iyim canım bugün hiç havamda civamda değilim anacm dün çokmu içmiş dağıtmışız ortalığı heryerim dökülüyor
..bu arda inşallah allah söyletmiştir.ısamarlarsın artık bi çay.kız karabatak gibisin ha. nerdeydin
yok hayatım daha yumurtam ya çatladı yada çatlamak üzere ama umarım seni alah söyletmiştir.
aaaaaaaaa kocamın hemşerisi. belkide kocamdan dolayı aradığınız ankaralı benimdir.
24 günse genelde 14 çatlamadan sonra sayılır 24-14=10. gün senin günün
sen de ona göre çalışmalar başlarsın
normal adet siklusunda 28-14=14. gün diye biliniyor ama genelde yaşam stres vs. adet uzayabiliyor 21-35 gün normal siklus döngüsü anlatabildimmi??
aslında ne zaman yumurtama olduğunu bilemeyiz ama ellimizdeki verilere göre bakarsak yumurtla olduktan 14 gün sonra regli oluyosun geriye saydığında yumurtayı bıluyosun ama olduda 24.gün gelmedi kırmızılar :)) o yüzden haftada en az iki kez ilşki kesinlikle gerekli daha önce yaptın mı bilmiyorum ama ateş ölçebilirsin akıntı takibi yapabilirsin sorduğun gibi idrarla yapılan ovilaston kitleri var onlardan da takip edebilirsin ama bence hiç bir şey yapma :)))) ya bekle yada dr git
offff yaaa sıkıcı bir gün neden herkez böyle hissediyo acaba
gayet anlaşılabilir bi biçimde açıklamışsınız arkadaşlar.teşekküer ederim.gün aşırı çalışılacak bu durumda,riske atmamak lazım.bu durumda adamlarında canına com com tabii.
ama sonradan kral faruk oluyorlar ya
nasıl kral faruk oluyolar yani...neden biz kraliçe olmuyoruz ki......
nasıl kral faruk oluyolar yani...neden biz kraliçe olmuyoruz ki......
busecan35, cimcimes53, fatosozel+, hayatkavunici, nhlkpr, serpil02507
slm canlarr
serpoş canım sezenin ayın 5 de kontrolü var dr. durumuna göre bakıp gün verecek galiba
ogün olmaz galiba allahım hayırlısını versin hepimizin hakkında canlarım
şimdi canım bunu sana uygun bir dille busecan açıklasın ama bir kraliçemiz var oda cimcime hahahhahahahhahhaha
offfff söyle okuyun üfleyin biraz rehavet kalksın üstümüzden
offfff söyle okuyun üfleyin biraz rehavet kalksın üstümüzden
ağırdan alıyolar çok çok yapmakda ii değil
aman hiçbişeyibilemiyoruz yaşını bilmiyorum ama ya nihalin dediği gibi akışına bırak yada dr takıbıne gir cnm
şimdi bebek yapabilmek için bizler hazır ve nazır bekleme modunda oluyoruz onarında canına minnet ama zaman içinde onlarda bu işi ağırdan almaya başlıyorlar işte biz o zaman onlara kral faruk diyoruz
cimcimede kral farukların diğer cinsi cimcimede pek ağırdan alır yani durum bu hayatkavuniçi bizde bebek macerası böyle gidyor:2:
busecan35, cimcimes53, fatosozel+, hayatkavunici, nhlkpr, serpil02507
slm canlarr
serpoş canım sezenin ayın 5 de kontrolü var dr. durumuna göre bakıp gün verecek galiba
ogün olmaz galiba allahım hayırlısını versin hepimizin hakkında canlarım
ayy ben kraliçeiyim :))
hıhhh ne sandınız herlade nazlıyımdır canım isterse dermişim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?