Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

gayet anlaşılabilir bi biçimde açıklamışsınız arkadaşlar.teşekküer ederim.gün aşırı çalışılacak bu durumda,riske atmamak lazım.bu durumda adamlarında canına com com tabii.

:))) evet sık,sık çalışmalı :)))))))))))

dün çok oynadıkya kedimize nazar ettik

ayyy serpill nazar etmesinler yaaa onlarda dökün kurtları :)

ama sonradan kral faruk oluyorlar ya

kraldan çok kral oluyolar demi ama :)))

nasıl kral faruk oluyolar yani...neden biz kraliçe olmuyoruz ki......

oyy sende ana kralice olmuşsun canım :))))))))))

ağırdan alıyolar çok çok yapmakda ii değil
aman hiçbişeyibilemiyoruz yaşını bilmiyorum ama ya nihalin dediği gibi akışına bırak yada dr takıbıne gir cnm

ağır krallar ordusu amannn dün eşimm gene mi dedi bana yaaa ((

canım ya allahın takdırı yaşda bazen bir değil bak serpoşumuzda hormonlar 20 yaş gibi ama ilahı adelet takdırı ilahı ne dersen de
erkekler evet ağırdan alıyooo evet sinir ediyo bizi kral faruk kodum bende kocama
hiç dr takıbıne gitmedinmiiii

yesinlere seni sen sakla kızım kutunu

oyyyy oyyyy allahım ya :)))

benimkide dün dizi izletmiyo bana dedim sen görürsün maç izlerken kudurtcam seni canım aminnet maç izlemem maç yaparız diyo

kızlar konuyla alakası yok ama....
hani 3 kişiye birden cevap yazacaksınız ya,tek metinde.herkesin alıntısın altına nasıl yazıyosunuz.

eeeeeeeeee cimcime malum kurtlara kuşlara yem olacak bırakta insanoğluda faydalansın hahahhahahahhahahahhahahhahahahha sevgili kraliçemiz bebebk başak türlü olmuyor

ay evet serpil

ay nihal ben hep yşıyorum ara ara biliyosunuz işte biz sankı sıkılmadık ne yapalım çalışmazsan nasıl olcak ne demek genemi ay al kes eline ver diyo şeytan

Selam millet ben geldim msni facesi iptal ettik birisi şifremi kırmış burdan görüşürüz bakıyorum yine formunuzdasınız bende gün sayıyorum 26 günde adet olan ben bugün 27 gün iş yok ama umutta yok belirti yok sen sağ ben selamet durumundayım öpüyorum sizi

serpil değmeyin cimcimeye onlar tek taşla vuruyolar :))))))))

evet ya doğru tek taşla biz kaç taş atıkk ne yazıkii yanından bile geçmedii

busecan 20 lik hormon benzetmene tşk evet öyele galiba ama işte rabbim izn vermiyor yaş hikaye bana tüp bebek merkezi bile doğal olur çok iyiisn diyorlar olmuyor işte yaş baş hiikayee

hayatkavuniçi yaşı takma gayet güzel bir yaş 60 yaşında kadın doğuruyor daha sen çok gençisnn

ay nihal ben hep yşıyorum ara ara biliyosunuz işte biz sankı sıkılmadık ne yapalım çalışmazsan nasıl olcak ne demek genemi ay al kes eline ver diyo şeytan [/QUOTE]

valla bir hamile kalıyım o gününü görür düz duvara tırmanacak bende ona gene mi diycem :)))))))))))))))))

canım al bizdende o kadar sen sağ biz selamet bir tane hamiş yokk herkes kırmılzndı yani ben ve kumsal ee bitii diğer fıstıklar çalışma modlarındalar hahhahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…