Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:1shok:hihoyyythihoyyythihoyyyt:içelim:::teytey::teytey::teytey::teytey:içelim:a.s:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

: :teytkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar buyrunnnnnnnnn hadi ayaklanın tualina sen yavaş yavaş oyna bebeğim:teyteyey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel, tualina+ tualina poponu fazla sallama fatoo snede malum beklenmeyen günümzühihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

serpilim hoşgeldin balıııııııııııııım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance:

kız ben sana yavaş oyna demedimmi :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

: :teytkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar buyrunnnnnnnnn hadi ayaklanın tualina sen yavaş yavaş oyna bebeğim:teyteyey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

öyle yaptım kuzum ucundan tuttum ben halayın...ee çekmemk olmaz serpilim gelmiş :))))alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ne demek tualinacım :)))))))

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel, tualina+ tualina poponu fazla sallama fatoo snede malum beklenmeyen günümzühihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kız yok ben yavaş yavaş oynuyorum bak :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlülülülülülülülülülülülü:1ninca:sırnaşık şeysırnaşık şey

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ahsen olsaydı iyi sallardı o sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

serpilllllllllllll hoşgeldinnnn

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar bende çıkıyorum birazdan herkeze iyi hafta sonları serpilcimmm haftaya sohbetlere devam delikafadulden

ahsenim canım nasılsın bebeğim aklım sende

kumsalım özledim seni yazını okudum kzuu nasılsın canım
zeytinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm eşin yurtdışına çıkıyor ne yapalım canı sağolsun yurtdışında olsun keşek en güzel anları yaşayabilseydi oda ama ekmek parası ne yapsın

masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gizemimim
tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

belanyım kırmızılı kız belki misafir oark dolaştığında aklımda olduğunu unutma

mısramm ev taşıyor salı güne kadar yok

yavuzgüray tatalım tek kanlal hamile kalna arkadşımzı var loveli ve bebğini kucağına aldıı üzülme çaresi var kuzu seni özledimm

şekerleblebii galiba pek giremmeiş benim gibi kendini yeniliyormu acaba

cimcimememem asistanımız tattalııı balllllll

fatoözelim bugün adte günündü ve olmadın inşallhh olmassın balımm

busecan hormonal kankim kuzuuuuuuuuuuu meeeeeeeeeeeeeeeee

sezen10 ttalım nasılsın aklım sendeydi zeytinde .(

kızlar bende çıkıyorum birazdan herkeze iyi hafta sonları serpilcimmm haftaya sohbetlere devam delikafadulden

bihalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım özledimmmmmmmmmmmmm seni birtanem nasılsın kuuzuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…