ahsenim canım nasılsın bebeğim aklım sende
kumsalım özledim seni yazını okudum kzuu nasılsın canım
zeytinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm eşin yurtdışına çıkıyorne yapalım canı sağolsun yurtdışında olsun keşek en güzel anları yaşayabilseydi oda ama ekmek parası ne yapsın
masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gizemimim
tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
belanyım kırmızılı kız belki misafir oark dolaştığında aklımda olduğunu unutma
mısramm ev taşıyor salı güne kadar yok
yavuzgüray tatalım tek kanlal hamile kalna arkadşımzı var loveli ve bebğini kucağına aldıı üzülme çaresi var kuzu seni özledimm
şekerleblebii galiba pek giremmeiş benim gibi kendini yeniliyormu acaba
cimcimememem asistanımız tattalııı balllllll
fatoözelim bugün adte günündü ve olmadın inşallhh olmassın balımm
busecan hormonal kankim kuzuuuuuuuuuuu meeeeeeeeeeeeeeeee
sezen10 ttalım nasılsın aklım sendeydi zeytinde .(
kumsal sanada iyi tatiler canım çok özleidm seni inşallh iyiisndir
:1shok:hihoyyythihoyyythihoyyyt:içelim:::teytey::teytey::teytey::teytey:içelim:a.s:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ben çıkıyorum kızlar...iyi hafta sonları hepinize...kocaman öpüldünüz...
kızlar bende çıkıyorum birazdan herkeze iyi hafta sonları serpilcimmm haftaya sohbetlere devam delikafadulden
ahsenim canım nasılsın bebeğim aklım sende
kumsalım özledim seni yazını okudum kzuu nasılsın canım
zeytinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm eşin yurtdışına çıkıyorne yapalım canı sağolsun yurtdışında olsun keşek en güzel anları yaşayabilseydi oda ama ekmek parası ne yapsın
masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gizemimim
tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
belanyım kırmızılı kız belki misafir oark dolaştığında aklımda olduğunu unutma
mısramm ev taşıyor salı güne kadar yok
yavuzgüray tatalım tek kanlal hamile kalna arkadşımzı var loveli ve bebğini kucağına aldıı üzülme çaresi var kuzu seni özledimm
şekerleblebii galiba pek giremmeiş benim gibi kendini yeniliyormu acaba
cimcimememem asistanımız tattalııı balllllll
fatoözelim bugün adte günündü ve olmadın inşallhh olmassın balımm
busecan hormonal kankim kuzuuuuuuuuuuu meeeeeeeeeeeeeeeee
sezen10 ttalım nasılsın aklım sendeydi zeytinde .(
hepinize iyi akşamlar kızlar iyi tatiller
kumsal hepimizde iniş ve çıkışlar vardı bir müddet uzaklaşmak istedim toparladım şükür Alalha iyim tatlım benim yaşam her haliyle devam ediyor unutmaki bizler çok güçlüyüz ve değerliyiz
kumsal hepimizde iniş ve çıkışlar vardı bir müddet uzaklaşmak istedim toparladım şükür Alalha iyim tatlım benim yaşam her haliyle devam ediyor unutmaki bizler çok güçlüyüz ve değerliyiz
sanada iyi tatiller canım
yarın msn de görüşürüz şeker
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ama olucak gibiyim
kumsal senide serpilide yeniden sahalarda görmek çok güzel. iyi akşamlar canım
kumsalım klo aldım azıcık ve çok iyim malum tüpe başlama kararı aldık biz bana histreskopi yapacak dr fakat ben 2 haftadır acayip grip bronşit yaşadım ve hastayım bu ay bunları yapacaktım yapamadık nasip artık yani ben ne zaman birşeyi planlasam şokk otuıruyorum tahlilerim yapıldı herşey fuul iyii
fatoooooooooooooooo
kumsalla ben sahlardan pek inmeye niyetli değiiz galiba :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hımm kilo slmsn iyi olmuş canım ay çok sevindim canım senin adına rabbim gönlüne göre versin kuzum
çok geçmiş olsun serpilcim iyi bak kendine üşütme sakın ya tahliller iyi çıkmış süperr bir haber bu çok sevindim herşeyde bir hayır vardır canım bende senin gibi ne zaman bu konuda bişiler düşünsem birşey çıkıyor vardrı diyorum bir hayır böyle olması gerekiyor demekki bedne bayramdan sonra start vericem hayırlısıyla
hoşgeldin kuzum seni nasıl özledim bilsen çok kötüyüm almışsın haberleri bende toparlanmaya çalışıyorum doktorumda çok umutlu konuştu kasımda aşılama yapılacak ama hiç umuudum yok ama sen geldin ya bahar geldi sanki
serpil02507+, fatosozel, kumsal+, ooooffff, yavuzguray0757+ ben hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ttatalı yanaklarınızdan
kumsal haliyle benimde bayramdan sonra olacak diğer şeyler ama sen ve ben aynı hamile klacağız hahhahahhahahhahahhahahhah ben hep bunu derim hahahhahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?