Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar tekrar yazıyorum bakın :))

bu hafta 4444 tefriciye ve 41 fetih okuyoruz

10 fetih ve 500 tefriciye kaldı başka okumak isteyen varsa sölesin ayarlama yapalım sayıda fazla olursa fazla alan arkadaşlardan eksiltiriz canlarım herkes kaç tane okuma istediğini yazsın okey :)))))))))))))))

cimcime msn açamıyorum bana ne kadar dağıttınız sayı 5 fetih alabilirim bende tefriciye okudukça yazarım sana

hadi amaa,bozma moralini,evet kendini anne olamayacağına adapte et,sonra ne olacak,adapte ettiğin fikir gerçekleşecek değil mi.sen içinde inandığın ne ise onu yaşarsın,şu an,kırgın olduğun için,anne olamayacağım diyorsun,ama aslında inandığın şey bu değil.lütfen.....yapma böyle...bilir misin kızılderili hikayesi vardır.reis, biri beyaz,biri siyah iki köpeğin kavgasını izlerken sorarlar,hangisi kazanacak diye,reis bakar,ben hangisini iyi beslersem o kazanacak der.hayat da böyle işte,beynimizin bize ettiği de böyle,allah yürekten edilen duaları kabul eder,olumlu olan herşeyi beynimize yerleştirirsek,daha az üzülür,mutlulukla daha çok sarmaşdolaş oluruz...serpil,senin karamsar biri olduğuna inanmıyorum,evet bazen hepimiz çöküşe geçiyoruz,çok doğal,ama kurgulayıp kurgulayıp,tekrar yaşamanın bize bir faydası yok.aynaya gidiyosun,5 dakiaka gülümseyen bir suratla bakıyosun...kaslarının hareketine bakıp beynin hemen diyo ki,aaa,bu kadın çok mutlu ben hemen bi mutluluk hormonu salgılayım da,daha da artsın mutluluğu...buna inan,beynimizi biz yönlendiririz......çok uzattım galiba ama,çok şey yaşamış,görmüş geçirmiş sayılırım..deneyimlerimden yola çıkarak biraz yardım etmek istedim....çökmek,düşmek,ağlamak yok....su akar yolunu bulur..herşeyin ne olacağı belli zaten..sen sadece seçim yapacaksın.....mutluluk ve umut en iyi seçim....sevgiyle kal.....
umarım seni kırmamışımdır..yazdıklarımı tekrar okumadım...

canım sende şuan sadece 500 tefriciye var fetih daha vermedim :))

500 mü okuyabilirmiyim bilemem bakalım hepsini bana yükleme belli olmaz ok cnm
ben okudukça sayı veririm öptüm :80:

bide bilgi buldum

benimde yumurtam çatlamıyor.reglinin düzenli olması yumurtanın çatladığı anlamına gelmez çünkü benim reglimde düzenli ama çatlamıyor.bide şu yapışkan sıvının gelmeside yumurta çatladı demek değildir.O sıvı yumurta büyüyüp geliştiği zaman gelir ve o geldikten sonra 1 hafta içinde çatlar.Benden o sıvıda geliyo ama yinede çatlamıyo.Yani yumurtanın çatlayıp çatlamadığını sadece doktor ultrasonla anlar başka türlü anlaşılmaz.

yanı o gelen uzayan akıntı yumurtanın büyüdüğünü ve çatlamaya hazır olduğunun belirtisiymiş

Hadi kızlar oynayın bakalım benim için ben hiç olmadığım kadar moralim yüksek belkide kendimi teselli ediyorumdur ama olsun ben yinede keyfimd :eyim : : : : : : :

bende buna katılıyorum canım ama çatlamasa adet döngüsü başlamaz bunada inanıyorum :))))))

fatosozel, kumsal, nhlkpr+, yavuzguray0757 ,kumsal veee topiğin bütün kızları....mutluluk altın çocuk,biraz da yaramaz çocuk....bu yaramaz çocuğu yakalayalım,sevelim,arada bir elimizden kaçmasına izin verelim,sonra tekrar yakalayalım...o bizim çocuğumuz...umutlanıp,umutsuzluğa kapılan hepimiz için söylüyorum.

