Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, hayatkavunici, yavuzguray0757+ kızlar ben kuaföre gidyorum sonra gelirim öpüldünüz yavuzgüray senin saçalrını çekeceğm

günaydın arkadaşlar
problem yok aslında bu ay topiklerde geziyorum sadece yazmıyorum
bu ay kafamı biraz boşaltmak bu tarz topiklere pek girmemeye karar vermiştim ama pek başarılı olamadım
maddi durumu düzeltebilirsek bayramdan sonra doktora gitme kararı verdik
bakalım hakkımızda hayırlısı ne olacaksa

günaydın canım aman sen iyi olda yazmasanda olur merak ettik sadece hadi hakkınızda hayırlısı olsun inş ...

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, hayatkavunici, yavuzguray0757+ kızlar ben kuaföre gidyorum sonra gelirim öpüldünüz yavuzgüray senin saçalrını çekeceğm

kız sabah sabah insanlar yatıp uyuyamıyor para batıyor illa gidip fatura yatıralım diyorlar öldürecem hesini:47

ha buarada saçlarımı çekme sana müjde hala hasta olmadım bana son dakika golü atıp şoka sokacak yine herhalde

tecrübeli arkadaşlara sorum olacak
ilk konrtolde dr. neye bakar yani muayene ne yönde olur
gerçi ben ameliyat olduğum için onunla ilgili bir sorun var mı acaba o da kafamı karıştırıyor

gerçi ben ameliyat olduğum için onunla ilgili bir sorun var mı acaba o da kafamı karıştırıyor

canım öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun ve rabbim yardımcınız olsun...ne zamandır bebek düşünüyosunuz canım...

ay canım inşallah güzel haberler verirsin bizlere

günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr

ohhh beeee çok mrak ettim kızım seni yaaa :))))

canım normal muayne edecek şikayetlerini dinleyecek simir testı alır hemen sonra adetin 3. günü yapılan bazı testler var o kadar

canım öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun ve rabbim yardımcınız olsun...ne zamandır bebek düşünüyosunuz canım...

bu 6.ay
aslında uzun bir zaman değil belki ama
myom ameliyatı oldum mart ayında
acaba ondan kaynaklı bişey olabilir mi diye korku duyuyorum
ondan öncesinde düşük yaptım ama sanırım kimyasal gebelikti
keseyi bile göremedim sadece kanda + çıkıyordu

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, bazı drlar 1 yılı baz alıyorlar canım ,inşallah gittiğin dr başlatır hemen araştırmanı zaman kaybetmenin anlamı yok bence...

ohhh beeee çok mrak ettim kızım seni yaaa :))))

canım normal muayne edecek şikayetlerini dinleyecek simir testı alır hemen sonra adetin 3. günü yapılan bazı testler var o kadar

işte geldim burdayım
tşk ederim nihalcim

Günaydın canlar.
Şekercim dr önce genel muayene yapar sonra hormon testleri ister.

tşk ederim cnm
bu ay hayıt çayı içmeye başladım ama sadece sabahları içiyorum aç karnına

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, bazı drlar 1 yılı baz alıyorlar canım ,inşallah gittiğin dr başlatır hemen araştırmanı zaman kaybetmenin anlamı yok bence...

ewet bazı dr.lar 1 sene diyormuş
ama benim dr.ameliyat sonrası kontrol için gittiğimde 5-6 ay içinde gebelik olmazsa gel demişti

Şekercim hayıt ı hiç ihmal etme bende günde 1 kez içiyordum bak tosun paşamız geldi.
Evde kalan hayıtıda bu sabah iş arkadaşıma getirdim o da içmeye başlayacak bakalım ne zaman güzel haberlerinizi alacağız.

Nihalcim nasılsın,herşey yolunda mı?

günaydın kızlar nasılsınız.dün işe gelmedim evdeydim.cimcimes ben üç yasin üç duhan okudum bilgin oldun listeye eklersin. allah dualarımızı kabul etsin
gönlümüzdekini hayırlısı ile nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…