Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cnm aslın da ben de 1 ay daha ertelemek istiyorum.çünki istediğim kiloya düşemedim hala.yani kafamın rahat olması gerekir bu dönem de ama ben istediğim kg ya düşemezsem biraz zor rahat eder kafamhem diyorum 1 ay daha beklesem nolur.

tamma hayatım ne zaman hazır hissedersen o zaman başla insan hazır hiisetiğinde olmalı çalışmalar bence haklsın rahat etsin kafan

GÜNAYDIN CANIM GÜZEL BİR HAFTA OLMASI DİLEĞİYLE AZARTESİLERİ HİÇ SEVMİYORUM ÇOK YOĞUN OLUYOR NEFES BİLE ALDIRMAYACAKLAR NERDEYSE AMA GÜZEL BİR HAFTA SONU GEÇİRDİK EŞİMLE TELEFONLARI KAPATTIK BOL BOL SAHA ÇALIŞMASI YAPTIK BU KADAR ÇALIŞMAYA BAŞKASI OLSA 10 TANE DOĞURURDU AMA BİZİMKİLER BİRAZ NAZLI OLACAK YA BAKALIM NE ZAMAN OLACAK ARTIK UMURSAMIYORUM BİRAZDA KAFAMI DİNLENDİREYİM KEYFİME BAKAYIMbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

ay üzüldüm ya hayırlısı bakalım.inşallah bir dahaki ay bebiş gelir.
canım sen eniştenimi kaybettin başın sağolsun.

inşallah canım bende çok sevindim.

saolasın canım evet eniştemi kaybettik cumartesi günü mekanı cennet olsun inş...

evet venharcım kafanı rahatlat öle başla bencede kendin rahat olmadınmı problem yaşayabilirsin ama fazlada uzatma :))))))))

merhaba
ben de buraya ilk kez yaziyorum; 6 senelik evliyiz, sadece son 1,5 senedir korunmuyoruz. ama olmuyor iste. bu ay yumurtlama tedavisine baslayacagim; bizde de sebepsiz interfilite var. onceden pko idim ama nasil olduysa gecmis bir suredir. hersey ok döllenme yok. etrafimdaki insanlarin birer birer cocuklari oldu; ben korunmayi birakinca hemen olacak sanmıstım ama oyle olmayınca her ay cok hayal kırıklıgı yasadim.
bakalim bizler ne zaman mujdeli haber verecegiz ?

merhaba hoş geldin hemen olacak diye bizlerde çok kararlıydık ama rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor o yüzden sadece yapabileceğimiz tek şey sabretmek

aramıza hoşgeldin cerenm bu hayal kırıklıklarını biz çok yaşadık tatlım senide anlayabiliyoruz o yüzden. inşallah bebeşin seni çok bekletmeden gelir. allah büyük ona sığın. biz ancak öyle teselli bulabiliyoruz.

nihalin işleri yoğundur canım haftanın ilk günü ya.zaten sık giremiyor.
fatoş adet oldumu bilgin varmı karşılaşamadık onunla bugün.

ahsencim cuma akşamı oldum tatlım. bu ay doktora gitmemeye karar verdim. bu ay bunu sıkıntı olarak görmek istemiyorum. önümüzdeki ay da allah büyük

serpilcim bağkura taksitlendirme yapılacak diye bir söylenti var canım istersen biraz daha bekle.

ne kadar zordur taşınmak ve yerleşmek helede hamileyken. allah yardımcın olsun mısracım. keşke orda olupta sana yardım edebilseydik. lütfen kendini çok hırpalama

günaydın kızlarr ii haftalar opuyorumnanaktan

busecim nasılsın canım

günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum

ahsencim oğluşun nasıl oldu tam düzeldimi

geldi canım cuma akşamı geldi

fatoşum iyiyim kuzum sen nasılsın tatlım toparlanabildin mi...

iyiyim tualinacım toparlanmaya çalışıyorum az başarabiliyorum ama daha etkisini üzerimden atamadım

tamma hayatım ne zaman hazır hissedersen o zaman başla insan hazır hiisetiğinde olmalı çalışmalar bence haklsın rahat etsin kafan

büyük ihtimalle ilk denemede olmuycak ama kafam bu kilo ile hiç rahat değil sürekli hamileyken kaç kg alcam işte hangi aylar kg alınır hamileyken vs konularını araştırırken buluyorum kendimi.en iyisi istediğim kg düşüp öle kalmak.aralığa kadar da düşerim umarım.yaklaşık 2 ay var 7-8 kg kaldı vermek istediğim

canım hayırlısı olsun bakalım.oğlum iyi allaha şükür atlattı.pazartesi günleri stresli oluyor yoğunluktan dolayı şu pazartesi sendromunu bir atlatsaydık.

canım bencede kilolu kalmak sıkıntılı ben kilolu kaldım yok şekerdi yok tansiyondu bir sürü şey.en iyisi zayıf kalmak o zaman aldığın kilolar problem olmuyor.çok alsanda belli olmuyor.ama kilolu kalınca bir kilo bile gözünde çok büyüyor.

kızlar müjde .................

şükür iyi bir haber aldık :))))))

ebrarın eşinin patoloji sonuçları temiz çıktı doğuştan bir rahatsızlık yok ... sadece spermler büyümüyomuş bunun için 6 ay ilaç kullanacak sonrada tekrar tese ile spermler alınıp tüp bebek yapılacak inş ...

sadece ebrarcığımız 6 ay daha bekleyecek ama olsun sonunda bebişini kucağına alsında amin inş....

alkisalkisalkisalkisalkisalkis bu haber çok güzel oldu böyle güzel habre ihtiyacımız vardı şükür rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmadı geçen cuma dualarımız onunlaydı bu haber süperr geldi sadce sabretmek lazım ebrrada sadce biraz sabır düşüyor çok iyi bir haberdii şükür rabbimize

ewt ebrarcığımızın gözü aydın bizimde tabıkı ay çok sevindik
allahtan umit kesilmez lafının bi kez daha yaşadık umudumuz hep vardı her zaman olcak allahımıza şükürler olsunnn :teytey::teytey::teytey:

ebrar adına çok sevindim evet çok güzel oldu bu haber inşallah oda anne olacak en yakın zamanda.

evet ya süper bir haber oldu bu:teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…