- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
Şekercim hayıt ı hiç ihmal etme bende günde 1 kez içiyordum bak tosun paşamız geldi.
Evde kalan hayıtıda bu sabah iş arkadaşıma getirdim o da içmeye başlayacak bakalım ne zaman güzel haberlerinizi alacağız.
bu 6.ay
aslında uzun bir zaman değil belki ama
myom ameliyatı oldum mart ayında
acaba ondan kaynaklı bişey olabilir mi diye korku duyuyorum
ondan öncesinde düşük yaptım ama sanırım kimyasal gebelikti
keseyi bile göremedim sadece kanda + çıkıyordu
günaydın kızlar nasılsınız.dün işe gelmedim evdeydim.cimcimes ben üç yasin üç duhan okudum bilgin oldun listeye eklersin. allah dualarımızı kabul etsin
gönlümüzdekini hayırlısı ile nasip etsin
Şekercim hayıt ı hiç ihmal etme bende günde 1 kez içiyordum bak tosun paşamız geldi.
Evde kalan hayıtıda bu sabah iş arkadaşıma getirdim o da içmeye başlayacak bakalım ne zaman güzel haberlerinizi alacağız.
Nihalcim nasılsın,herşey yolunda mı?
geçmiş olsun canım.durumu ameliyat ve düşük de etkilemiş olabilir.ama yaşa bağlı olarak 35ten sonra 6 ay,35ten önce 1 yıl veriyor doktorlar.inşallah hakkında hayırlısı olur.
serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, Mısra+, yavuzguray0757+, şeker-leblebiaman içimden gelmedi kuföre gitmek
şekerleblebi zaman zaman hepimiz kaçmak istiyoruz bende malum kaçmıştım arada uzakalaşmak iyi geliyor topicleri okuyunca istre istemez etkileniyoruz ama moralini sakın bozma dr zaten 1 yıl sağlıklı çiftlre zaman tanıyor hiç birşeye acele etme kendini hazır hissetiğinde maddi manevi o zaman başlarsın emin ol senin sağlığından ötesi yalaan
serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, Mısra+, yavuzguray0757+, şeker-leblebiaman içimden gelmedi kuföre gitmek
yavuzgüray çok şükür kırmızılar gelmemeiş inşallh gelmez müjdeli haberini alırız merakla bekliyoruz
şekerleblebi zaman zaman hepimiz kaçmak istiyoruz bende malum kaçmıştım arada uzakalaşmak iyi geliyor topicleri okuyunca istre istemez etkileniyoruz ama moralini sakın bozma dr zaten 1 yıl sağlıklı çiftlre zaman tanıyor hiç birşeye acele etme kendini hazır hissetiğinde maddi manevi o zaman başlarsın emin ol senin sağlığından ötesi yalaan
nihalim nasılsın canımm benim
sağol canım..şifa olsun da.bıraktım ama..böyle rutin şeyler bunaltıyomuş beni.sıkıntıya gelemiyorum galiba.ama ara ara gene yapıp içiyorum.keyfime göre.onun da vardır bi yararı.sen nasılsın
ahsen tatalım ne haber kzuuların nasıl tatalım geçenlerde halatyy çektik sen yoktun( poponu sallayamadın
mısracum uras paşamı kocaman öpüyorum hayıt tohumu arkadşına inşallhh şifa olur hayıt bendede işe yaramıştı proklatinimi düşiürdü şükür
cimcimememm asistanımzı araştırmacı yazarımız .)))))
fatooooo galiba yoğunsun canımmm
busecanın patronu geldi buralra zor gelir .))))))
hayatkavuniçi nasılsın canım soğan kürün nasıl gidyor şifan olsun inşallhhh
sağol canım..şifa olsun da.bıraktım ama..böyle rutin şeyler bunaltıyomuş beni.sıkıntıya gelemiyorum galiba.ama ara ara gene yapıp içiyorum.keyfime göre.onun da vardır bi yararı.sen nasılsın
canım mısra galiba işe daldı hahahhahahha onun huyudur ekrana bakmıyor galiba mısra hayıtı kullanırken yaklaşık 15 ci günü yada ona yakın bir dönemde uras paşa ona sürpriz yaptı bende 3 ay kullandım zaten 3 ay kullanılmalıı faydasını gördüm benhayıt vucuttaki hormonlar için iyi bir zımpara görevini gördürüyor cnm
şekerleblebii mısra tohumları ezerk yapıyordu ben tembel olduğum için sadce kaynamış suya 1 attalı kaşığı hayıt ekliyordum 10 dk bekletiyordum süüzp öyle içitim ama doğru olanı mısranın ki
canım...o zaman uzun bir süreç gerek yani hayıt için.işte mısraya bak,geleceği varsa geliyor işte.kısmet.bize de bize de,ver ver ver allahım ver.
serpil02507+, cimcimes53+, hayatkavunici, yavuzguray0757+, şeker-leblebi
hepimiz yavuzgüray için dua edelim kırmıızları gelmesin bize moral olsun şayet gelirsede kırmızılar yavuzgüaryın canı sağolsun
serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, mısra+, yavuzguray0757+, şeker-leblebiAman içimden gelmedi kuföre gitmek
yavuzgüray çok şükür kırmızılar gelmemeiş inşallh gelmez müjdeli haberini alırız merakla bekliyoruz
nihalim nasılsın canımm benim
ahsen tatalım ne haber kzuuların nasıl tatalım geçenlerde halatyy çektik sen yoktun( poponu sallayamadın
mısracum uras paşamı kocaman öpüyorum hayıt tohumu arkadşına inşallhh şifa olur hayıt bendede işe yaramıştı proklatinimi düşiürdü şükür
cimcimememm asistanımzı araştırmacı yazarımız .)))))
fatooooo galiba yoğunsun canımmm
busecanın patronu geldi buralra zor gelir .))))))
hayatkavuniçi nasılsın canım soğan kürün nasıl gidyor şifan olsun inşallhhh
şöyle yapalım hepimiz içimizden,yavuzgirayda 3 kez yavuz girayda bebek var diyelim.
Benim kzın biyeri ağrıdığı zaman,hemen örneğin başı ağrıyorsa,başım sağlıklı,başım sağlıklı dedirtiyorum,hemen geçiyor ağrısı.
Bir dilek dilerken,örneğin kazasız belasız olsun bu iş değilde,allahım bu iş sağlıkla olsun diyorum.ağzımdan olumsuz bir sözcük çıkmasın diye.böyle yapmayı bir denesize kızlar.bakalım neler olacak.
ben hamileyim karnımda bebek var
5,5 cm lik nur topu gibi myomum vardı onu aldırdım
inş.mısracım
birbe o tohumları ezerek çay yapıyorum inş.doğru yapıyorumdur :26:
günaydın kızlar nasılsınız.dün işe gelmedim evdeydim.cimcimes ben üç yasin üç duhan okudum bilgin oldun listeye eklersin. allah dualarımızı kabul etsin
gönlümüzdekini hayırlısı ile nasip etsin
mısracım sen ne kadar içtin hayıtı.
peki ne kadar gecikti senin regl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?