hayatkavuniçi sen nerde yaşıyorsun canım hangi ildesin
ankaradayım şeker.hatta dün bi ankaralı arkadaş daha varmış.muhabbeti olmuştu da.bayaa bi aradık diğer ankaralıyı bulamadık
canım dedim ya venhar ankaralı ama ist da oturuyo ama bi tane daha ankaralı vardı sanırım :)))
neyse buarada ovulasyon aletini sormuşsun hani şu yumurtlama dönemini bilen :)))
iki çeşidi var biri gebelik testi gibi yapılıyo biride digital ...
digital olanı pahalı gebelik testi gibi olanda yanlış olmasın adetin üstüne 10 gün koyup yapıyodun sanırım detayını hatırlamıyorum yapmadım ama baya araştırmıştım eczanelerde bulabilirsin canım açıklamasında yazar zaten ...
anladım canım.teşekkür ederim...hiç bakmıycaksın aslında,gün aşırı çalışacaksın
serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici, nhlkpr+ geldim hahhahahahahhahhahhahahh
serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici, nhlkpr+ geldim hahhahahahahhahhahhahahh
hoşgeldinnnnn..nasılsın canım.
fatosozel,
sende hamilelik mi var.
ankaradayım şeker.hatta dün bi ankaralı arkadaş daha varmış.muhabbeti olmuştu da.bayaa bi aradık diğer ankaralıyı bulamadık
iyim canım bugün hiç havamda civamda değilim anacm dün çokmu içmiş dağıtmışız ortalığı heryerim dökülüyor
kız karabatak gibisin ha. nerdeydin
yok hayatım daha yumurtam ya çatladı yada çatlamak üzere ama umarım seni alah söyletmiştir.
aaaaaaaaa kocamın hemşerisi. belkide kocamdan dolayı aradığınız ankaralı benimdir.
busecan35, cimcimes53, fatosozel
kıalar hepinize bir sorum daha olacak.şimdiii,benim regl dönemi 24 günde bir düşük-kürtajdan sonra 24 oldu.bu duruma göre yumurtlama dönemim 7 ve 11 ya da 8 ve 12 oluyor galiba....pekiiii,yumurtlama döneminin ileri bir tarihte olması söz konusu olur mu.yani 12.günde başlıyo falan olabilir mi acaba.
anaaaaaaaaaaaaaaam dün nerde kimle içtiniz serpooooooooooooooooooooş
busecan35, cimcimes53, fatosozel
kıalar hepinize bir sorum daha olacak.şimdiii,benim regl dönemi 24 günde bir düşük-kürtajdan sonra 24 oldu.bu duruma göre yumurtlama dönemim 7 ve 11 ya da 8 ve 12 oluyor galiba....pekiiii,yumurtlama döneminin ileri bir tarihte olması söz konusu olur mu.yani 12.günde başlıyo falan olabilir mi acaba.
24 günse genelde 14 çatlamadan sonra sayılır 24-14=10. gün senin günün
sen de ona göre çalışmalar başlarsın
normal adet siklusunda 28-14=14. gün diye biliniyor ama genelde yaşam stres vs. adet uzayabiliyor 21-35 gün normal siklus döngüsü anlatabildimmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?