Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ankaradayım şeker.hatta dün bi ankaralı arkadaş daha varmış.muhabbeti olmuştu da.bayaa bi aradık diğer ankaralıyı bulamadık

canım dedim ya venhar ankaralı ama ist da oturuyo ama bi tane daha ankaralı vardı sanırım :)))

neyse buarada ovulasyon aletini sormuşsun hani şu yumurtlama dönemini bilen :)))
iki çeşidi var biri gebelik testi gibi yapılıyo biride digital ...
digital olanı pahalı gebelik testi gibi olanda yanlış olmasın adetin üstüne 10 gün koyup yapıyodun sanırım detayını hatırlamıyorum yapmadım ama baya araştırmıştım eczanelerde bulabilirsin canım açıklamasında yazar zaten ...

busecan35, cimcimes53, fatosozel
kıalar hepinize bir sorum daha olacak.şimdiii,benim regl dönemi 24 günde bir düşük-kürtajdan sonra 24 oldu.bu duruma göre yumurtlama dönemim 7 ve 11 ya da 8 ve 12 oluyor galiba....pekiiii,yumurtlama döneminin ileri bir tarihte olması söz konusu olur mu.yani 12.günde başlıyo falan olabilir mi acaba.

anladım canım.teşekkür ederim...hiç bakmıycaksın aslında,gün aşırı çalışacaksın

serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici, nhlkpr+ geldim hahhahahahahhahhahhahahh

kız karabatak gibisin ha. nerdeydin

fatosozel,
sende hamilelik mi var.

yok hayatım daha yumurtam ya çatladı yada çatlamak üzere ama umarım seni alah söyletmiştir.

ankaradayım şeker.hatta dün bi ankaralı arkadaş daha varmış.muhabbeti olmuştu da.bayaa bi aradık diğer ankaralıyı bulamadık

aaaaaaaaa kocamın hemşerisi. belkide kocamdan dolayı aradığınız ankaralı benimdir.

şimd,i busecan hormonal kankimle ovolsoyon testi dneemmeiz mevcut anlatayım benimki medsmartıı eczanelerde satlıyor onu uygulamıştım içinde nasıl uygulanacağı yazıyoruz yumurtladığımızı tespit edip çalışma yapmıştık her zamanki gibi biz ondadda foooosss çıktık

24 günse genelde 14 çatlamadan sonra sayılır 24-14=10. gün senin günün
sen de ona göre çalışmalar başlarsın
normal adet siklusunda 28-14=14. gün diye biliniyor ama genelde yaşam stres vs. adet uzayabiliyor 21-35 gün normal siklus döngüsü anlatabildimmi??

aslında ne zaman yumurtama olduğunu bilemeyiz ama ellimizdeki verilere göre bakarsak yumurtla olduktan 14 gün sonra regli oluyosun geriye saydığında yumurtayı bıluyosun ama olduda 24.gün gelmedi kırmızılar :)) o yüzden haftada en az iki kez ilşki kesinlikle gerekli daha önce yaptın mı bilmiyorum ama ateş ölçebilirsin akıntı takibi yapabilirsin sorduğun gibi idrarla yapılan ovilaston kitleri var onlardan da takip edebilirsin ama bence hiç bir şey yapma :)))) ya bekle yada dr git

evet anlattın canım doğrusun :))))

21-35 normal adet döngüsü 24-14= 10. gün oluyo

hayatkavuniçi canım sen 10. gün başla gün aşırı çalış :))
geç döllenmede diyede birley var sonuçta her ne kadar ne olduğunu henüz anlamış olmasamda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…