5 fetih alayım ben canım 100 de tefriciye...

kumsal iyiyim canım çok şükür , bebişte iyidir inşallah teyzesi haftaya cuma ankaradaki dr umuzda randevunuz var..inşallah herşey yolundadır, dünde 3 lü testimiz çıktı maşllah güzel sonuç aldık...

evet canım haklısın bize şu güzel enerjinden yolla sık sık

5 fetih alayım ben canım 100 de tefriciye...

allah kabul etsin canımmm yiğitcikle annesi ne güzel dualar okuyolar maşallahh dün gece dua ederken senin söylediğin geldi aklıma esmühüsna okudum sağ elimi karnıma koyarak tualinada yiğitciğe böyle dua dedim dedim içimden allahım sizi melekleriyle korusun canım

HEPİMİZE UMUT OLSUN BU GERÇEK KK DAN BULDUM

Cnm benim öncelikle inş. en kısa zamanda kalırsın bu stresi iyi bilirim bir yandan adet düzensizliği, diğer yandan büyümeyen yumurta acaba hamile kalıcammı vs. vs.. Ben başıma geleni anlatim sana...
Ben evlendim hiç korunmadık bu arada 2 ayda bir adet görüyodum değişiyodu hiç belli olmuyodu ama ben bekliyodum 1 yıl dolsun öyle dr giderim diye. Ama çok istiyodum dr gitmeden hamile kalim diye olmadı olmadı.. Dr gittik gereken tüm testler yapıldı eşimede banada bende yumurtlama sorunu çıktı polikistik over varmış ben üzüldüm ama tedaviye başladığım içinde bir umut heyecan vardı içimde. Ve başladık klomene günde 1 tane iç ve gel dedi gittim takip başladı her gitmemde büyüdümü acaba olucakmı gözlerim dolu dolu giderdim hastaneye ama maalesef korktugum başıma geldi en son 17.gün gittim hala yumurtam büyümemiş dr. dediki artık büyümez bu ay kaldı bir dahaki ay tekrar klomene başlıyalım veya iğne dedi. Ben o gün hastaneden eve giderken ağlaya ağlaya gittim akşam eşime anlatırken kendimi zor tuttum ağlamamak için yine ağladım hayal kırıklığı oldu oysa hapla yumurtam büyücekti hapla bile büyümediyse nsl olcak diyodum iyice üzülmüştüm ama yapcak bişey yoktu. Ben bu arada işe başlamıştım kafaya takmim diye işe gidip geliyodum. Neyse sonra yumurta takibinden 1 hafta sonra benden çok yoğun bir akıntı sümüksü bir akıntı geldi ama bayagı yogun 2 gün filan. Ben bu akıntını yumurtlamayla alakalı oldugunu düşündüm nedense ve yumurtan büyümez demelerine rağmen bir umut tekrar gittik dr. eşimle ve demesinlermi yumurtan çatlamış. Ben şok oldum tabi ee dedim yumurtam büyümemiştiki nsl çatladı büyümüş böyle şeyler olabiliyor biz baktık ama gec yumurtlamışsın biz bunun olacağını bilemeyiz dedi büyümüş ve çatlamış bile. Çatladığı günü kaçırmıştık o gün ilişki olcaktı çünkü ama yinede bir umut dr belkide hamile kalırsın dedi biz tabi arada ilişkiye girmiştik denk gelmişmidir acaba sorusyla beklemeye koyulduk.. Ve adet günüm 15 gün gecti inatla idrar testi yapmadım yine tek çizgi olcak die direk kan testi yaptırcam dedim ve hastaneye gittik kan testi verdim sonucu bekliyodum ama öylesine biraz umut var ama çok az. Ve sonuc çıktı bi baktım kağıda değer 9973 yazıyo ana bu ne dedim yoksa eşimde hadi dr gidelim dedi koşa koşa gittik ve baktılar hamilesin dediler eşim ve ben güldük gerçektenmi dedik evet dediler. Ben merdivene oturdum ağlamaya başladım eşim diye oluyo ağlıyon olmuyo ağlıyon:)) Neyse canım biraz uzun oldu ama bir mucize bu benim için drlar klomen kullanmama rağmen yumurtan büyümez dediler ama büyüdü çatladı ve hamile kaldım herşey Allahtan canım ben buna hep inandım tabii ama buda başıma gelince dahada bi şükrettim ilk tedavimdi oldu şükür. Şuan 7,5 aylık oldu bebeğim karnımda kıpır kıpır Allah nasip ederse eylülde kucağıma alıcam bi oğlumuz olucak. Allahım sanada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsinn hiç ümitsizliğe kapılma olacağı varsa olucak dua et bekle sabırla....

tualinacım,sen de mi hamilesin..allah sağlıcakla bebeğine kavuşturur inşallah...

wayyyyy beeee allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin şu akıntı olayını bende çok araştırdım buse yaa gerçekten doğru çıkıyo :))) mesela benden bu ay yoğun gelmedi akıntı ( ama geledebilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…