Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

hoşbulduk...iyiyim ama bööyle bi yorgunluk bi kırgınlık var..havadan mı acaba.uyuz bi günümdeyim...bu arada serpil02507 var mı gerçekten hamilelik ihtimali.

vallahii bende salak gibiyim havalardanmı neden bilmiyorum dayak yemiş bir halim var oyyyy oyyyy bu ayy göz göre göre giidyor sevgili yumurtalarımm offfffff ben 15 gün ne yapacağım kızlar akıl fikir verin

hımmmm anladım sanki ananem kurşun döker mesela oda annesinden el almış peki sen kullanabiliyomusun yani bir ustadan el aldın mı ?

ebrarar girebilseydi bize ney çalardıı ruhumuzu dinendirirdik değilmi kızlar araksından nihal gitar çalrdıı hhahahahhahahhahahhah

hımmmm anladım sanki ananem kurşun döker mesela oda annesinden el almış peki sen kullanabiliyomusun yani bir ustadan el aldın mı ?

evet aldım.ilk başlarda çok hevesliydim,5 gün çalışabildim dersleri..ilk bir ay herkese şifa dağıttım(gerçekten)...hatta şehir dışında kronik başağrısı olan arkadaşlarıma falan...hala daha başağrısı nedir görmediler benden sonra...ama devamlı çalışmak gerkeiyor.ben 6 aydır hiiiç ilgilenmiyorum maalesef...bi ik gün çalışsam gene başalr enerjim aktif olmaya.

yumurtalar bi yere gitmiyor.
içinde büyüdükçe büyüyor,güzel oğlanlar güzel kızlar olamya hazırlanıyor.hepsi çok güzeller..büyüyüp bi gün sana anne diyecekler.

serpil02507+, ahsen_81+, cimcimes53+, hayatkavunici, nhlkpr+, yavuzguray0757+ kızlar yarın gerçekten yürekten dua edelim ben belki öğlene yetişemem burada bir türbe var yani onun gibi bişi oraya gideyim şeker dağıtayımm bir yasin okutayımm vallhii kzılar nazar var galiba bizde hahahhahahhahahahhahaahhah

evet canım msnden bizde seni bekliyoruz el atmanı canım benim sensiz olmuyor :))))
:92::92::92: buda benim iconum olsun :))))))

ayyyy cimcimee nasıl isterim ebrarı da çok özlüyorum aman ne çok eğleniyoduk (

çok ilginç bence sen ihmal etme bu işin bebek boyutunu araştır hatta bizede şifa ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…