyor 3.kattan aşağıya ve kimse görmemiş. her işte br hayır vardır dedik en sonunda bizde.

canııııııııııııııııım dostluğunuz için beni yanlız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim. sen, serpil, buse ve hepinize çok teşekkür ederim

canım üzülme allahtan gelene ancak şükür demek lazım.

kumsalcım nasılsın canım benim seni görmek ne kadar güzel
günaydın canlarım.fatoş çok üzüldüm canımm ya çok geçmiş olsun.nasıl olmuş ya gündüz vakti.zararın fazla değildir inşallah.

ahsencim sağol bebeğim. maddi zararımız bize göre epeyce çok tabiki. ama canımız sağolsun dedik ne yapalım

Günaydın arkadaşlar.
Fatoşcum çok üzüldüm cnm (

sağol mısracım sen ne yaptın taşınabildinmi

merhabalar herkese,
eski mesajlarımdan da anlayacağınız üzere bebek özlemi çekenlerdenim.önceleri bu kadar kafama takmıyordum..ama bu ay reglim 6 gün geçince çok umutlandım geçen ay içtiğim hapada bağlıyordum ama içimden bir sesde devamlı hamilesin diyordu.şimdi rüyalarımda bile doğum yapıyorum ve bebeğim ölüyor vesaire..hep böle şeyler görüyorum.Allah sabır versin ve başka şeylerle imtihan etmesin ama hamile olamamak anne olamamakta kötü,tabi hayırlısı olsun.Rabb'im abdestli,namazlı imanlı kuranlı,sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat versin cümlemize.

günaydın kızlar fatoşcum çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın dün hep kötü haberlerle başladık bugün bari herşey yolunda gider valla ben daha yeni kendime geliyorum hsg sonrası ağrılarım çoktu bugün geçti daha iyiyim ama sonuca alışamıyorum ağlayamıyorum bile ne oldu bana böyle anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…