hep bu duayı mı yapmışta hamile kalmış acaba ?ateş topiğindeki sedis arkadaş etmiş ondan mı aldın cnm alıntı
biz kimseye söylemeyiz sen küçük harfle yaz sonrada hemen sil :)))ankaranın neresinden olduğumu buraya yazmasam da,herkesin kulağına fısıldasam olur mu?ayıp olmaz di mi.
hep bu duayı mı yapmışta hamile kalmış acaba ?
Elfü elfi selatin ve elfü elfi selamün aleyke ya Rasulallah
Elfü elfi selatin ve elfü elfi selamün aleyke ya Habiballah
Elfü elfi selatinve elfü elfi selamün aleyke ya Emine vahyillah
ya rabbi ya rabbi ya rabbi
rabbim sen istersen herşey olurmuş.kulum üç kere rabbim desin ne isterse vereyim demişsin.dün gece ben istedim sen verdin.şimdi bu forumdaki ve bebek isteyen tüm bayanlar için ellerimi sana açtım sen geri çevirme ya rabbim.yeri ve göğü yaratan rabbim sen hepimize dermansın.anne olmak isteyen tanıdığım tanımadığım ne kadar arkadaşım varsa onlarada en kısa zamanda vatanına milletine ailesine çevresine hayırlı evlatlar nasip eyle
oyun bitti şimdi dua zamanı hadi he beraber aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahewt nihalcim sedis diye bir arkadaş ateş topiğinde hamıle haberi vermişte
dün gece bunu etmiş bir kere
biz kimseye söylemeyiz sen küçük harfle yaz sonrada hemen sil :)))
anladım canım duayı ettiğinde zaten hamile imiş sonra haberi almış demekki :)))))))))))) doğru anladım dime :18:sayısı yok diyo dün gece içinden gelmiş etmiş
serpil02507+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+ kızlar giidp tebrik edelim sedisi
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
şaka değil :)) alemsin yaa yazıyosun sonra edit tuşu varya orayı tıklıyosun yazdığını silip başka bişi yazıyosunhehehehhe..sonra nasıl silicem ki,şaka yapıyosun di mi....
şaka değil :)) alemsin yaa yazıyosun sonra edit tuşu varya orayı tıklıyosun yazdığını silip başka bişi yazıyosun
nasıl gidicez ki oraya.
serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, fatosozel, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+ canlarım rabbim kabul etsin biz hep dua ediyoruz bunu hiç eksik etmedik tabbiki dualarımıza sığınıyoruz sedis arkadşın zamanı gelmiş ve hamile kalmış ve biz yine dualarımzıı edecğiz ben iannaıyorum dualarla çoğu arkadaşımız hamile kaldı rabbim sağ salim kucakalarına almayı nasip etsin zamanı gelince eğer varsa kaderimizde emin olun bizlerde anne olacağız
kızlar hepinizi kocaman öpüyorum ve iyi akşamlar diliyorum canlarım....:)))
kızlar hepinizi kocaman öpüyorum ve iyi akşamlar diliyorum canlarım....:)))
inşallah diyorum ya rabbim önce evlat olmayı sonra kardeş olmayı abla olmayı iki kez hala iki kez teyze olmayı nasi etti birgün mutlaka anne olmayıda nasi edecek buna tüm kalbimle inanıyorum inşallah tez zamanda hepimize nasip eder
hayatkavuniçi alıntı yapmadım silesin diye tamam canım şimdi sil istersen :)))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?