Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canımm benimmm nasılsın bende senii çok özledimm ya neler yapıyorsunn
napıyım canım inişler çıkışlar içinde geçiyor günlerim iyiyim çok şükür
tekrar dönemne çok sevindimmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel, kumsal+, ooooffff, yavuzguray0757+ bütün kızlar toplandıkk fatooooooooooooooooooo inşakllhhhhhhhhhhhhhh adet olmassın inşallhhhhhhhhhhhhhhhhh

:1shok:hihoyyythihoyyythihoyyyt:içelim:::teytey::teytey::teytey::teytey:içelim:a.s:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kumsal hepimizde iniş ve çıkışlar vardı bir müddet uzaklaşmak istedim toparladım şükür Alalha iyim tatlım benim yaşam her haliyle devam ediyor unutmaki bizler çok güçlüyüz ve değerliyiz

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

harikasınnnnnnnnnnnnn ayy halayıı özleidm vallhiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne haber cicimmm sakın üzlme tamamı aşacağız hep beraberr hep pozitif ollaımm

ben çıkıyorum kızlar...iyi hafta sonları hepinize...kocaman öpüldünüz...

sanada iyi tatiller canım

kızlar bende çıkıyorum birazdan herkeze iyi hafta sonları serpilcimmm haftaya sohbetlere devam delikafadulden

yarın msn de görüşürüz şeker

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ama olucak gibiyim

hepinize iyi akşamlar kızlar iyi tatiller

kumsal senide serpilide yeniden sahalarda görmek çok güzel. iyi akşamlar canım

aynen canım sana katılıyorummm güçlü kadınlarız bizzz ve güçlü anneler olucağız allahın izniyle canım toparlanmana çok sevindimm doktora gidiyırmusun hala canım

kumsalım klo aldım azıcık ve çok iyim malum tüpe başlama kararı aldık biz bana histreskopi yapacak dr fakat ben 2 haftadır acayip grip bronşit yaşadım ve hastayım bu ay bunları yapacaktım yapamadık nasip artık yani ben ne zaman birşeyi planlasam şokk otuıruyorum tahlilerim yapıldı herşey fuul iyii

hoşgeldin kuzum seni nasıl özledim bilsen çok kötüyüm almışsın haberleri bende toparlanmaya çalışıyorum doktorumda çok umutlu konuştu kasımda aşılama yapılacak ama hiç umuudum yok ama sen geldin ya bahar geldi sanki

canım benimm aslında sizinle ve burda olmak güzel özlemişim yaw
çok öpüyorum seni sanada iyi akşamlar pazartesi görüşürüz fatoşcumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

fatoooooooooooooooo

kumsalla ben sahlardan pek inmeye niyetli değiiz galiba :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

serpil02507+, fatosozel, kumsal+, ooooffff, yavuzguray0757+ ben hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ttatalı yanaklarınızdan

hımm kilo slmsn iyi olmuş canım ay çok sevindim canım senin adına rabbim gönlüne göre versin kuzum
çok geçmiş olsun serpilcim iyi bak kendine üşütme sakın ya tahliller iyi çıkmış süperr bir haber bu çok sevindim herşeyde bir hayır vardır canım bende senin gibi ne zaman bu konuda bişiler düşünsem birşey çıkıyor vardrı diyorum bir hayır böyle olması gerekiyor demekki bedne bayramdan sonra start vericem hayırlısıyla

kumsal haliyle benimde bayramdan sonra olacak diğer şeyler ama sen ve ben aynı hamile klacağız hahhahahhahahhahahhahahhah ben hep bunu derim hahahhahahahha

canım benim yaşamda hep umut olmalı umutların bittiği an yaşam biter tabiiki aşılamnı yaptır bebbeğim kanalın kapalı olması o kadar kolay bir çözümkii inan bana ve ben senin çok tattalı annne olacağına inanıyorum kanlalrı açmak çok kolay ve tıp bu konuda zaten çok iyi yani niye umutsuz olacaksiınki bir yumurta bir sprem herşeye yeter rahat ol tattalım

serpil02507+, fatosozel, kumsal+, ooooffff, yavuzguray0757+ ben hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ttatalı yanaklarınızdan

bende seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kumsal haliyle benimde bayramdan sonra olacak diğer şeyler ama sen ve ben aynı hamile klacağız hahhahahhahahhahahhahahhah ben hep bunu derim hahahhahahahha

hayırlısı olsun canım benim bu kadar bekledik 1 aydaha sıkıcaz dişimizi napalım sonu güzel biter inşallahh
aminnnn aminnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah serpilimmmm
rabbim tez zmanda hepimizizn kucağını doldursunnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…