kızlar şimdi ebrarla konuştum yine kötü bişey oldu sanırım ağlıyodu(((((((((
kızlar ebrarla konuştum ummuduğumuzdan daha kötü bişey oldu eşinin sonuçları negatif çıkmış sperm bulunamamış((( bütün işlmeler iptal edilmiş ((((((
Allah yardımcısı olsun ebrarın ve eşinin.bende 2 yıllık evliyim ve bebeğimiz yok çok istiyoruz.bu ay baya umutlanmıştım 6 gün gecikti reglim.ve günü gününe olurdum.tam bir hayal kırıklığına uğradım.şimdi reglimim 4.günündeyim.canım çok sıkılıyor işe kendimi veremiyorum.kimseye de anlatamıyorum.bakalım dün ve bu sabah doktordaydık.endemetrium gibi bişey dedi ama belli değil dedi doktor.sabahda kan verdim.sanırım 10 gün içinde laparaskopi olucam.Allah büyük Allah isteyen herkese üçer beşer versin inş. çocuk.amin..
hadi ya inanmıyorum ne işlemi yapılmıştıki...( ama umudunu kesmesin bence rabbim okadar büyük küü...ay kıyamam yaaa allahım yar ve yardımcısı olsun...
Allah yardımcısı olsun ebrarın ve eşinin.bende 2 yıllık evliyim ve bebeğimiz yok çok istiyoruz.bu ay baya umutlanmıştım 6 gün gecikti reglim.ve günü gününe olurdum.tam bir hayal kırıklığına uğradım.şimdi reglimim 4.günündeyim.canım çok sıkılıyor işe kendimi veremiyorum.kimseye de anlatamıyorum.bakalım dün ve bu sabah doktordaydık.endemetrium gibi bişey dedi ama belli değil dedi doktor.sabahda kan verdim.sanırım 10 gün içinde laparaskopi olucam.Allah büyük Allah isteyen herkese üçer beşer versin inş. çocuk.amin..
kızlar ebrarla konuştum ummuduğumuzdan daha kötü bişey oldu eşinin sonuçları negatif çıkmış sperm bulunamamış((( bütün işlmeler iptal edilmiş ((((((
ya ne yazsam bilemedim ki.şu an ki halimi ifade edecek bi kelime bulamadım.ALLAH büyük diyorum.böyle takdir ettiyse muhakkak bi hikmeti varıdr diyorum ama işte üzülüyo insan hem de çok.senağlama
Allah cümlemizin muradını versin.ol deyiverir olur O'na hiç bir şey zor gelmez.vardır bir bildiği Rabb'imin.Allah bol bebişli , sağlıklı,bol ibadetli günler nasip etsin hepimize..amin.
yoğun olduğunu anladım canım daha sonrada benim işim çıktı yeni geldim.ahsen tam cvp yazıyodum çıktın canım benim müşterim vardıda...
ayyyyyy kıyamam canım ya.ama umudunu kesmesin daha büyük hastahanede tekrar denesinler bir tane canlı sperm bile olsa mikroenjeksiyonla tüp yapılabiliyormuş.kızlar ebrarla konuştum ummuduğumuzdan daha kötü bişey oldu eşinin sonuçları negatif çıkmış sperm bulunamamış((( bütün işlmeler iptal edilmiş ((((((
Allah cümlemizin muradını versin.ol deyiverir olur O'na hiç bir şey zor gelmez.vardır bir bildiği Rabb'imin.Allah bol bebişli , sağlıklı,bol ibadetli günler nasip etsin hepimize..amin.
yoğun olduğunu anladım canım daha sonrada benim işim çıktı yeni geldim.
ayyyyyy kıyamam canım ya.ama umudunu kesmesin daha büyük hastahanede tekrar denesinler bir tane canlı sperm bile olsa mikroenjeksiyonla tüp yapılabiliyormuş.
hoşgeldin canım topiğimize.dualarına amiiiin diyorum Allah hekezin yar ve yardımcısı olsun....
((((((8 kızlarrrrr çok üzüldümm yaaaaa söyleyecek bir şey bulamıyorum gerçektennnn (
mrb kızlar, ben sizin sayfanıza yeni girdim..
merhaba canım hoşgeldin aramıza ...
yoğun olduğunu anladım canım daha sonrada benim işim çıktı yeni geldim.
ayyyyyy kıyamam canım ya.ama umudunu kesmesin daha büyük hastahanede tekrar denesinler bir tane canlı sperm bile olsa mikroenjeksiyonla tüp yapılabiliyormuş.
hoşgeldin canım topiğimize.dualarına amiiiin diyorum Allah hekezin yar ve yardımcısı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?