canım ne haber nasılsın sen kafana bişi takma çalışmalrına devam et tekarra söylüyorum ilk aylarda hamile kalacağımızı zannetmiştik ne yazıkki iş öyle olmuyormuş hahhahhahahha canım benim
cnm aslın da ben de 1 ay daha ertelemek istiyorum.çünki istediğim kiloya düşemedim hala.yani kafamın rahat olması gerekir bu dönem de ama ben istediğim kg ya düşemezsem biraz zor rahat eder kafamhem diyorum 1 ay daha beklesem nolur.
zeytinim canım nasılsın bebişn nasıl
sezen10 tatlım doğumun yaklaştı hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallhh
ahsenim tatlım benim bağ kur işini hallettinmi ben daha bir adım bile atamadım(
esmeralda artık yoksun ama kalbimizdesin tıpkı masalımmmmmmm ve belanay gibi
gizem79 seni merak ediyorum umarım sağlığın yer,indedir
mısracım güzel hamilemiz yarın mesain başlayacak artık özledik seni
evet hamiller bölümümüzüü hallettik hahhahahhahahha
fatooo canım ne haber eminim hısrsını ev temizliğinde aldın
busecan ne haberr karl fauruğu merak ediyorum
nihallimmmmmmmmmmmmmmm canım ne haber bayağıdır görüşemdik özleidm senii
şekerleblebii yoksun ortalarda nerelerdesin?
wen har canım bence çalışmlara başla antidepran faln onlara takılı kalma biliyorsun hemen çalışmalarda melekler gelmiyor malum dneyimli biri olarak yazıyorum
ebrarım giremiyorsun ama biz msn den görüşüyoruz dualarımzı sen ve eşinle kuzuu
ve diğer fıstıklar hepiniz güzel bir hafta geçirin yaşam kısa aman birazda herşeyi oluruna bırakmak lazım
ay üzüldüm ya hayırlısı bakalım.inşallah bir dahaki ay bebiş gelir.
canım sen eniştenimi kaybettin başın sağolsun.
inşallah canım bende çok sevindim.
cnm aslın da ben de 1 ay daha ertelemek istiyorum.çünki istediğim kiloya düşemedim hala.yani kafamın rahat olması gerekir bu dönem de ama ben istediğim kg ya düşemezsem biraz zor rahat eder kafamhem diyorum 1 ay daha beklesem nolur.
merhaba
ben de buraya ilk kez yaziyorum; 6 senelik evliyiz, sadece son 1,5 senedir korunmuyoruz. Ama olmuyor iste. Bu ay yumurtlama tedavisine baslayacagim; bizde de sebepsiz interfilite var. Onceden pko idim ama nasil olduysa gecmis bir suredir. Hersey ok döllenme yok. Etrafimdaki insanlarin birer birer cocuklari oldu; ben korunmayi birakinca hemen olacak sanmıstım ama oyle olmayınca her ay cok hayal kırıklıgı yasadim.
Bakalim bizler ne zaman mujdeli haber verecegiz ?
merhaba
ben de buraya ilk kez yaziyorum; 6 senelik evliyiz, sadece son 1,5 senedir korunmuyoruz. ama olmuyor iste. bu ay yumurtlama tedavisine baslayacagim; bizde de sebepsiz interfilite var. onceden pko idim ama nasil olduysa gecmis bir suredir. hersey ok döllenme yok. etrafimdaki insanlarin birer birer cocuklari oldu; ben korunmayi birakinca hemen olacak sanmıstım ama oyle olmayınca her ay cok hayal kırıklıgı yasadim.
bakalim bizler ne zaman mujdeli haber verecegiz ?
nihalin işleri yoğundur canım haftanın ilk günü ya.zaten sık giremiyor.
fatoş adet oldumu bilgin varmı karşılaşamadık onunla bugün.
ahsenimmmmmmmmmmmmm koca toyolummmmmmmmm ayy sorma halaylar uğruna geri döndüm dermişim vallhii alışmış kudurmuştan beter olur derlerya hemen ayağımızn tozuyla bir halay çektik hahhahahahahha yine çekleim halaylarımız kurtlandık kurtlarımızı dökelim hahhahahaahha ayy ben bağkur işimi çözemdşm ama bağkur yakında beni çözer anacım 3 haftadır iş ço para yok anlamadım gitii sanki piyasada nakit suyunu çekti neyse artık mecbur çözeceğimde sabırla paracıkları bekliyorum gel,rse tabii(((
Günaydın arkadaşlar.Normalde bugün izinliydim ama işe geldim.Çünkü yatak odasındaki ve çocuk odasındaki gardroba raflar ve asansörlü askı yaptırıyorum.Salondaki ayna ve raflar takılacak,çamaşır makinesinide yeni aldığım için servisin açması gerekiyor evi yerleştiremiyoruz .Dün yardımcı kadın ancak salon ve mutfak dolaplarının içini yerleştirebildi.Bu hafta sonuna kadar ev yerleştireceğiz öyle görünüyor.
