kızlar ben adet olmadım hala bu akşam doktora gidiyorum bakalım ne olucak hayırlısı
kızlar ben dularımı henüz okuyamadım ama bu akşam okuyup bitiricem allahın izniyle
canım ben baya kilolu kaldım 80-82 o aralardı şimdi +8 aldım sen hesaplarsın artıl ben teleffuz bile edemiyorum:1no2::1no2:eyvahedigeldismileeyvahedigeldismilecnm çok haklısın.ben şimdiden bunun hesabını yapmaya başlamıştım.tabi ki bu beni çok etkliyodu.ALLAh bilir hamileyken daha kötü de etkileyecekti. nese aralığa kadar veririm inş.
sen kaç kg ile hamile kaldın cnm
ay çok şükür ALLAH'ım.inş her şey yolunda gider inş:Saruboceq:
yalnı zbenim bunları yazdığım saate bakın bi 1 oldu nerdeysesabah ta tabi kalkamam 10-11 den önce.ama artık10:30 ğu hiç geçirmiyorum.fatoş kızıyo yoksa
zeytin canım doğum günün kutlu olsun beyazıtada maşallah allah tamamına erdirsin.günaydın kızlar geçmiş fazla bakamadım ama
serpoş gelmişş
nasılsın canım sana msnden yazdım ama cvp vermedin banaaa
ben iyiyin dün kontrolüm vardı ve doğum günümdü
doğum günümde meleğimi gördüm
büyümüş kilo almış
allahım isteyen herkese nasip etsin
günaydın canım nasılsın.günaydın kızlar.....
günaydın fatooooooş nasılsın canım.dün çay demleyip içtin mi televizyonun karşısında.2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
günaydın canlarım nasılsınız hepinize hayırlı sabahlar diliyorum
zeytinim doğum günün kutlu olsun canım eşinle çocuğunla ailenle çok huzurlu,mutlu, uzun, sağlıklı ve hayırlı bir hayatın olur inşallah
cimcimem günaydın canım. kendini toparlayabildinmi. malesef ki ölenle ölünmüyor hayat devam ediyor. allah geride kalanlara sabırlar versin
busecim yarın test günü hadi hayırlısı bakalım inşallah kral faruk bir aksilik daha çıkartmaz
tualinam çok teşekkür ederim canım eşim şimdi daha iyi ila. filan vermiş doktor. yiğenim nasıl canım
ebraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar okuyamıyorsun ama senin adına o kada çoooooooooooook sevindimki anlatamam. senin haberi duyunca sanki gebelik test sonuçlarım pozitif çıkmış gibi sevinç duydum. inşallah tedavi çok olumlu olacak canım.
mısracım ne yaptın aklımın bir kısmıda sende. çok zor taşınmak yerleşmek hemde yanlız başına. allah kolaylık versin canım
nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaal nerelerdesin kız çok özledim seni. artık görüşemiyoruz.
serpilcim işlerin kolay gelsin canım allah işini gücün rast getirsin bu arada sen de 21.günde progesteron testi yaptıracaktın bugün kaçıncı günün unutma sakın.
kumsal yeniden dönmene çok sevindim. seni burda görmek çok güzel canım benim
venhar ööööööööööyle gece 1 lere kadar oturursan sabah kalkamazsın elbette.klava: biliyorsun
yavuzguray senlede msn de bir türlü buluşamadık kızım ne esrarengiz msn varmış sendede
kızlar daha kimi unuttum bilmiyorum. ama birilerinizi unuttuysamda bilinki hepinizi seviyorum
günaydın güzeller nasılsınız
cimcime günaydın cnım nasılsın güzel haberler için sağol ebrarırcım çok ama çok sevindim azcık daha bekle güzel arkadaşım herşey çok güzel olucak allahın izniyle
,
tualına günaydın canım nasılsın
fatoşcum günaydın canım nasılsın eşine çok geçmiş olsun o ağrının ne olduğunu çok iyi bilirim acil şifalar bende sizinle olmaktan çok mutluyum fatoşcum
zeytincim nasılsın canım doğum günün kutlu olsun bebişin ve eşinle nice senelere sağlıkla inşallah
maşallah oğluşuna büyümüş kocaman olmuş rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım
ahsen nasılsın canım ya bebiş nasıl
serpilim canım nasılsın ateşmi öolçüyon yoksam sen
busem canım nasılsın
nihallllll nerlersesin sen ya
mısracım nasılsın canım kolayladınızmı işleri
yavuzgüray günaydın nasılsın bugün
kızlar ben adet olmadım hala bu akşam doktora gidiyorum bakalım ne olucak hayırlısı
kızlar ben dularımı henüz okuyamadım ama bu akşam okuyup bitiricem allahın izniyle
canım ben baya kilolu kaldım 80-82 o aralardı şimdi +8 aldım sen hesaplarsın artıl ben teleffuz bile edemiyorum:1no2::1no2:eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
zeytin canım doğum günün kutlu olsun beyazıtada maşallah allah tamamına erdirsin.
