aynen canım sana katılıyorummm güçlü kadınlarız bizzz ve güçlü anneler olucağız allahın izniyle canım toparlanmana çok sevindimm doktora gidiyırmusun hala canım
hiç bir zaman umudunu kaybetmetme canımm ya olmazsa diye aklın bile geçirmebende seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kumsal ben bu hafta histerskopiye vetr demiştim halbuklii dr fobisii oan biriyim ben fakat ben böyle grip olunca kaldı iyi olunca yaptıracğım ben elimden geleni yapayım gerisi rabbime kalmış evet bizler çok güçlü kadınlarız çünkü ne istediğimiiz biliyoruz sadce zaman zaman yoruluyoruz hepsi bu kuzu adet olunca dr gideceğim histerskopi için randevu alacağım cnm ant tüp bbek merkezi kemal beyden
kumsal ben bu hafta histerskopiye vetr demiştim halbuklii dr fobisii oan biriyim ben fakat ben böyle grip olunca kaldı iyi olunca yaptıracğım ben elimden geleni yapayım gerisi rabbime kalmış evet bizler çok güçlü kadınlarız çünkü ne istediğimiiz biliyoruz sadce zaman zaman yoruluyoruz hepsi bu kuzu adet olunca dr gideceğim histerskopi için randevu alacağım cnm ant tüp bbek merkezi kemal beyden
hiç bir zaman umudunu kaybetmetme canımm ya olmazsa diye aklın bile geçirme
olucak rabbim bizimde kucaklarımızı doldurucak bizden daha zor durumdakiler bile bebişlerini kucakladılar burda neler okuyoruz allah büyük yeterki inanalımmm ben anne olucam er yada geç bebeğimi kucaklayacağım buna inanıyorumm :Saruboceqpuyorumnanaktan
EVLAT OLDUM KARDEŞ OLDUM YEĞEN OLDUM ABLA OLDUM HALA OLDUM TEYZE OLDUM BİLİYORUM RABBİM BANA BİRTEK ANNE OLMA DUYGUSUNU YAŞATMADI O DUYGUDAN MAHRUM ETMEYECEK RABBİM BİZİ ANNELİKLE ÖDÜLLENDİRSİN İNŞALLAH
yavuzguray0757@hotmail.com ekleyin kızlar
BEN SANA KÜSTÜM O KADAR MSJ YAZDIM AMA CEVAP YAZMADIN KÜSTÜM SANA BEN,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
herkese günaydın arkadaşlar. dün gece adet oldum. önümüzdeki ay inşallah diyorum
tatalım senin mesajlarının hiçbiri bana gelmdii kzuu ne olur ban a küsme ben hiç bir mesajı cevapsız bırakamm bebeğim ben hep kzıardan sana slm gönderiyordum kzılar bana hep senden haber veriyodruu
ve hep dua ediyor ciididi üzlüyordum bebbeğim ne olur küsme bilki bilerk yazamam gibi durumum olmaz bebeğim bende bir dönem sıkıldım buradan ve uzaklaşmak istedim hepsi bu ama aklım hep sizdeydi emin ol ben hep derimki rabbim benden önce sizlere versin çünkü benim yaşamımda çokda önem haiz etmiyor olursa olur o takıtıı dönemleri ben ştım hani derlerya zaman herşeyin ialcı zaman gerçekten ilaç buna inandım ben yani bebek konusunda o fırtınalı dönemlerimi aştım elebetteki anne olmayı razu ediyorum ve edeceğim bunu inkar edememem ama benim yaşaımda artık ilk planda değil herşeyim varken tek hedefim bebkti ama şuan o kadarda değil tatalım ben diyorumki yaradan bizm bilmediklerimiz biliyor ben buna itaat ettim tevekkül etim ama uzun zaman edememiştim kuzu ben hep burda olacağım tüm hormon testerim süperken olmadı işte kanllaarda açık yaniiiiiiiiiiiiiii ne yapayım şimdi öleyimmii
haaaaaaaaaa tüp deneyeceğim sadce olursa olur yapmadım dememmek için sadce dememek için emin ben yaşaımda hiç pişamnalık duymadım pişmanlık duymmak için yapıcam tüpü aaa acayip dr fobisii olan biriyimmm benimkadar dr karşı olan herhalde yoktur hahhahahahhahahah ama yapıcam para bizim değilmi harcayalım gitsin nerlere ne şeklde harcamıyoruzki .))))))))))
herkese günaydın arkadaşlar. dün gece adet oldum. önümüzdeki ay inşallah diyorum
şaka yaptım canım biraz naz yapayım dedim rabbim bir gün mutlaka anne olmayı nasip edecek demekki sadece biraz zor olacak ma elbet birgün
eşimle dün akşam saha çalışmalarına başladık ilk kez çocuklarımızın ismini ne koyacaz dedi belkide benim umudumun kaybolmaması içindi ama biliyorum çünkü o da çok istiyor nerde çocuk görse rabbim bizede nasip et ne olur diye ha bu arada isimler
kız buğlem naz
erkek burak ayaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?