Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

iyim canım bugün hiç havamda civamda değilim anacm dün çokmu içmiş dağıtmışız ortalığı heryerim dökülüyor

..bu arda inşallah allah söyletmiştir.ısamarlarsın artık bi çay.

hemen bi yeşil çay içiyosun bütün yorgunluğun gidiyor canım.

fatosozel ....eh sen de ankaralı olmuşsundur artık.bak hemşehri çıktık.

gayet anlaşılabilir bi biçimde açıklamışsınız arkadaşlar.teşekküer ederim.gün aşırı çalışılacak bu durumda,riske atmamak lazım.bu durumda adamlarında canına com com tabii.

busecan35, cimcimes53, fatosozel+, hayatkavunici, nhlkpr, serpil02507
slm canlarr
serpoş canım sezenin ayın 5 de kontrolü var dr. durumuna göre bakıp gün verecek galiba
ogün olmaz galiba allahım hayırlısını versin hepimizin hakkında canlarım

şimdi bebek yapabilmek için bizler hazır ve nazır bekleme modunda oluyoruz onarında canına minnet ama zaman içinde onlarda bu işi ağırdan almaya başlıyorlar işte biz o zaman onlara kral faruk diyoruz
cimcimede kral farukların diğer cinsi cimcimede pek ağırdan alır yani durum bu hayatkavuniçi bizde bebek macerası böyle gidyor:2:

dualarımız onla rabbim koaly doğum versin sağ salim meleğni kucağına lasın anammm çok heyecanlandım o uğurlu hamişimizdi ondan sonra seni bekeleyceğiz hemen arkandan ahsen var

ağırdan alıyolar çok çok yapmakda ii değil
aman hiçbişeyibilemiyoruz yaşını bilmiyorum ama ya nihalin dediği gibi akışına bırak yada dr takıbıne gir cnm

busecan35
canım yaşım 37.ileri yaş gebeliği.olsun napalım.
serpil02507 kral faruğu anladım.naz meselesi yani.hiiiiççç çekilecek durum değil.
zeytin1007canım,sezen arkadaş ne randevusu aldı.bebek hazırlığı mı,doğum mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…