canım evet özelden yaz nihal şekerleblebiye benimde aklımda takılı kaldı
Hoşbulduk canlarım.
Nihalcim evet yerleştim cnm.
Sen nasılsın?
mısracım seni senin yazını okudum.ben de buralı oldum bak.sevgiler.
kısaca şöyle anlatayım.ocakta ikinci evliliğimi yaptım,7 yaşında bir kızım var,biliyosunuz zaten..biz bebek yapalım mı yapmayalım mı derken tesadüfen mayısta hamile kaldım.sonra temmuzda düşük yaptım.düşükten sonra da dr özel birşey söylemedi.denemeye devam edin dedi.ama tabii benim düşükten sonra gözüm korktu.
üzerinden geçen süre az olduğu için de dr a gitmedim daha.rahim ancak tedavi oluyordur diye ihtiyaç duymadım.ağustos-eylül-ekim. bu ay olmazsa gidicem bi bakalım neler olacak.
Selam millet ben geldim msni facesi iptal ettik birisi şifremi kırmış burdan görüşürüz bakıyorum yine formunuzdasınız bende gün sayıyorum 26 günde adet olan ben bugün 27 gün iş yok ama umutta yok belirti yok sen sağ ben selamet durumundayım öpüyorum sizi
bu yılın sonuna kadar hamile kalamsaak kızlar kral farukların şeylerini kesip köpeklere yedirelimii hpt_honeyin takdiği
yavuzgüray ne yaptın dr giidyormuusn canım yoksa adetinmi bekliyorsun inşallhh bu aya adet olmassında dr gerek kalamz cnmm
fatoözel sprem testine gerke yokii zaten hayatkavuniçi hamile kalmış ve bebğini kaybetmiş yani eşde sorun yok
ay nihal ben hep yşıyorum ara ara biliyosunuz işte biz sankı sıkılmadık ne yapalım çalışmazsan nasıl olcak ne demek genemi ay al kes eline ver diyo şeytan
kızlar geldim ama kaçmak zorundayım çooooooooooooook yoğunum çünkü ama giderayak bir halay başlatayım
valla bir hamile kalıyım o gününü görür düz duvara tırmanacak bende ona gene mi diycem :)))))))))))))))))
dr işi beklemede inşallah olmam yoksa aşılama için start verecez canımda istemiyor hep okuyorum bir kaç seferde tutuyor bende bu şansa varken biraz zor 8 ekimde adet olmuştum 26 günde olurum hep ama tık yok bakalım hayırlısı
ha bu arada heinizi çok özledim işlerde yoğun ama burdayım
fatoözel sprem testine gerke yokii zaten hayatkavuniçi hamile kalmış ve bebğini kaybetmiş yani eşde sorun yok
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
yanlışmı anladım yoksa sen 2.evliliğinimi yaptın şayet 2.evlilik ise eşin sperm testi yaptırdımı canım
kız nerdesin nasıl merak ettik seni
canım halayını sevsinler ben yaşlı hatunum dünden çok döktürmüşüm ağır ablala moduna geçeyim nede beceririm ya hahhahahhaahhahah
evet doğru ikinci evliliğim.eşimde de bi sıkıntı yoktur diye düşünüyorum,hamile kalabildim.
yaşımla da ilgili olabilir.sonuçta azalıyo yani yavaş yavaş yumurtalar.
senin başlarım ağırabla modunakız biz daha genciz hadi kalk azıcık kıvıralım
dr işi beklemede inşallah olmam yoksa aşılama için start verecez canımda istemiyor hep okuyorum bir kaç seferde tutuyor bende bu şansa varken biraz zor 8 ekimde adet olmuştum 26 günde olurum hep ama tık yok bakalım hayırlısı
ha bu arada heinizi çok özledim işlerde yoğun ama burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?