selam bende geldim ben yeniyim bana yardım edin nasıl iletişim kurcam sizinle
geçmiş olsun canm dikkat et
geçen hafta sonuda biz eşimle yaptık dip bucak evi altını üstünü dolap arkaları yatak altları yok perdeler camlar akşam banyodan sonra acısı çıktıama değdi ev mis oldu bi mutfak dolaplarım kaldı bu hafta inş yaparım
eşim sağolsun yardım etti perde as yatak çek dolap it
ama sonrada mis evde oturmanın tadı başka ohhhhhhhhhhhhh
nhlkpr,canım adet döngüsü önemli ama değil mi?benim ki 24 günde bir oluyor.onu iyi takip etmek gerekir.ayrıca diğer arkadaşı da merak ettim.duruşah mı demiştin.hamileyse ,çok sevindim onun adına.benim kzım da 7.5 yaşında,zorunlu olarak ara verince böyle oluyo işte.yaş ilerleyince zorlaşıyo tabii.
selam bende geldim ben yeniyim bana yardım edin nasıl iletişim kurcam sizinle
izmirden arkadaşlar var burda dime buse :)))selam bende izmirliyim
canım,sana çok geçmiş olsun.aman dikkat et.neyse daha fazla zarar görmemişsin.düzenli olarak 24 günde bir oluyorum.her ay bir öncekinden bir hafta önce oluyor.ben de garantiye alayım diye,hemen 8.günde başlayım dedim bu sefer.8-9-10-11-12-13- 20sine kadar devam edicem.eşim bu sefer sen bu işi bana bırak dedi.bırakalım bakalım.sağol canımmm evet sonrası çok keyiflii miss gibi hiç irlenmese keşke :))))
adet döngün kısaymış canım peki ne kadar sürüyor ? eğer düzenli oluyorsan 9,10 ve 11 günler ilişki yakalama şansını arttırır
hoşgeldinnn buraya yazarak iletişim kurabilirsin bizimle
nihal geçmiş olsun canım.o sandalyeler çok pis ya bende yeni hamileyken buzdolabının üstünden birşey alırken düşmüştüm çok çok korktum allahtan birşey olmadı ondan sonra hiç çıkmadım.wenharrr canım karşılaşamadık :)) benimde camların silimesi gerek sonrada bize gelsene :)))))))))
hafta sonu bayram temizliğine başladım önce mutfaktan başladım dolapları silmeye boşaltıp silip tekrar yerleştiririym dedim bir ayağım sandalyede bir ayağım tezgahta elimde fincanlar bir düştümmmmmm resmen takta attım mutfakta :)) kırılanlar saçılanlar ben yerdeyim sandalye üstümde :)))) gürültüye eşim koştu :))) tabi o an bir şey anlamadım allah korudu bir yerim kırılmadı işe devam ettim mutfak şukür bitti banyo yaparken bir baktım bacak kol heryer morarmış :))) hala sızlıyo :))
bayram temizliksiz olurmu kız yap temizliğini.biz başladık kocamla haftasonları temizleyeceğiz bir yerleri.cumartesi oturma odası banya lavobayı yaptık pazar mutfağı.bu haftasonuda yatak odası misafir odasını yapacağız.allah seni napmasın kız dikkat etsene ne işin var öle tepelerde ...
ama benimde mutfak banyo dolap fayans camlar hepsi silinmesi lazım
ama bayrama yetişmez sanırım aman zaten bayramda evde durmuyoruz :)))
bayramdan sonra yaparım artık :)))
ne güzel oluyor mis gibi tertemiz ev.bende çok severim temizlik yoruyo ama sonrası güzel keşke hiç kirlenmese...haftasonu topikteki bütün kızlarda temizlik varmış.hahahaaaaaaa ne temiz kadınlarız yahuuuuugeçmiş olsun canm dikkat et
geçen hafta sonuda biz eşimle yaptık dip bucak evi altını üstünü dolap arkaları yatak altları yok perdeler camlar akşam banyodan sonra acısı çıktıama değdi ev mis oldu bi mutfak dolaplarım kaldı bu hafta inş yaparım
eşim sağolsun yardım etti perde as yatak çek dolap it
ama sonrada mis evde oturmanın tadı başka ohhhhhhhhhhhhh
selam bende izmirliyim
oh be sonun da ben de öğrendim sayende toplu mesajı.sağolasın.konuların altına yazı yazmak istersen eğer tek bir cevapsa hızlı yanıt ver tıklayıp yazablirsin eğer tolpu cevap vermek istersen cevap yazmak isteğin mesajların altında MQ yazan yere tıklayıp en sonunda konu sonundaki solda yer alan cevap yaz tıklayıp aralara girerek yazbilirsin :)))))
bana kek kalmadı heralde neyse güzel sohpet yeter.......
izmirden arkadaşlar var burda dime buse :)))
nihal geçmiş olsun canım.o sandalyeler çok pis ya bende yeni hamileyken buzdolabının üstünden birşey alırken düşmüştüm çok çok korktum allahtan birşey olmadı ondan sonra hiç çıkmadım.
bayram temizliksiz olurmu kız yap temizliğini.biz başladık kocamla haftasonları temizleyeceğiz bir yerleri.cumartesi oturma odası banya lavobayı yaptık pazar mutfağı.bu haftasonuda yatak odası misafir odasını yapacağız.
ne güzel oluyor mis gibi tertemiz ev.bende çok severim temizlik yoruyo ama sonrası güzel keşke hiç kirlenmese...haftasonu topikteki bütün kızlarda temizlik varmış.hahahaaaaaaa ne temiz kadınlarız yahuuuuu
hoşgeldin canım
canım,sana çok geçmiş olsun.aman dikkat et.neyse daha fazla zarar görmemişsin.düzenli olarak 24 günde bir oluyorum.her ay bir öncekinden bir hafta önce oluyor.ben de garantiye alayım diye,hemen 8.günde başlayım dedim bu sefer.8-9-10-11-12-13- 20sine kadar devam edicem.eşim bu sefer sen bu işi bana bırak dedi.bırakalım bakalım.
bana kek kalmadı heralde neyse güzel sohpet yeter.......
kek yapan arkadaş burda yok canım sen şimdilik kahve ile idare et keki sonra veririzbana kek kalmadı heralde neyse güzel sohpet yeter.......
kek mi ne alaka
inşallah canım en kısa sürede işe yarasın biraz kendinden bahsedermisin bize yaş,iş eş kaç yıllık evlisin neler yaptn gibisogankürünü ben kolay hamile kalmak icin kullanıyorum......5senedir herşeyi denedim birde bunu deneyim dedim inşallah işe yarar.......
allahtan eşlerimiz var...eşim sağolsun hep yardım eder bana.zor işleri kendi yapar kolaylarını bana yaptırır.sohbet ede ede yaparız ne güzel.yalnız atılacaklar konusunda tartışırız biraz ben kalabalığı sevmem herşeye atalım derim oda lazım olur kalsın der tartışırız arada.onada çözüm bulduk eşimin kendi dolapları var onun ıvırzıvırı orada durur ben karışmam kendi uğraşır.yerini kendi bilir
haftasonları evde durabilsem yapacamda canım duramıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?