Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ayyyy cimcimee nasıl isterim ebrarı da çok özlüyorum aman ne çok eğleniyoduk (

çok ilginç bence sen ihmal etme bu işin bebek boyutunu araştır hatta bizede şifa ol canım

sen farketmedin ben bütün topiğe gönderdim birazönce bişeyler.hiç için böle bi ferahlamadı mı??içine kelebekler girmedi mi.....

olur canım sen ne zamn istersen o zamn oku duasını haftaya cuma yapacaz :))))

tamam hayatım haftaya kadar okurum
kızlar kociş beni nazlatacak ya bayramda konyaya götürecekmiş mevlana türbesi ve bir sürü türbe gezicez dayasıya dedi ben he hamile olarak kalsam süper olacak

hepinize bol bol dua edecem

sen farketmedin ben bütün topiğe gönderdim birazönce bişeyler.hiç için böle bi ferahlamadı mı??içine kelebekler girmedi mi.....

canım ya ne tatalıısn evet bende kendimi şuan iyi hiisetmeye başaldım sen güzellikler gönderdin hesapladım 500 yasini günlük 33 tane ediyor okuyabilirim ıslak kek içerdeyken bende 500 yasini bitiririm artık

aminnnnnnnnnnn evet bol bol dua et müalümanım müslüman yaptığı dua kabul olurmuş canım hamillerimizde zeytin msıra ahsen tualina sezen bunlarında doğumuna et canım inşallhhhhhhhhhhhhhhhh bu ay hamileisndir balım

kızlar bende katılmak isterim dualara izninizle
kaç tane kaldı söylerseniz bende okuyabileceğim kadarını alayım

yavuzguray0757 inşallah hamilesindir canım.peki hiç belirti yok mu,28 gün haricinde..ne biliimm,cildinde,göğüslerinde falan.hissettiğin bişeyler vardır heralde.

şekerleblebii canımm ne haber sende dua okumak istermisin ? bebeiş alah bilr geçmişe daldın biz yine bugün çok çene yaptıkk çıkamssın geçmişten

ayyyyy ben seviyorum bu kızları yaaaaaa ne güzel bayılıyorum size böyle okumak hep birlikte ya ne büyük haazzz aman iyiki varsınzı yaaaaaaaa

kızlar bende katılmak isterim dualara izninizle
kaç tane kaldı söylerseniz bende okuyabileceğim kadarını alayım

tabiki canım ne demek biz senin ismini zaten sölüyoruz dualarımızda ama okuyarak seninde katılman dahada güzel olur tabi :))

1000 tane tefriciye 18 fetih kaldı canım kaç tane yazım haftaya cumaya sela vaktinde duasını yapıcaz inş...

8 fetih 500 tefriciye alıyorum

fatooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kız kocanın hemşosu hayatkavuniçi ahada bir hemşoo buldun bacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…