:94: buda benim ıconum olsun hahahhahah
yok bu olsun aman off daha güzelleri yokkk olsa
300 tefriciye artı 10 fetih okurum tabikide yarına hazır adet oabilirim olmadan bitireyim olurmu
ayyyy cimcimee nasıl isterim ebrarı da çok özlüyorum aman ne çok eğleniyoduk(
çok ilginç bence sen ihmal etme bu işin bebek boyutunu araştır hatta bizede şifa ol canım
olur canım sen ne zamn istersen o zamn oku duasını haftaya cuma yapacaz :))))
sen farketmedin ben bütün topiğe gönderdim birazönce bişeyler.hiç için böle bi ferahlamadı mı??içine kelebekler girmedi mi.....
tamam hayatım haftaya kadar okurum
kızlar kociş beni nazlatacak ya bayramda konyaya götürecekmiş mevlana türbesi ve bir sürü türbe gezicez dayasıya dedi ben he hamile olarak kalsam süper olacak
hepinize bol bol dua edecem
canım ya ne tatalıısn evet bende kendimi şuan iyi hiisetmeye başaldım sen güzellikler gönderdinhesapladım 500 yasini günlük 33 tane ediyor okuyabilirim ıslak kek içerdeyken bende 500 yasini bitiririm artık
tamam hayatım haftaya kadar okurum
kızlar kociş beni nazlatacak ya bayramda konyaya götürecekmiş mevlana türbesi ve bir sürü türbe gezicez dayasıya dedi ben he hamile olarak kalsam süper olacak
hepinize bol bol dua edecem
kızlar bende katılmak isterim dualara izninizle
kaç tane kaldı söylerseniz bende okuyabileceğim kadarını alayım
şekerleblebii canımm ne haber sende dua okumak istermisin ? bebeiş alah bilr geçmişe daldın biz yine bugün çok çene yaptıkk çıkamssın geçmişten
tabiki canım ne demek biz senin ismini zaten sölüyoruz dualarımızda ama okuyarak seninde katılman dahada güzel olur tabi :))
1000 tane tefriciye 18 fetih kaldı canım kaç tane yazım haftaya cumaya sela vaktinde duasını yapıcaz inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?