günaydın canım nasılsın.
günaydın fatooooooş nasılsın canım.dün çay demleyip içtin mi televizyonun karşısında.
iyiyim canım bebişte iyidir herhalde bu günlerde hareketleri azaldı biraz normalmi bilmiyorum doktora gitsemmi diye düşünüyorum.
iyiydir annesi büyüdü artık yeri azaldı ondan olabilir belkicanım ben baya kilolu kaldım 80-82 o aralardı şimdi +8 aldım sen hesaplarsın artıl ben teleffuz bile edemiyorum:1no2::1no2:eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
zeytin canım doğum günün kutlu olsun beyazıtada maşallah allah tamamına erdirsin.
Günaydın canım nasılsın.
Günaydın fatooooooş nasılsın canım.dün çay demleyip içtin mi televizyonun karşısında.
Iyiyim canım bebişte iyidir herhalde bu günlerde hareketleri azaldı biraz normalmi bilmiyorum doktora gitsemmi diye düşünüyorum.
kumsal kaçıncı günün bugün hayatım
valla yaptım ahsen kaydirigubbakcemile2
slm cnm iyiyim sen nasılsın inş güzel haberler verirsin bize
iyiydir annesi büyüdü artık yeri azaldı ondan olabilir belki
canım 13 -18 arası bekliyordum
Mrb arkadaşlar.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben daha evi yerleştirmedim,dün akşam çamaşır makinası bağlandı.Çamaşırları yıkamaya başladım gerizekalı nakliyeciler çamaşır askımı kırmışlar ablamlara götürdüm astım.
Bugün akşamda inşallah marangoz gelecek gardropların raflarını monte edecek.
Marangoz geldiği taktirde yarında temizlikçi kadın gelecek ev yerleşecek inşallah
merhaba canımmm oyy çok iş var daha desene çok kolay gelsin canım dikkat et kendinemrb arkadaşlar.
Ben daha evi yerleştirmedim,dün akşam çamaşır makinası bağlandı.çamaşırları yıkamaya başladım gerizekalı nakliyeciler çamaşır askımı kırmışlar ablamlara götürdüm astım.
Marangoz geldiği taktirde yarında temizlikçi kadın gelecek ev yerleşecek inşallah
baya geçmiş kumsal inş cnm ya güzel haber alırızzzopuyorumnanaktan
merhaba canımmm oyy çok iş var daha desene çok kolay gelsin canım dikkat et kendine
evet canım geçti amin inşallah umutlandırmıyorum kendimi ama rabbim büyük işte aminnnn
sen neyaptın son durum ne
canım hayırlsısı olsun taz amanda güzel haberler alırız inşallah inşallah eşinin testleride güzel çıkar canım opuyorumnanaktanbiz senle aynıymışız 16 sında regl oldum işte çalışmalar başladı devam bakalım
yarın dr günüm bakıcaz eşim test yaptırcak inş yarın belli olcak herşey inş kısmen boshayallersmile
kumsal canım inşallah hamilesindir bayagı geçmiş günün, güzel haberlerini bekliyorum canım, tüm kalbimle dualarım seninle...
iyiyim canım işteyim.ay sonu ya uğraşıyoruz ödemelerle falan.saol ahsencim ben iyiyim sen nasılsın ...
iyi yapmışsın canım çok çalışıyoruz yoruluyoruz hakkımız valla...kumsal kaçıncı günün bugün hayatım
valla yaptım ahsen kaydirigubbakcemile2
evet ondan olabilir.canım günün baya geçmiş inşallah bebektir.test yapmıyormusun.iyiydir annesi büyüdü artık yeri azaldı ondan olabilir belki
Mrb arkadaşlar.
Ben daha evi yerleştirmedim,dün akşam çamaşır makinası bağlandı.Çamaşırları yıkamaya başladım gerizekalı nakliyeciler çamaşır askımı kırmışlar ablamlara götürdüm astım.
iyiydir annesi büyüdü artık yeri azaldı ondan olabilir belki
AMİNN CANIM UMARIMM BUGÜN DİĞERLERİNDEN FARKLI OLUR :Saruboceq:
Mrb arkadaşlar.
kumsal canım inşallah hamilesindir bayagı geçmiş günün, güzel haberlerini bekliyorum canım, tüm kalbimle dualarım seninle...
cimcime sesin neden çıkmıyor canım aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?