Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar ben adet olmadım hala bu akşam doktora gidiyorum bakalım ne olucak hayırlısı
kızlar ben dularımı henüz okuyamadım ama bu akşam okuyup bitiricem allahın izniyle

canım ben baya kilolu kaldım 80-82 o aralardı şimdi +8 aldım sen hesaplarsın artıl ben teleffuz bile edemiyorum:1no2::1no2:eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
zeytin canım doğum günün kutlu olsun beyazıtada maşallah allah tamamına erdirsin.
günaydın kızlar.....
günaydın canım nasılsın.
günaydın fatooooooş nasılsın canım.dün çay demleyip içtin mi televizyonun karşısında.

iyiyim canım bebişte iyidir herhalde bu günlerde hareketleri azaldı biraz normalmi bilmiyorum doktora gitsemmi diye düşünüyorum.

kızlar ben adet olmadım hala bu akşam doktora gidiyorum bakalım ne olucak hayırlısı
kızlar ben dularımı henüz okuyamadım ama bu akşam okuyup bitiricem allahın izniyle

kumsal kaçıncı günün bugün hayatım

valla yaptım ahsen kaydirigubbakcemile2

slm cnm iyiyim sen nasılsın inş güzel haberler verirsin bize

iyiydir annesi büyüdü artık yeri azaldı ondan olabilir belki

canım 13 -18 arası bekliyordum

Mrb arkadaşlar.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben daha evi yerleştirmedim,dün akşam çamaşır makinası bağlandı.Çamaşırları yıkamaya başladım gerizekalı nakliyeciler çamaşır askımı kırmışlar ablamlara götürdüm astım.
Bugün akşamda inşallah marangoz gelecek gardropların raflarını monte edecek.
Marangoz geldiği taktirde yarında temizlikçi kadın gelecek ev yerleşecek inşallah

ay canım kolay gelsin dikkat et kendine :CüvCüv:

merhaba canımmm oyy çok iş var daha desene çok kolay gelsin canım dikkat et kendine
baya geçmiş kumsal inş cnm ya güzel haber alırızzzopuyorumnanaktan

evet canım geçti amin inşallah umutlandırmıyorum kendimi ama rabbim büyük işte aminnnn
sen neyaptın son durum ne

merhaba canımmm oyy çok iş var daha desene çok kolay gelsin canım dikkat et kendine

evet canım geçti amin inşallah umutlandırmıyorum kendimi ama rabbim büyük işte aminnnn
sen neyaptın son durum ne

biz senle aynıymışız 16 sında regl oldum işte çalışmalar başladı devam bakalım
yarın dr günüm bakıcaz eşim test yaptırcak inş yarın belli olcak herşey inş kısmen boshayallersmile

Son düzenleme:
kumsal canım inşallah hamilesindir bayagı geçmiş günün, güzel haberlerini bekliyorum canım, tüm kalbimle dualarım seninle...

biz senle aynıymışız 16 sında regl oldum işte çalışmalar başladı devam bakalım
yarın dr günüm bakıcaz eşim test yaptırcak inş yarın belli olcak herşey inş kısmen boshayallersmile
canım hayırlsısı olsun taz amanda güzel haberler alırız inşallah inşallah eşinin testleride güzel çıkar canım opuyorumnanaktan
kumsal canım inşallah hamilesindir bayagı geçmiş günün, güzel haberlerini bekliyorum canım, tüm kalbimle dualarım seninle...

sağol canım allah razı olsun bakalım hayırlısı opuyorumnanaktan

saol ahsencim ben iyiyim sen nasılsın ...
iyiyim canım işteyim.ay sonu ya uğraşıyoruz ödemelerle falan.

iyi yapmışsın canım çok çalışıyoruz yoruluyoruz hakkımız valla...

evet ondan olabilir.canım günün baya geçmiş inşallah bebektir.test yapmıyormusun.

kolay gelsin canım.taşındın ya yavaş yavaş yerleşirsin dikkat et kendine tosun paşamızı yorma.

kız inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hamilesindir. dualarım seninle.

AMİNN CANIM UMARIMM BUGÜN DİĞERLERİNDEN FARKLI OLUR :Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çok zordur taşınmak yerleşmek mısracım allah kolaylıklar versin canım

benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

slm kızlar

zeytinim doğum gününü atlamışım nice mutlu yıllara rabbim en güzel günleri görmeni ailen ve sevdiklerinle görmeni nasip etsin

kumsalımm aaaaaaaaa adetin gecikmiş yüce rabbim bu sefer bebeğini kondursuneee biz aynı hamiş olacağız bunu becrebilirsek ya ben ateş ölçmüyorum ama birkaç gündür adet yakınya ölçtüm 36.7 giidyor bugün 36.8 oldu bakalım kaçla adet olucam onu bekliyorum balımm

tualina bebeşimiz nasıl

mısra tatalım ev işleri çin işkencesiidr çalışna hanımlar için

busecan karl faruk için dualarımzı zaten bu cuma topiğin harunlarının kocalarına dua edeceğiz hahhahahah onların ihtiyacı var

cimcimem canım benim ben klo alıcam dedimya iştahım kapandı

nihalllllllllllllllllllllllll ayy nerelerdesin yaaaaaaaaaaaaaa offffff

yavuzgüray cnm kocaman öpüyorum senii

ve hiç uutamadığım masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm belanayımmmmmmmmmmmmmm gizemimmimmmmmmmm hep kalbimdesiniz ve dualarımızda

şekerelblebiyi gören varmı acaba iştenmi ayrıldı ayrılacaktıya

ahsenimmmmmm rahat ol bebbeşimiz gayet sağlıklı sıhhatlii

canlarım ben yine öğleden sonra olmayacağım

fatocum eşin umarım iyiidr acil şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…