Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Allahım sana çok şükür :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

fatoözel canım eşinden haber varmı msnden sürekli düştüğün için görüşemedik çok ama çok geçmiş olsun canım bu cuma eşler içinde dua edeceğiz

kızlar çok yoğun ve yorucu aynı zamanda çok stresli bir günün ardından artık ben çıkıyorum allah izin verirse eve gidip yemek yedikten sonra koltuğa uzanıp çay içip tv izlemeyi düşünüyorum hiç bir sıkıntıyı düşünmeden.

hepinizi öpüyorum allaha emanet olun iyi akşamlar

evet sen çok yoruldun sende rabbime emanet ol canım öpüyorum kocaman

kaçtım ben bye cimcime ve fatoözel yarın zor olurum bütün gün kurumlarda olucamm fatoözel yarın tlflaşırız balım

cnm çok haklısın.ben şimdiden bunun hesabını yapmaya başlamıştım.tabi ki bu beni çok etkliyodu.ALLAh bilir hamileyken daha kötü de etkileyecekti. nese aralığa kadar veririm inş.
sen kaç kg ile hamile kaldın cnm

ay çok şükür ALLAH'ım.inş her şey yolunda gider inş:Saruboceq:

yalnı zbenim bunları yazdığım saate bakın bi 1 oldu nerdeysesabah ta tabi kalkamam 10-11 den önce.ama artık10:30 ğu hiç geçirmiyorum.fatoş kızıyo yoksa

günaydın kızlar geçmiş fazla bakamadım ama
serpoş gelmişş
nasılsın canım sana msnden yazdım ama cvp vermedin banaaa
ben iyiyin dün kontrolüm vardı ve doğum günümdü
doğum günümde meleğimi gördüm
büyümüş kilo almış
allahım isteyen herkese nasip etsin

ayyy innamıyorum büyümüş ve klo almış binkere maşallhh canım sağ salim birde kucağına alsan nefes alacağız canım msn mesajlarını alamdım ben ( aaaaaaaaaaaaaaa nasıl olmuş ((( seni çok merak ediyordum birde sezen10 onunda doğumu çok ama çok yakın inşallhh güzel bir doğumu geçer birtnem eşin yurtdışında olacak yalnız olacaksın ama sakın üzülme sen alıştın onunda ekmek parası ne yapsın ekmeği öyle teknolji hızlı doğum olur olmaz resimlerini mail atarsınız babasına yada 3 g ile canlı bağlantı ne dersin tattalım bu aralar oldukça dikkate etmelisn seni seviyorum her cuma dularımız eksik etmiyoruz balımmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün bütün gün dışarda olucam öpüyorum hepinizi haaa busecan ölçtüm 36.8 di derece

doğumgünün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı huzurlu bebeğinle ve sevdiklerinde uzun yıllar geçirmen dileğiyle ...

günaydın hepinize kızlar....
Fatoşum enişteye çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım...
Zeytinim kocaman maşallah beyazıta, ne güzel hasret gidermişsiniz...doğum günün kutlu olsun arkadaşım nice yıllara oğlun ve eşinle inşallah...

2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)

günaydın canlarım nasılsınız hepinize hayırlı sabahlar diliyorum

zeytinim doğum günün kutlu olsun canım eşinle çocuğunla ailenle çok huzurlu,mutlu, uzun, sağlıklı ve hayırlı bir hayatın olur inşallah

cimcimem günaydın canım. kendini toparlayabildinmi. malesef ki ölenle ölünmüyor hayat devam ediyor. allah geride kalanlara sabırlar versin

busecim yarın test günü hadi hayırlısı bakalım inşallah kral faruk bir aksilik daha çıkartmaz

tualinam çok teşekkür ederim canım eşim şimdi daha iyi ila. filan vermiş doktor. yiğenim nasıl canım

ebraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar okuyamıyorsun ama senin adına o kada çoooooooooooook sevindimki anlatamam. senin haberi duyunca sanki gebelik test sonuçlarım pozitif çıkmış gibi sevinç duydum. inşallah tedavi çok olumlu olacak canım.

mısracım ne yaptın aklımın bir kısmıda sende. çok zor taşınmak yerleşmek hemde yanlız başına. allah kolaylık versin canım

nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaal nerelerdesin kız çok özledim seni. artık görüşemiyoruz.

serpilcim işlerin kolay gelsin canım allah işini gücün rast getirsin bu arada sen de 21.günde progesteron testi yaptıracaktın bugün kaçıncı günün unutma sakın.

kumsal yeniden dönmene çok sevindim. seni burda görmek çok güzel canım benim

venhar ööööööööööyle gece 1 lere kadar oturursan sabah kalkamazsın elbette. klava: biliyorsun

yavuzguray senlede msn de bir türlü buluşamadık kızım ne esrarengiz msn varmış sendede

kızlar daha kimi unuttum bilmiyorum. ama birilerinizi unuttuysamda bilinki hepinizi seviyorum

günaydın güzeller nasılsınız

cimcime günaydın cnım nasılsın güzel haberler için sağol ebrarırcım çok ama çok sevindim azcık daha bekle güzel arkadaşım herşey çok güzel olucak allahın izniyle
,
tualına günaydın canım nasılsın

fatoşcum günaydın canım nasılsın eşine çok geçmiş olsun o ağrının ne olduğunu çok iyi bilirim acil şifalar bende sizinle olmaktan çok mutluyum fatoşcum

zeytincim nasılsın canım doğum günün kutlu olsun bebişin ve eşinle nice senelere sağlıkla inşallah
maşallah oğluşuna büyümüş kocaman olmuş rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım

ahsen nasılsın canım ya bebiş nasıl

serpilim canım nasılsın ateşmi öolçüyon yoksam sen

busem canım nasılsın

nihallllll nerlersesin sen ya

mısracım nasılsın canım kolayladınızmı işleri

yavuzgüray günaydın nasılsın bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…