Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpilciğim tüm dualarım seninle canım rabbim yar ve yardımcın olsun ....ne olur umutsuzluğa kapılma rabbim çok büyük canım menepoza girene kadar umut var unutma ...

cnm benim hayat bize bu şekilde yaklaşıyo ama biz yılmıycaz inşşş inatla sabredeceğizzz

bende anlatayım bu ay benimde artık olmayacağı kesinleşti 20. günde yim yumurtalar büyümemiş hala büyümeyeceği belliydi neyse sorun değil inş adetim gecikmezde:97: bende iğnelerime başlarım hemen :94::94:zaten adet dönemi bayrama denk gelcek dönüşte yumurtlama dönemi allahın bildiği vardır hayırlısı diyorum :98:

hayırlısı canım üzülmek yok yola devam vardır herşeyde bir hayır ...

günaydın kızlar nasılsınz hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dularımızı kabul etsin hepimize sağlıklı hayırlı evlatler nasip etsin inşallahhh aminnnnnnnnn

serpilcimm hepimiz yaşıyoruz bunları bende aynı şeyleri yaşıyorum ama sabır hayatım hem bu tavır sana hiç yakışmıyor söyleyimmm sen hepimize morel verip bize yardımcı oluyorsun bize söylediklerin aynen senin içinde geçerli "SEN ANNE OLUCAKSIN HEM HARİKA BİR ANNE "olumsuzluk yok herşeyde bir hayır vardır kuzum madem o kadr süslendin boşa gitmesin hadi gülümseeeee

tualına günaydın canım nasılsın bebişin nasıll

cimcime günaydın canım

busecim günaydın şekerim nasılsın hayırlsısı olsun busem önümüzdeki ay inşallah çift çiftt büyür yumoşlar ne iğnesi vurulcan canım aşılama falanmı

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ,,

kızlar dün akşam dayanamayıp test yaptırdım veeeeeeeeeee sonuuuuuuuuuuuuuuuçççççççççççç

kızlar yine akşam oldu :)))))

kumsalcım iyiyim canım işler buara biraz yoğunlaşıyor sen ne yaptın kırmızılar bitti mi ?
canım benimm bende iyiyim çok şükür evet bitti canımmm
bu aralar bizim işlar de yoğunlaşıcak
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ,,

kızlar dün akşam dayanamayıp test yaptırdım veeeeeeeeeee sonuuuuuuuuuuuuuuuçççççççççççç

günaydın canım nasılsın eeeeee sonuç ne güzelim yoksaaaaaaaaaa

yavuzgüray canım hadi sonuç ne yaz artık çok merak ettim inşallah meleğin seninledir şu mübarek günün hürmetine

hayırlısı canım üzülmek yok yola devam vardır herşeyde bir hayır ...

inş cnm 13 ünde gelirse 15. gün iğnelere başlıycam döndüğümde de tam zamanı olcak inşşşşşşşşşşşş yarabbim denk getiirrrr hem yol stresi vs. atlatmış olurum inşşş

kumsalcım zaten çiftdi bu ayda ama olmadı hayırlısı yok aşılama değil ama göbekten iğne vercekmiş 1 hafta :94:

anladım busecim hayırlı olsun tatlımmm ne kullanıcan yani hangi iğneyi

kızlaaar hepinize günaydın.....yavuzgüray,üzülme canım,temmuz bebeği olmak istememiş...hayırlısıyla olacak inşallah,önümüzdeki günlere bakalım tatlım.

anladım busecim hayırlı olsun tatlımmm ne kullanıcan yani hangi iğneyi

bilmiyorumki canım bnim daha o nu söylemdi regl gelsin de inş hayırlısı olsun ama hemen yazarım iğne ismini duymuşsundur zaten göbekten veriyomuş drlar 1 hafta 10 gün kendin atıyomuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…