Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil allah sizi ne yapmasın emiii kan akıtmak haaa
allah kavuştursun canım ama kan dökmeyin barış barışşşş

aman olma ben bir yıldır çekiyorum ve sonuç heran yanma korkusu tıkalı bir tüp aman allah seni korusunnnnnnnnnnnnn
çok feci bişey ya...ben de çok uzun süre kurtulamadım.bir ay önce vajinal falan teferruatlı muayene oldum.smear testine kadar.hiç bşiey çıkmadı..ama hep bir huzursuzluk var orda.heran olacakmışım gibi.inşallah olmam

kızlar yine akşam oldu :)))))

kumsalcım iyiyim canım işler buara biraz yoğunlaşıyor sen ne yaptın kırmızılar bitti mi ?

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nhlkpr, şeker-leblebi

kimseler kamamış şekercim :))),

bende toparlanayım iyi akşmalar mucksssssssssss

kızlar galiba bugün duaya ihtiyacım var bugün süslendim püslendim ama iyi hiisetmiyorum kendimi umaım yavuzgüray hamileldirde moral buluruz galiba ben anne olamayacğım kendimi bu fikire adapte edeyim ben adım attıkça o kaçıyor çözemediim bu işi çözmeket istemiyorum artık canım sıkın neyse hyat hep böyle tuhafmı gidecek bizim için anlamış değilim bugün çok dua edelim ben burada olamsamda dualarınıza olduğum yerden eşlk edeceğim hepinizii öpüyorum
haaaaaaaaaaaaaaa unutmadan ıslak kekede dua edin kaldı 14 günü aman zamanlamaya bakarmısnız bu ne şans 9 gün tattailim vardı oda suya düştü .(((((

günaydın kızlar hepinize..cumanız mübarek olsun canlarım, bu mübarek günde rabbim gönüllerimizden geçen dilek ve dualarımızı hayırlısı ise kabul etsin...bu sitedeki ve topikteki tüm arkadaşlarıma anne olma duygusunu tattırsın en kısa zamanda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…