Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar ebrarla konuştum ummuduğumuzdan daha kötü bişey oldu eşinin sonuçları negatif çıkmış sperm bulunamamış ((( bütün işlmeler iptal edilmiş ((((((

kızlar ebrarla konuştum ummuduğumuzdan daha kötü bişey oldu eşinin sonuçları negatif çıkmış sperm bulunamamış ((( bütün işlmeler iptal edilmiş ((((((

hadi ya inanmıyorum ne işlemi yapılmıştıki...( ama umudunu kesmesin bence rabbim okadar büyük küü...ay kıyamam yaaa allahım yar ve yardımcısı olsun...

Allah yardımcısı olsun ebrarın ve eşinin.bende 2 yıllık evliyim ve bebeğimiz yok çok istiyoruz.bu ay baya umutlanmıştım 6 gün gecikti reglim.ve günü gününe olurdum.tam bir hayal kırıklığına uğradım.şimdi reglimim 4.günündeyim.canım çok sıkılıyor işe kendimi veremiyorum.kimseye de anlatamıyorum.bakalım dün ve bu sabah doktordaydık.endemetrium gibi bişey dedi ama belli değil dedi doktor.sabahda kan verdim.sanırım 10 gün içinde laparaskopi olucam.Allah büyük Allah isteyen herkese üçer beşer versin inş. çocuk.amin..

çok geçmiş olsun arkadaşım, rabbim en kısa zamanda muradını versin...

hadi ya inanmıyorum ne işlemi yapılmıştıki...( ama umudunu kesmesin bence rabbim okadar büyük küü...ay kıyamam yaaa allahım yar ve yardımcısı olsun...

canım eşinden sperm alınacaktı ameliyatla ama sperm bulunamamış bakalım herşeyde vardır bir hayır nette baktığım kadarıyla bu operasyon tekrar edlebiliyomuş ve ikincide bulma şansı olabiliyomuş düşükde olsa araştırmak lazım hemde büyük şehirlerde bakmak lazım kısmet artık rabbim hayırlısı neyse hakkımızda onu versin ((

amin canım saolasın...
rabbim büyüktür ve nelere kadir dir . herşey onda vardır bundada bir hayır sende sıkma canını hayırlısıyla inş bebişin olur ...

ya ne yazsam bilemedim ki.şu an ki halimi ifade edecek bi kelime bulamadım.ALLAH büyük diyorum.böyle takdir ettiyse muhakkak bi hikmeti varıdr diyorum ama işte üzülüyo insan hem de çok.senağlama

ya ne yazsam bilemedim ki.şu an ki halimi ifade edecek bi kelime bulamadım.ALLAH büyük diyorum.böyle takdir ettiyse muhakkak bi hikmeti varıdr diyorum ama işte üzülüyo insan hem de çok.senağlama

aynen canım bide beni düşün telde ne diyeceğimi bilemedim valla öle rabbim büyük vardır bi bildiği ...
yarabbim sen altından kalkamayacağımız sınavlara tabi tuma bizleri sen dermansız dert verme şu ebrar kulun ayradım et sabır ver çare ver yarabbim ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Allah cümlemizin muradını versin.ol deyiverir olur O'na hiç bir şey zor gelmez.vardır bir bildiği Rabb'imin.Allah bol bebişli , sağlıklı,bol ibadetli günler nasip etsin hepimize..amin.

ahsen tam cvp yazıyodum çıktın canım benim müşterim vardıda...
yoğun olduğunu anladım canım daha sonrada benim işim çıktı yeni geldim.
ayyyyyy kıyamam canım ya.ama umudunu kesmesin daha büyük hastahanede tekrar denesinler bir tane canlı sperm bile olsa mikroenjeksiyonla tüp yapılabiliyormuş.
Allah cümlemizin muradını versin.ol deyiverir olur O'na hiç bir şey zor gelmez.vardır bir bildiği Rabb'imin.Allah bol bebişli , sağlıklı,bol ibadetli günler nasip etsin hepimize..amin.

hoşgeldin canım topiğimize.dualarına amiiiin diyorum Allah hekezin yar ve yardımcısı olsun....

evet kızlar şimdi buse konuşmuş ebrarla varikosel diye bişeymi ne varmış onun için tedavi yapılacakmış sanırım ondan sonra milyarda 1 de olsa sperm bulma şansı varmış sanırım ondan sonra tekrara tese olacak yani sperm ameliyatı zaten nette de okumuştum ikinici deneme düşükde olsa ihtimal sperm bulunabiliyomuş ama ebraraın eşinin önce varikosel tedavisi olacak sanırım ama ne zamn hemen mi bilmiyoruz o kadar sormadık ebrar hala üzgün yarın işe gelince konuşacaz artık...

bir mucize gibi görünüyo belki ama rabbim o kadar büyükki yinede bir yerden umurt ışığı verdi ebrarımıza diye düşünüyorum ..

allahım sen büyüksün sen nelere kadirsin ol dersin oluverir ebrar kulunada yardım eyle sunduğun bu sınavdan sağlam çıkmasını ve bebeğine kavuşmasını nasip eyle yarabbim...

merhaba canım hoşgeldin aramıza ...

sağol canım,
benim olayımda 4 yıllık evliyim. daha önce 2 kere hamile kaldım ve bebeklerimi 18 ve 20. haftalarda erken doğumla kaybettim.aynı zamanda bende pco var. hamile kalmam çok zor. bu ay aşılama yapıldı ve kimyasal gebelik çıktı. yani hcg ilk değerim 23 çktı sonra 9 çıktı. şimdi regl oldum. 2-3 ay ara vereceğim çünkü 3 aydır tedavi görüyorum, bunaldım..

teşekkürler hoşbuldum.inş. en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız.Allah'tan ümit kesilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…