Serpil cim hoşgeldin.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
günaydın kızlarr ii haftalar opuyorumnanaktan
günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum
seeerpiiiiiiiillllllllllllllll hoşgeldin balım.senin geldiğin belli olmuş vallah topik hareketlenmiş halaylar çekilmiş maşallahhhh.bende isterim halay iyice kurtlandım ben..dönmekle iyi canım.ben bağkurda takıldım bir müşterim para verecek kapatacam sabırla bekliyorum.bir an önce kapatmam lazım yaaa
fatoş canım senin günün dimi.inşallah gelmemiştir kırmızılar...
fatoşum iyiyim kuzum sen nasılsın tatlım toparlanabildin mi...
tamma hayatım ne zaman hazır hissedersen o zaman başla insan hazır hiisetiğinde olmalı çalışmalar bence haklsın rahat etsin kafan
kız nerelerdesin yine kayıplara karıştın senmerhaba hoş geldin hemen olacak diye bizlerde çok kararlıydık ama rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor o yüzden sadece yapabileceğimiz tek şey sabretmek
canım hayırlısı olsun bakalım.oğlum iyi allaha şükür atlattı.pazartesi günleri stresli oluyor yoğunluktan dolayı şu pazartesi sendromunu bir atlatsaydık.aramıza hoşgeldin cerenm bu hayal kırıklıklarını biz çok yaşadık tatlım senide anlayabiliyoruz o yüzden. inşallah bebeşin seni çok bekletmeden gelir. allah büyük ona sığın. biz ancak öyle teselli bulabiliyoruz.
ahsencim cuma akşamı oldum tatlım. bu ay doktora gitmemeye karar verdim. bu ay bunu sıkıntı olarak görmek istemiyorum. önümüzdeki ay da allah büyük
serpilcim bağkura taksitlendirme yapılacak diye bir söylenti var canım istersen biraz daha bekle.
ne kadar zordur taşınmak ve yerleşmek helede hamileyken. allah yardımcın olsun mısracım. keşke orda olupta sana yardım edebilseydik. lütfen kendini çok hırpalama
busecim nasılsın canım
ahsencim oğluşun nasıl oldu tam düzeldimi
geldi canım cuma akşamı geldi
iyiyim tualinacım toparlanmaya çalışıyorum az başarabiliyorum ama daha etkisini üzerimden atamadım
büyük ihtimalle ilk denemede olmuycak ama kafam bu kilo ile hiç rahat değil sürekli hamileyken kaç kg alcam işte hangi aylar kg alınır hamileyken vs konularını araştırırken buluyorum kendimi.en iyisi istediğim kg düşüp öle kalmak.aralığa kadar da düşerim umarım.yaklaşık 2 ay var 7-8 kg kaldı vermek istediğim
cimcime başın sağolsun canım, allah rahmet eylesin eniştene...
kızlar müjde .................
şükür iyi bir haber aldık :))))))
ebrarın eşinin patoloji sonuçları temiz çıktı doğuştan bir rahatsızlık yok ... sadece spermler büyümüyomuş bunun için 6 ay ilaç kullanacak sonrada tekrar tese ile spermler alınıp tüp bebek yapılacak inş ...
sadece ebrarcığımız 6 ay daha bekleyecek ama olsun sonunda bebişini kucağına alsında amin inş....
ebrarın eşinin patoloji sonuçları temiz çıktı doğuştan bir rahatsızlık yok ... sadece spermler büyümüyomuş bunun için 6 ay ilaç kullanacak sonrada tekrar tese ile spermler alınıp tüp bebek yapılacak inş ...
sadece ebrarcığımız 6 ay daha bekleyecek ama olsun sonunda bebişini kucağına alsında amin inş....
ewt ebrarcığımızın gözü aydın bizimde tabıkı ay çok sevindik
allahtan umit kesilmez lafının bi kez daha yaşadık umudumuz hep vardı her zaman olcak allahımıza şükürler olsunnn:teytey::teytey::teytey:
yavuzguray canım nasılsın tatlım msn den o kadr yazdım yazdıklarımı almadınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?