canım,çok geçmiş olsun.daha yeniymiş.benim de temmuzda 7 haftalıktı düşüğüm.sağlıklı olmayan bebekler düşer dedi doktor.belki okumuşsundur.zaman herşeye ilaç diyor ve devam ediyoruz.aralıkta güzel günler seni bekliyor olur inşallah.
fatoşşşşşşşşşşşşşşşşş halayı duydu bak nasılda geldi :))))
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
hadii kzılarrrserpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, hayatkavunici, nhlkpr+ hadii lellelellelellelellel yarr hadii lellelelelelellelel yarr hadiilellellelellellel ayrr ohh yandann
haydi eller havayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici, nhlkpr+ hadininn
hayayt kavuniçii hadiii nihall yandann mankeniizmiz hadii lllelellellele lelellelelyar hadeelellelellellel yarr
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici, nhlkpr+ hadininn
hayayt kavuniçii hadiii nihall yandann mankeniizmiz hadii lllelellellele lelellelelyar hadeelellelellellel yarr
ohh...öyle sıkıldım ki valla işten.burnuma hamam kokusu geldi şimdi.missssssss gibi
ohhhhhhhhhhhhhhh özledikk halayıı ahsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn poponn salansın yandann fatooooooooooooo ohhh yandan hadi kzılar içelkllimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?