Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

izmirden arkadaşlar var burda dime buse :)))

kek yapan arkadaş burda yok canım sen şimdilik kahve ile idare et keki sonra veririz

canım mısra topiği açarken havuçlu kek ikram ediyordu ya onu diyor arladaş

hım tamam ay biz kek unuttuk tembelleştik artık yapmıyoruz canım sohbet ediyoruz
kendiini anlatıurmısın biraz :26:

izmirden katılıyorum butür konuları hic kimseyle paylaşamıyorum sanki bir kusurmuş gibi yazmayı denedim ve sohpet halinde konuşmayı.

cimcimes53canım,soğan küründe marankininkine karar vermişsin.tabi zayıflamak istiyorsan o daha uygun gibi.hadi hayırlı olsun bakalım.

evet canım nihalle konuştukda zayıflamak için yapacam ya ondan hayırlısı bakalım soğan sonuçta ikisinede yarar sanırım :))

allah razı olsun valla benimkide yardım eder çok şükür ama atma konusunda biz sizin tersinizi canım o atar ben toplarım :)))

sogankürünü ben kolay hamile kalmak icin kullanıyorum......5senedir herşeyi denedim birde bunu deneyim dedim inşallah işe yarar.......

inş yarar canım ben zayıflamak için yapacam gerçi :)))

evet maşallah damatlara

seni gidi gezentiii adın pasaklıya çıkacak bak

ay sorma valla ya :))))

izmirden katılıyorum butür konuları hic kimseyle paylaşamıyorum sanki bir kusurmuş gibi yazmayı denedim ve sohpet halinde konuşmayı.

evet canım ne kusuru rabbim bilir bize düşen sabretmek hepimizin var bir hikayesi sende anlat bakalım ...

benimki çok detaylı bişey değil aslında ..

ağustosta tek çalışmalık yumurtlama dönemi sonrası oluşan bir döllenmeyle hamile kaldım hatta eylülün başında diyebilirim :)))
eylül 23 hamile olduğumu öğrendim 3 ekimde kanamam başladı ve düşük yaptım sağlıksız döllenmeymiş şimdi dinlenmedeyim aralıkta tekrar çalışmalara başlayacaz allahın izni ile ...

slm hoşgeldin canım boşver yolun yarısını biz hep yolun başındayız .))) yaşımız kaç olursa olsun hiisetiğimiz yaştayız yani 18 lik çıtırlarız :)) canım topicte 22 yaş ve 42 yaş arası arakadşlar var ama biz topluca 18 liğiz diyerek yaşama tatlı tatlı bakıyoruz

slm kızlar ohhhhhhh hamam sefamı yaptım geldimm ayyyy yorgun düşmüşüm :) ama koca hamamı kapattım ya zenginlik başa bela ne yaparsınız :)))))) ayy hamamda kimsecikler yoktuya bir ben bir hamam

canım,çok geçmiş olsun.daha yeniymiş.benim de temmuzda 7 haftalıktı düşüğüm.sağlıklı olmayan bebekler düşer dedi doktor.belki okumuşsundur.zaman herşeye ilaç diyor ve devam ediyoruz.aralıkta güzel günler seni bekliyor olur inşallah.

slm kızlar ohhhhhhh hamam sefamı yaptım geldimm ayyyy yorgun düşmüşüm :) ama koca hamamı kapattım ya zenginlik başa bela ne yaparsınız :)))))) ayy hamamda kimsecikler yoktuya bir ben bir hamam

ay ben seni yerim yaaaa
sefan olsunnnnnnnnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhhhhhhh

amin inş canım hepimizi güzel günler bekliyor çok bekletmeden gelsin bebişler inş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…