Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sağol canımmm evet sonrası çok keyiflii miss gibi hiç irlenmese keşke :))))

adet döngün kısaymış canım peki ne kadar sürüyor ? eğer düzenli oluyorsan 9,10 ve 11 günler ilişki yakalama şansını arttırır

selam bende geldim ben yeniyim bana yardım edin nasıl iletişim kurcam sizinle

hoşgeldinnn buraya yazarak iletişim kurabilirsin bizimle

cimcimes53canım,soğan küründe marankininkine karar vermişsin.tabi zayıflamak istiyorsan o daha uygun gibi.hadi hayırlı olsun bakalım.

konuların altına yazı yazmak istersen eğer tek bir cevapsa hızlı yanıt ver tıklayıp yazablirsin eğer tolpu cevap vermek istersen cevap yazmak isteğin mesajların altında MQ yazan yere tıklayıp en sonunda konu sonundaki solda yer alan cevap yaz tıklayıp aralara girerek yazbilirsin :)))))

canım,sana çok geçmiş olsun.aman dikkat et.neyse daha fazla zarar görmemişsin.düzenli olarak 24 günde bir oluyorum.her ay bir öncekinden bir hafta önce oluyor.ben de garantiye alayım diye,hemen 8.günde başlayım dedim bu sefer.8-9-10-11-12-13- 20sine kadar devam edicem.eşim bu sefer sen bu işi bana bırak dedi.bırakalım bakalım.

nihal geçmiş olsun canım.o sandalyeler çok pis ya bende yeni hamileyken buzdolabının üstünden birşey alırken düşmüştüm çok çok korktum allahtan birşey olmadı ondan sonra hiç çıkmadım.
bayram temizliksiz olurmu kız yap temizliğini.biz başladık kocamla haftasonları temizleyeceğiz bir yerleri.cumartesi oturma odası banya lavobayı yaptık pazar mutfağı.bu haftasonuda yatak odası misafir odasını yapacağız.
ne güzel oluyor mis gibi tertemiz ev.bende çok severim temizlik yoruyo ama sonrası güzel keşke hiç kirlenmese...haftasonu topikteki bütün kızlarda temizlik varmış.hahahaaaaaaa ne temiz kadınlarız yahuuuuu
selam bende izmirliyim

hoşgeldin canım

oh be sonun da ben de öğrendim sayende toplu mesajı.sağolasın.

allahtan eşlerimiz var...eşim sağolsun hep yardım eder bana.zor işleri kendi yapar kolaylarını bana yaptırır.sohbet ede ede yaparız ne güzel.yalnız atılacaklar konusunda tartışırız biraz ben kalabalığı sevmem herşeye atalım derim oda lazım olur kalsın der tartışırız arada.onada çözüm bulduk eşimin kendi dolapları var onun ıvırzıvırı orada durur ben karışmam kendi uğraşır.yerini kendi bilir

sogankürünü ben kolay hamile kalmak icin kullanıyorum......5senedir herşeyi denedim birde bunu deneyim dedim inşallah işe yarar.......

haftasonları evde durabilsem yapacamda canım duramıyorum :)))

ahsencimmm sağol canımmm asıl sen çok dikkat et canım ponponu fazla yorma :))

evet ucuz atlattım :))) dr ler gün aşırı ilişki öneriyo eşininde sorun yoksa hergünden zarar çıkmaz tabi

bana kek kalmadı heralde neyse güzel sohpet yeter.......

hımmm kekte yeni çıktı fırından sıcacıkk :))))) kızlarda çay kahve hazırlar şimdi :)))))

sogankürünü ben kolay hamile kalmak icin kullanıyorum......5senedir herşeyi denedim birde bunu deneyim dedim inşallah işe yarar.......
inşallah canım en kısa sürede işe yarasın biraz kendinden bahsedermisin bize yaş,iş eş kaç yıllık evlisin neler yaptn gibi

evet maşallah damatlara

haftasonları evde durabilsem yapacamda canım duramıyorum :)))

seni gidi gezentiii adın pasaklıya çıkacak bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…