kızlar müjde .................
şükür iyi bir haber aldık :))))))
ebrarın eşinin patoloji sonuçları temiz çıktı doğuştan bir rahatsızlık yok ... sadece spermler büyümüyomuş bunun için 6 ay ilaç kullanacak sonrada tekrar tese ile spermler alınıp tüp bebek yapılacak inş ...
sadece ebrarcığımız 6 ay daha bekleyecek ama olsun sonunda bebişini kucağına alsında amin inş....
fatoözel canım eşinden haber varmı msnden sürekli düştüğün için görüşemedik çok ama çok geçmiş olsun canım bu cuma eşler içinde dua edeceğiz
kızlar çok yoğun ve yorucu aynı zamanda çok stresli bir günün ardından artık ben çıkıyorum allah izin verirse eve gidip yemek yedikten sonra koltuğa uzanıp çay içip tv izlemeyi düşünüyorum hiç bir sıkıntıyı düşünmeden.
hepinizi öpüyorum allaha emanet olun iyi akşamlar
sağol canım. eşim taş düşürüyormuş. iğne filan yapmışlar ağrı kesici şimdi daha iyi allaha şükür
sağol canım. eşim taş düşürüyormuş. iğne filan yapmışlar ağrı kesici şimdi daha iyi allaha şükür
canım bencede kilolu kalmak sıkıntılı ben kilolu kaldım yok şekerdi yok tansiyondu bir sürü şey.en iyisi zayıf kalmak o zaman aldığın kilolar problem olmuyor.çok alsanda belli olmuyor.ama kilolu kalınca bir kilo bile gözünde çok büyüyor.
kızlar müjde .................
şükür iyi bir haber aldık :))))))
ebrarın eşinin patoloji sonuçları temiz çıktı doğuştan bir rahatsızlık yok ... sadece spermler büyümüyomuş bunun için 6 ay ilaç kullanacak sonrada tekrar tese ile spermler alınıp tüp bebek yapılacak inş ...
sadece ebrarcığımız 6 ay daha bekleyecek ama olsun sonunda bebişini kucağına alsında amin inş....
günaydın kızlar geçmiş fazla bakamadım ama
serpoş gelmişş
nasılsın canım sana msnden yazdım ama cvp vermedin banaaa
ben iyiyin dün kontrolüm vardı ve doğum günümdü
doğum günümde meleğimi gördüm
büyümüş kilo almış
allahım isteyen herkese nasip etsin
günaydın kızlar geçmiş fazla bakamadım ama
serpoş gelmişş
nasılsın canım sana msnden yazdım ama cvp vermedin banaaa
ben iyiyin dün kontrolüm vardı ve doğum günümdü
doğum günümde meleğimi gördüm
büyümüş kilo almış
allahım isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?