Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yavuzgüray ne yaptın dr giidyormuusn canım yoksa adetinmi bekliyorsun inşallhh bu aya adet olmassında dr gerek kalamz cnmm

mısracım seni senin yazını okudum.ben de buralı oldum bak.sevgiler.

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

yanlışmı anladım yoksa sen 2.evliliğinimi yaptın şayet 2.evlilik ise eşin sperm testi yaptırdımı canım

kız nerdesin nasıl merak ettik seni

bu yılın sonuna kadar hamile kalamsaak kızlar kral farukların şeylerini kesip köpeklere yedirelimii hpt_honeyin takdiği

kızlar geldim ama kaçmak zorundayım çooooooooooooook yoğunum çünkü ama giderayak bir halay başlatayım

yavuzgüray ne yaptın dr giidyormuusn canım yoksa adetinmi bekliyorsun inşallhh bu aya adet olmassında dr gerek kalamz cnmm

dr işi beklemede inşallah olmam yoksa aşılama için start verecez canımda istemiyor hep okuyorum bir kaç seferde tutuyor bende bu şansa varken biraz zor 8 ekimde adet olmuştum 26 günde olurum hep ama tık yok bakalım hayırlısı

ha bu arada heinizi çok özledim işlerde yoğun ama burdayım

ay nihal ben hep yşıyorum ara ara biliyosunuz işte biz sankı sıkılmadık ne yapalım çalışmazsan nasıl olcak ne demek genemi ay al kes eline ver diyo şeytan

valla bir hamile kalıyım o gününü görür düz duvara tırmanacak bende ona gene mi diycem :)))))))))))))))))[/QUOTE]

kızlar geldim ama kaçmak zorundayım çooooooooooooook yoğunum çünkü ama giderayak bir halay başlatayım

canım halayını sevsinler ben yaşlı hatunum dünden çok döktürmüşüm ağır ablala moduna geçeyim nede beceririm ya hahhahahhaahhahah

valla bir hamile kalıyım o gününü görür düz duvara tırmanacak bende ona gene mi diycem :)))))))))))))))))

canım halayını sevsinler ben yaşlı hatunum dünden çok döktürmüşüm ağır ablala moduna geçeyim nede beceririm ya hahhahahhaahhahah[/QUOTE]

senin başlarım ağırabla moduna kız biz daha genciz hadi kalk azıcık kıvıralım

inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aşılmaya gerek kalamz canım gönlünü ferah tut biliyorsun lovelide tek kanalı kapalıyken dünya tatalısı bir bebeği oldu yeterki rabbim dilesin hiç düşünme sabırla bekleylim canım

fatoözel sprem testine gerke yokii zaten hayatkavuniçi hamile kalmış ve bebğini kaybetmiş yani eşde sorun yok

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

yanlışmı anladım yoksa sen 2.evliliğinimi yaptın şayet 2.evlilik ise eşin sperm testi yaptırdımı canım

kız nerdesin nasıl merak ettik seni

evet doğru ikinci evliliğim.eşimde de bi sıkıntı yoktur diye düşünüyorum,hamile kalabildim.
yaşımla da ilgili olabilir.sonuçta azalıyo yani yavaş yavaş yumurtalar.

evet doğru ikinci evliliğim.eşimde de bi sıkıntı yoktur diye düşünüyorum,hamile kalabildim.
yaşımla da ilgili olabilir.sonuçta azalıyo yani yavaş yavaş yumurtalar.

tatlım yinede eşin bir baktırsın bence sonuçta sende anne olmuşsun daha kaç yaşındasınki yumurtalar azalmaya başlasın

senin başlarım ağırabla moduna kız biz daha genciz hadi kalk azıcık kıvıralım

he hadi iki dneyim sadce halimyokk[/QUOTE]

yerim senin halim yok demeni ooooooooooooh yandan

bugün adet günün hesapladım inşallhh olmasın ya inşallhh olursanda canın sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…