Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Kam...uya açık yerlerde ve tüm kamu kurumlarının tuvaletlerinde ekonomik olduğu için sıvı sabunlar kullanılmakta. Elinizdeki açık yaralara temas ettiğinde %100 cilt kanseri riski taşıdığını ve Ankara Onkoloji Hastanesi'ne yapılan başvurularda son 4 yılda 'Cilt Kanseri' hastalarının sayısının %94 arttığını biliyor musunuz? Özellikle İsveç'ten alınan 'Sterisol' isimli dezenfektan içerikli sıvı sabun bu riski en çok taşıyanlardan. 'Sterol' adıyla pazarlanan bu sıvı dezenfektan sabuna dikkat edin. Umuma açık yerlerdeki sıvı sabunların hiçbir türünü asla kullanmayınız. Lütfen 1 dakikanızı ayırıp bu maili listenizdeki herkese gönderiniz. Sağlıklı toplum olmak elimizde.
S.SAÇAN
Ege Üniversitesi
Nükleer Bilimler Enst.
35100,Bornova IZMIR / TURKIYE
Bir radyoloji doktorunun tavsiyeleri;
SAĞLIĞINIZLA İLGİLİ ÖNEMLİ TAVSİYELER
*Telefona SOL kulağınızla cevap verin.
*Günde 2(iki) kere kahve içmeyin.
*SOĞUK su ile hap almayın.
*19 'dan sonra YEMEK yemeyin.
*Tükettiğiniz YAĞLI gıdaların miktarını azaltın.
*Sabahları daha çok, akşamları ise daha az SU için.???????
*Cep telefonu BATARYA'ları ile mesafenizi uzak tutun.
*UZUN süre kulaklık takmayın.
*Gece 10 sabah 06, en ideal uyuma saatleridir
*Uyku öncesi İLAÇ aldıktan sonra hemen uzanmayın.
*Şarjınız SON çizgiye indiğinde,yani çok çok az bir şarz seviyesinde iken telefona cevap vermeyin, zira yaydığı radyasyon 1000 kat fazladır.

bilgiler için tşk nihalcim baksan o tlf son çizgisi anaaaaaaaaaa radyasyon yayıyor 100 0kat

sağol beybi

çok hoşsun canım ya ben 40 yaşımda bile senin gibi düşünmüyorum. üstelikte sen daha önce anne olmuşsun. allah bağışlasın. yine olur stres yok. sen ankaranın neresindensin

Elfü elfi selatin ve elfü elfi selamün aleyke ya Rasulallah
Elfü elfi selatin ve elfü elfi selamün aleyke ya Habiballah
Elfü elfi selatinve elfü elfi selamün aleyke ya Emine vahyillah
ya rabbi ya rabbi ya rabbi
rabbim sen istersen herşey olurmuş.kulum üç kere rabbim desin ne isterse vereyim demişsin.dün gece ben istedim sen verdin.şimdi bu forumdaki ve bebek isteyen tüm bayanlar için ellerimi sana açtım sen geri çevirme ya rabbim.yeri ve göğü yaratan rabbim sen hepimize dermansın.anne olmak isteyen tanıdığım tanımadığım ne kadar arkadaşım varsa onlarada en kısa zamanda vatanına milletine ailesine çevresine hayırlı evlatlar nasip eyle

oyun bitti şimdi dua zamanı hadi he beraber aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar başka topikten alıntı yaptım birisi hamile kalmış duası bu

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin canım ne güzel du bu böyle

ateş topiğindeki sedis arkadaş etmiş ondan mı aldın cnm alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…