Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aslında herzaman çay ve kahveyi çok içerim hele sabah çay içmezsem ayılamam asla

ben de çay kahve +sgr olmadan duramıyorum..herzaman değil ama,bazı günler bütün gün çarpıntım oluyor.yorgunluk ve bu kafeinler galiba,bazen bünye iptal oluyor...ben sana bi reiki göndereyim burdan...

deliiii geçmi yatıyosun canım sen yaa hep uykun var ?

yokk be nihal akşam yaprakdökümünü izlerken uyumuşum ben ama erken kalkıyorum birde bu ara yine napolyonluğum tutuu para yok olmayınca strese gidrim bu stres uykusu balım hahhahahhah eeee birde muhteşem kocam kocasının yanındyadıı ne yazıkii 15 günlük cezasını belki bugün başlatırlar biraz önce aradı sinirlerim hopladı ya bayramda iğrenç bir durum olacak bakarmıısn olaya bende ziyerte gideceğim ayyy hale bak hani bayramdan sonra çekseydi cezasını

sanşa bak yaaa çok sıkıcı bir durum canım

bende geldim işte geldim burdayım ben bu işte ustayım dualardan ne kaldı bana varmı kızlar iş güç derken kaçırmışım

canım kaçtane okuyacaksan yaz yani kim kaçtane okur ona göre herkes okuyabilir bebeğim bu arada adet olmadın değilmi haaa 15 gün okurum artık ben .(((((( bol bollllllllllllll

ay pardon ya,kaçırıyorum bazen bilemedim....:26: sustum valla...başlasın hemen çalışmaya,belli olmaz,tutar mı tutar...

baksana duruma ben bebke dedikçe o resmen kaçıyor .(( bu ayyy köktenn foooooooooooooosssssssssssss offfffffffffff deli oldum yine bakalım ne olacak hani bayramdan sonra çekseydi cezasını (((

? reiki ? o da ne cicim

şimdi burdan nasıl anlatılır bilmem ama,yaşam enerjisi.herkeste olan bişey ama,şu el verme dedğimiz olayla sen de bi ustadan alıyosun...şifa vermede,hayatının kalitesi artırmada,olumlu düşüncede (eğer sıkı çalışırsan) kullanıyosun....elle şifa olayı var ya, o işte....

baksana duruma ben bebke dedikçe o resmen kaçıyor .(( bu ayyy köktenn foooooooooooooosssssssssssss offfffffffffff deli oldum yine bakalım ne olacak hani bayramdan sonra çekseydi cezasını (((

kaçmaz kaçmaaaaaazzz....belki 2010 sonu döllenmek istiyor.belki bir iki ay sonra döllenirse,senin her açıdan çok refah içinde olmuş olacağın bir zamana gelecek....kaçma bebek gel gir arkadaşımın göbüşüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…