Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aynen canım sana katılıyorummm güçlü kadınlarız bizzz ve güçlü anneler olucağız allahın izniyle canım toparlanmana çok sevindimm doktora gidiyırmusun hala canım

kumsal ben bu hafta histerskopiye vetr demiştim halbuklii dr fobisii oan biriyim ben fakat ben böyle grip olunca kaldı iyi olunca yaptıracğım ben elimden geleni yapayım gerisi rabbime kalmış evet bizler çok güçlü kadınlarız çünkü ne istediğimiiz biliyoruz sadce zaman zaman yoruluyoruz hepsi bu kuzu adet olunca dr gideceğim histerskopi için randevu alacağım cnm ant tüp bbek merkezi kemal beyden

kumsal+, yavuzguray0757+ kızlra sadce şunu kendimize söyleylim bizden değerli yok önce biz tamammaıı gerisi emin olun çok kolay emin olun biz bebek olayına takıılı kalınca kendimize bilmeden zarra veriyoruz şükür ben aştım hepimiz aşacağız hepimizzzzzzzzzzzz dualarımızla mücadelemizle

kumsalım hiç dualarımızı eksik etmedik her cuma duamızı yaptık yin herkesin anne olması ve hamillerimiz için inanıyorum dularımzı çok arkadşın muradını gerçekleştirdi biz hiç bıkmadık ve hep okuduk ve hepimiz için artık hepimiz mutlu ve güçlüyüz şimdilk ben kaçıyorum bu arada yeni gelen cici arkadşalrada slm olsun öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi

hiç bir zaman umudunu kaybetmetme canımm ya olmazsa diye aklın bile geçirme
olucak rabbim bizimde kucaklarımızı doldurucak bizden daha zor durumdakiler bile bebişlerini kucakladılar burda neler okuyoruz allah büyük yeterki inanalımmm ben anne olucam er yada geç bebeğimi kucaklayacağım buna inanıyorumm :Saruboceqpuyorumnanaktan

serpilim canım inşallah çabucak toparlanırsın kuzum
evet keşke dememek için bütün yolları denemeliyiz bencede serpilim gerisi allaha kalmış dediğin gibi inanmak ve dua etmekten vazgeçmeyeğiz dimii :)
adetinn nezaman canım

çıkıyorum ben canım çok öptüm iyi akşamlar iyi tatiller sizi çok seviyroum allaha emnaet olun

BEN SANA KÜSTÜM O KADAR MSJ YAZDIM AMA CEVAP YAZMADIN KÜSTÜM SANA BEN,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi akşamlar
bu arada yavuzguray msn kullanıyorum demişsin ama msn adresini yazmamışsın tatlım seni kaydedemedim. benim adresim sende vardı sen kaydedersin görüşürüz

hepiniz allaha emanet olun

tatalım senin mesajlarının hiçbiri bana gelmdii kzuu ne olur ban a küsme ben hiç bir mesajı cevapsız bırakamm bebeğim ben hep kzıardan sana slm gönderiyordum kzılar bana hep senden haber veriyodruu
ve hep dua ediyor ciididi üzlüyordum bebbeğim ne olur küsme bilki bilerk yazamam gibi durumum olmaz bebeğim bende bir dönem sıkıldım buradan ve uzaklaşmak istedim hepsi bu ama aklım hep sizdeydi emin ol ben hep derimki rabbim benden önce sizlere versin çünkü benim yaşamımda çokda önem haiz etmiyor olursa olur o takıtıı dönemleri ben ştım hani derlerya zaman herşeyin ialcı zaman gerçekten ilaç buna inandım ben yani bebek konusunda o fırtınalı dönemlerimi aştım elebetteki anne olmayı razu ediyorum ve edeceğim bunu inkar edememem ama benim yaşaımda artık ilk planda değil herşeyim varken tek hedefim bebkti ama şuan o kadarda değil tatalım ben diyorumki yaradan bizm bilmediklerimiz biliyor ben buna itaat ettim tevekkül etim ama uzun zaman edememiştim kuzu ben hep burda olacağım tüm hormon testerim süperken olmadı işte kanllaarda açık yaniiiiiiiiiiiiiii ne yapayım şimdi öleyimmii
haaaaaaaaaa tüp deneyeceğim sadce olursa olur yapmadım dememmek için sadce dememek için emin ben yaşaımda hiç pişamnalık duymadım pişmanlık duymmak için yapıcam tüpü aaa acayip dr fobisii olan biriyimmm benimkadar dr karşı olan herhalde yoktur hahhahahahhahahah ama yapıcam para bizim değilmi harcayalım gitsin nerlere ne şeklde harcamıyoruzki .))))))))))

herkese günaydın arkadaşlar. dün gece adet oldum. önümüzdeki ay inşallah diyorum

EVET EVET HE BERABER KASIM AYINDA UMUTLARIMIZI YEŞERTMEYEkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

şaka yaptım canım biraz naz yapayım dedim rabbim bir gün mutlaka anne olmayı nasip edecek demekki sadece biraz zor olacak ma elbet birgün

eşimle dün akşam saha çalışmalarına başladık ilk kez çocuklarımızın ismini ne koyacaz dedi belkide benim umudumun kaybolmaması içindi ama biliyorum çünkü o da çok istiyor nerde çocuk görse rabbim bizede nasip et ne olur diye ha bu arada isimler

kız buğlem naz

erkek burak ayaz

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallhhhhhhhhhhhhhh inşallhhh iismleri kadar hoş ve güzel olacaklar mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…