Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

inş.mısracım
birbe o tohumları ezerek çay yapıyorum inş.doğru yapıyorumdur :26:

geçmiş olsun canım.durumu ameliyat ve düşük de etkilemiş olabilir.ama yaşa bağlı olarak 35ten sonra 6 ay,35ten önce 1 yıl veriyor doktorlar.inşallah hakkında hayırlısı olur.

serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, Mısra+, yavuzguray0757+, şeker-leblebi aman içimden gelmedi kuföre gitmek

yavuzgüray çok şükür kırmızılar gelmemeiş inşallh gelmez müjdeli haberini alırız merakla bekliyoruz

şekerleblebi zaman zaman hepimiz kaçmak istiyoruz bende malum kaçmıştım arada uzakalaşmak iyi geliyor topicleri okuyunca istre istemez etkileniyoruz ama moralini sakın bozma dr zaten 1 yıl sağlıklı çiftlre zaman tanıyor hiç birşeye acele etme kendini hazır hissetiğinde maddi manevi o zaman başlarsın emin ol senin sağlığından ötesi yalaan

nihalim nasılsın canımm benim

ahsen tatalım ne haber kzuuların nasıl tatalım geçenlerde halatyy çektik sen yoktun ( poponu sallayamadın

mısracum uras paşamı kocaman öpüyorum hayıt tohumu arkadşına inşallhh şifa olur hayıt bendede işe yaramıştı proklatinimi düşiürdü şükür

cimcimememm asistanımzı araştırmacı yazarımız .)))))

fatooooo galiba yoğunsun canımmm

busecanın patronu geldi buralra zor gelir .))))))

hayatkavuniçi nasılsın canım soğan kürün nasıl gidyor şifan olsun inşallhhh

aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn canımmm dualarımzı kızlara bebek getirsin sanada diğer hamişlerede kolay doğumlar getirsin

mısracım sen ne kadar içtin hayıtı.

geçmiş olsun canım.durumu ameliyat ve düşük de etkilemiş olabilir.ama yaşa bağlı olarak 35ten sonra 6 ay,35ten önce 1 yıl veriyor doktorlar.inşallah hakkında hayırlısı olur.

yaş 29

çok haklısın cnm
herşeyden önemli olan sağlık ve huzur
rabbim isteyen herkesi bu mutlulukla taçlandırsın inş.çok bekletmeden

sağol canım..şifa olsun da.bıraktım ama..böyle rutin şeyler bunaltıyomuş beni.sıkıntıya gelemiyorum galiba.ama ara ara gene yapıp içiyorum.keyfime göre.onun da vardır bi yararı.sen nasılsın

sağol canım..şifa olsun da.bıraktım ama..böyle rutin şeyler bunaltıyomuş beni.sıkıntıya gelemiyorum galiba.ama ara ara gene yapıp içiyorum.keyfime göre.onun da vardır bi yararı.sen nasılsın

canım mısra galiba işe daldı hahahhahahha onun huyudur ekrana bakmıyor galiba mısra hayıtı kullanırken yaklaşık 15 ci günü yada ona yakın bir dönemde uras paşa ona sürpriz yaptı bende 3 ay kullandım zaten 3 ay kullanılmalıı faydasını gördüm ben hayıt vucuttaki hormonlar için iyi bir zımpara görevini gördürüyor cnm

şekerleblebii mısra tohumları ezerk yapıyordu ben tembel olduğum için sadce kaynamış suya 1 attalı kaşığı hayıt ekliyordum 10 dk bekletiyordum süüzp öyle içitim ama doğru olanı mısranın ki

şekerleblebi
sıkma canını.daha erken.vardır bir zamanı.ancak toparlayacaksın kendini,manevi olarak hazır olacak.allah biliyordur zamanını.
içini ferah tut.

canım...o zaman uzun bir süreç gerek yani hayıt için.işte mısraya bak,geleceği varsa geliyor işte.kısmet.bize de bize de,ver ver ver allahım ver.

serpil02507+, cimcimes53+, hayatkavunici, yavuzguray0757+, şeker-leblebi

hepimiz yavuzgüray için dua edelim kırmıızları gelmesin bize moral olsun şayet gelirsede kırmızılar yavuzgüaryın canı sağolsun

şöyle yapalım hepimiz içimizden,yavuzgirayda 3 kez yavuz girayda bebek var diyelim.
benim kzın biyeri ağrıdığı zaman,hemen örneğin başı ağrıyorsa,başım sağlıklı,başım sağlıklı dedirtiyorum,hemen geçiyor ağrısı.
bir dilek dilerken,örneğin kazasız belasız olsun bu iş değilde,allahım bu iş sağlıkla olsun diyorum.ağzımdan olumsuz bir sözcük çıkmasın diye.böyle yapmayı bir denesize kızlar.bakalım neler olacak.

heeeeeeeeeeee inşallah eşimle anlaştım bir kaç günlüğünede olsa kendimi hamile hissetmek ve naz yamak istiyorum diye oda beni sabahtan beri 10 kez aradı varmı gelen giden diye canın birşey istiyormu demeye ohhhh bir kaç günlüğünede olsa süer bir duygu

ben hamileyim karnımda bebek var

İVET Serpil cim doğru söylemişsin ,iş yoktu internette uzun zamandır ihmal ettiğim yemek bloglarını geziyordum kk yı unuttum :)))
5,5 cm lik nur topu gibi myomum vardı onu aldırdım

Geçmiş olsun cnm

inş.mısracım
birbe o tohumları ezerek çay yapıyorum inş.doğru yapıyorumdur :26:

Doğru yapıyorsun cnm,ben rondoda az bişey parçalıyordum zaten tam parçalanmıyor.

Hoşgeldin cnm nasılsınız?Kilo durumun nedir?

mısracım sen ne kadar içtin hayıtı.

Çok kısa bir süre üstelik düzensiz içtim belki 15 belki 20 gün o kadar.Tosun paşa da hiç uğraşmadan çıkageldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…