aslında geçmedi en son 8 ekimde oldum ama 26 günde oluyorum anlayacağınız 28 gün ve hala tık yok bir kaç günlüğüünede olsa bunu yaşamak istedim süper moral oluyor
mısracım
nasıl geçiyor hamilelik,keyifli mi.
Hamileliğin her döneminde farklı sıkıntılar oluyor cnm.Neyse ki ben de çok fazla olmadı,hamileliğini öğrendiği andan itibaren yerinden kalkmayan arkadaşlarım var.
Benim şu an ki sıkıntım aldığım kiloların vücuda fazla gelmesi nedeniyle maruz kaldığım bel ağrısı ve gece krampları.Onun dışında iyiyim
amiiiiiiiiinnnnnn canım inşallah.okurken hepimizi niyetime aldım öyle okudum.aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn canımmmdualarımzı kızlara bebek getirsin sanada diğer hamişlerede kolay doğumlar getirsin
evet serpilciğim gördüm bensiz halay çekmişsiniz.bir dahaki sefere sallarım ben popomu merak etmeserpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, Mısra+, yavuzguray0757+, şeker-leblebiaman içimden gelmedi kuföre gitmek
yavuzgüray çok şükür kırmızılar gelmemeiş inşallh gelmez müjdeli haberini alırız merakla bekliyoruz
şekerleblebi zaman zaman hepimiz kaçmak istiyoruz bende malum kaçmıştım arada uzakalaşmak iyi geliyor topicleri okuyunca istre istemez etkileniyoruz ama moralini sakın bozma dr zaten 1 yıl sağlıklı çiftlre zaman tanıyor hiç birşeye acele etme kendini hazır hissetiğinde maddi manevi o zaman başlarsın emin ol senin sağlığından ötesi yalaan
nihalim nasılsın canımm benim
ahsen tatalım ne haber kzuuların nasıl tatalım geçenlerde halatyy çektik sen yoktun( poponu sallayamadın
mısracum uras paşamı kocaman öpüyorum hayıt tohumu arkadşına inşallhh şifa olur hayıt bendede işe yaramıştı proklatinimi düşiürdü şükür
cimcimememm asistanımzı araştırmacı yazarımız .)))))
fatooooo galiba yoğunsun canımmm
busecanın patronu geldi buralra zor gelir .))))))
hayatkavuniçi nasılsın canım soğan kürün nasıl gidyor şifan olsun inşallhhh
İVET Serpil cim doğru söylemişsin ,iş yoktu internette uzun zamandır ihmal ettiğim yemek bloglarını geziyordum kk yı unuttum :)))
Geçmiş olsun cnm
Doğru yapıyorsun cnm,ben rondoda az bişey parçalıyordum zaten tam parçalanmıyor.
Hoşgeldin cnm nasılsınız?Kilo durumun nedir?
Çok kısa bir süre üstelik düzensiz içtim belki 15 belki 20 gün o kadar.Tosun paşa da hiç uğraşmadan çıkageldi :))
aslında geçmedi en son 8 ekimde oldum ama 26 günde oluyorum anlayacağınız 28 gün ve hala tık yok bir kaç günlüğüünede olsa bunu yaşamak istedim süper moral oluyor
canımmmm sonrasında çok üzülmek yok ama :)))aslında geçmedi en son 8 ekimde oldum ama 26 günde oluyorum anlayacağınız 28 gün ve hala tık yok bir kaç günlüğüünede olsa bunu yaşamak istedim süper moral oluyor
kızlarrrrrr :))) yoğunum ama aklım sizde
canımmmm sonrasında çok üzülmek yok ama :)))
allah kabul etsin ahsencim bende bu akşam bitireceğim perşembe günleri okumayı seviyorum gerçi bu gunde fatmagül var ama :)))))))9
amaaaannnnnnnnn boşver umut dünyası işte bugün moalli devam etsin nasıl olsa alıştım gelirse 17,kez beni yanlız bırakmamış oluyorlar kadim dostum ohhhhh7: :
hoşgeldin canım.nasılsın.
amaaaannnnnnnnn boşver umut dünyası işte bugün moalli devam etsin nasıl olsa alıştım gelirse 17,kez beni yanlız bırakmamış oluyorlar kadim dostum ohhhhh7: :
amin canım.Allah hepimizin dualarını kabul etsin....kocam bana dizi seyrettirmiyor ya zarzor bir yaprak dökümüne bakıyorum oda haftaları sayarak son sekiz bölüm kaldı...:83::83::83:
canım inşallah gecikmenin sebebi bebektir.daha önce gecikirmiydi adetlerin.
ya niye kumandalar erkeklerdeaynen canım yaa zar zor deyrediyorum bende uyuzlar ne olcak
aminnn inşallahhhhhh :86:
:76: :79: :78: :80: :81: :82: :83: :84: :86: :92: :93: :94: ayyy yeni iconlar eklenmiş ama benim ninja hala yok :)))))))))))))
canım inşallah gecikmenin sebebi bebektir.daha önce gecikirmiydi adetlerin.
hep 26 günde gelir benimki ama ilk kez 28 gün oldu aslında umudum yok hsg çektirdim 19,da ama eğlenmek güzel alay ediyorum kendimle naz yaacam adet sancısı çekmediğim için eşime naz yaamıyorum bunu değerlendireyim bariiiiiiiiiiiiiii şımartayım kendimi12: 12: 12: 12: 12: 12: 12:
canım hsg den sonra birçok kişi hamile kalıyormuş burda çok var okuyorum ayyyyyyy ben çok umutlandım inşallah senin yaramazda gelmiştir.test yaptırmayı düşünmüyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?