Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

mısracım
nasıl geçiyor hamilelik,keyifli mi.

Hamileliğin her döneminde farklı sıkıntılar oluyor cnm.Neyse ki ben de çok fazla olmadı,hamileliğini öğrendiği andan itibaren yerinden kalkmayan arkadaşlarım var.
Benim şu an ki sıkıntım aldığım kiloların vücuda fazla gelmesi nedeniyle maruz kaldığım bel ağrısı ve gece krampları.Onun dışında iyiyim

eskiler ne der.bir avazda inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.

aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn canımmm dualarımzı kızlara bebek getirsin sanada diğer hamişlerede kolay doğumlar getirsin
amiiiiiiiiinnnnnn canım inşallah.okurken hepimizi niyetime aldım öyle okudum.
evet serpilciğim gördüm bensiz halay çekmişsiniz.bir dahaki sefere sallarım ben popomu merak etme

aslında geçmedi en son 8 ekimde oldum ama 26 günde oluyorum anlayacağınız 28 gün ve hala tık yok bir kaç günlüğüünede olsa bunu yaşamak istedim süper moral oluyor

kilo aynı canım +8 devam ediyor iki ayım kaldı almamalıyım ama buğün iştahım açık birde son aylarda çok alınır diyorlar ya çok korkuyorum inşallah almam.sende durumlar nasıl ne kadar aldın.

allah kabul etsin ahsencim bende bu akşam bitireceğim perşembe günleri okumayı seviyorum gerçi bu gunde fatmagül var ama :)))))))9

allah kabul etsin ahsencim bende bu akşam bitireceğim perşembe günleri okumayı seviyorum gerçi bu gunde fatmagül var ama :)))))))9

amin canım.Allah hepimizin dualarını kabul etsin....kocam bana dizi seyrettirmiyor ya zarzor bir yaprak dökümüne bakıyorum oda haftaları sayarak son sekiz bölüm kaldı...:83::83::83:

amin canım.Allah hepimizin dualarını kabul etsin....kocam bana dizi seyrettirmiyor ya zarzor bir yaprak dökümüne bakıyorum oda haftaları sayarak son sekiz bölüm kaldı...:83::83::83:

aynen canım yaa zar zor deyrediyorum bende uyuzlar ne olcak

canım inşallah gecikmenin sebebi bebektir.daha önce gecikirmiydi adetlerin.

aminnn inşallahhhhhh :86:

:76: :79: :78: :80: :81: :82: :83: :84: :86: :92: :93: :94: ayyy yeni iconlar eklenmiş ama benim ninja hala yok :)))))))))))))

aynen canım yaa zar zor deyrediyorum bende uyuzlar ne olcak

aminnn inşallahhhhhh :86:
ya niye kumandalar erkeklerde
gerçi bende çok seyretmek istemiyorumda bağımlılık yapmasın diye.yaprak dökümünü başında beri seytettiğim için seyrediyoruz.o kadar çok dizi varki bir güne on tane dizi düşüyor

canım inşallah gecikmenin sebebi bebektir.daha önce gecikirmiydi adetlerin.

hep 26 günde gelir benimki ama ilk kez 28 gün oldu aslında umudum yok hsg çektirdim 19,da ama eğlenmek güzel alay ediyorum kendimle naz yaacam adet sancısı çekmediğim için eşime naz yaamıyorum bunu değerlendireyim bariiiiiiiiiiiiiii şımartayım kendimi12:12:12:12:12:12:12:

canım hsg den sonra birçok kişi hamile kalıyormuş burda çok var okuyorum ayyyyyyy ben çok umutlandım inşallah senin yaramazda gelmiştir.test yaptırmayı düşünmüyormusun

canım hsg den sonra birçok kişi hamile kalıyormuş burda çok var okuyorum ayyyyyyy ben çok umutlandım inşallah senin yaramazda gelmiştir.test yaptırmayı düşünmüyormusun

yok düşünmüyorum negatifi görüpp yıkılmamak için şimdilik kendimce eğleniyorum ama 8 ne kadar bir olmayayım ilan verecem kayıp olan küçük kuzum bize kavuştu diye :92::92::92::92::92::92::92::92::92:92::92::92::92::92::92::92::92::92:92::92::92::92::92::92::92::92::92:92::92::92::92::92::92::92::92::92:92::92::92::92::92::92::92::92::92:92::92::92::92::92::92::92::92::92:92::92::92::92::92::92::92::92::92:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…