oh be sonun da ben de öğrendim sayende toplu mesajı.sağolasın.
yolun yarısına gelip cocugu olmayan varmı benim gibi.......
izmirden arkadaşlar var burda dime buse :)))
kek yapan arkadaş burda yok canım sen şimdilik kahve ile idare et keki sonra veririz
canım mısra topiği açarken havuçlu kek ikram ediyordu ya onu diyor arladaş
cimcimes53canım,soğan küründe marankininkine karar vermişsin.tabi zayıflamak istiyorsan o daha uygun gibi.hadi hayırlı olsun bakalım.
allahtan eşlerimiz var...eşim sağolsun hep yardım eder bana.zor işleri kendi yapar kolaylarını bana yaptırır.sohbet ede ede yaparız ne güzel.yalnız atılacaklar konusunda tartışırız biraz ben kalabalığı sevmem herşeye atalım derim oda lazım olur kalsın der tartışırız arada.onada çözüm bulduk eşimin kendi dolapları var onun ıvırzıvırı orada durur ben karışmam kendi uğraşır.yerini kendi bilir
sogankürünü ben kolay hamile kalmak icin kullanıyorum......5senedir herşeyi denedim birde bunu deneyim dedim inşallah işe yarar.......
evet maşallah damatlara
seni gidi gezentiii adın pasaklıya çıkacak bak
izmirden katılıyorum butür konuları hic kimseyle paylaşamıyorum sanki bir kusurmuş gibi yazmayı denedim ve sohpet halinde konuşmayı.
hım tamam ay biz kek unuttuk tembelleştik artık yapmıyoruz canım sohbet ediyoruz
kendiini anlatıurmısın biraz :26:
izmirden katılıyorum butür konuları hic kimseyle paylaşamıyorum sanki bir kusurmuş gibi yazmayı denedim ve sohpet halinde konuşmayı.
ohhhhh sefan olsun arkadaşım :)))))slm kızlar ohhhhhhh hamam sefamı yaptım geldimm ayyyy yorgun düşmüşüm :) ama koca hamamı kapattım ya zenginlik başa bela ne yaparsınız :)))))) ayy hamamda kimsecikler yoktuya bir ben bir hamam
slm kızlar ohhhhhhh hamam sefamı yaptım geldimm ayyyy yorgun düşmüşüm :) ama koca hamamı kapattım ya zenginlik başa bela ne yaparsınız :)))))) ayy hamamda kimsecikler yoktuya bir ben bir hamam
slm kızlar ohhhhhhh hamam sefamı yaptım geldimm ayyyy yorgun düşmüşüm :) ama koca hamamı kapattım ya zenginlik başa bela ne yaparsınız :)))))) ayy hamamda kimsecikler yoktuya bir ben bir hamam
canım,çok geçmiş olsun.daha yeniymiş.benim de temmuzda 7 haftalıktı düşüğüm.sağlıklı olmayan bebekler düşer dedi doktor.belki okumuşsundur.zaman herşeye ilaç diyor ve devam ediyoruz.aralıkta güzel günler seni bekliyor olur inşallah.
ay ben seni yerim yaaaa
sefan olsunnnnnnnnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok özendim şimdi sana.ne güzel..ohhhh sefan olsun.
ay ben seni yerim yaaaa
sefan olsunnnnnnnnnnnnnn ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
hadi kızlar halaya umutsuzluk yok umutlar çok hadininin şerefe
hadi kızlar halaya umutsuzluk yok umutlar çok hadininin şerefe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?