kızlar galiba bugün duaya ihtiyacım var bugün süslendim püslendim ama iyi hiisetmiyorum kendimi umaım yavuzgüray hamileldirde moral buluruz galiba ben anne olamayacğım kendimi bu fikire adapte edeyim ben adım attıkça o kaçıyor çözemediim bu işi çözmeket istemiyorum artık canım sıkın neyse hyat hep böyle tuhafmı gidecek bizim için anlamış değilim bugün çok dua edelim ben burada olamsamda dualarınıza olduğum yerden eşlk edeceğim hepinizii öpüyorum
haaaaaaaaaaaaaaa unutmadan ıslak kekede dua edin kaldı 14 günü aman zamanlamaya bakarmısnız bu ne şans 9 gün tattailim vardı oda suya düştü .(((((
kızlar galiba bugün duaya ihtiyacım var bugün süslendim püslendim ama iyi hiisetmiyorum kendimi umaım yavuzgüray hamileldirde moral buluruz galiba ben anne olamayacğım kendimi bu fikire adapte edeyim ben adım attıkça o kaçıyor çözemediim bu işi çözmeket istemiyorum artık canım sıkın neyse hyat hep böyle tuhafmı gidecek bizim için anlamış değilim bugün çok dua edelim ben burada olamsamda dualarınıza olduğum yerden eşlk edeceğim hepinizii öpüyorum
haaaaaaaaaaaaaaa unutmadan ıslak kekede dua edin kaldı 14 günü aman zamanlamaya bakarmısnız bu ne şans 9 gün tattailim vardı oda suya düştü .(((((
cnm benim hayat bize bu şekilde yaklaşıyo ama biz yılmıycaz inşşş inatla sabredeceğizzz
bende anlatayım bu ay benimde artık olmayacağı kesinleşti 20. günde yim yumurtalar büyümemiş hala büyümeyeceği belliydi neyse sorun değil inş adetim gecikmezde:97: bende iğnelerime başlarım hemen :94::94:zaten adet dönemi bayrama denk gelcek dönüşte yumurtlama dönemiallahın bildiği vardır hayırlısı diyorum :98:
Günaydın kızlar huzurlu birgün dilerim
canım benimm bende iyiyim çok şükür evet bitti canımmmkızlar yine akşam oldu :)))))
kumsalcım iyiyim canım işler buara biraz yoğunlaşıyor sen ne yaptın kırmızılar bitti mi ?
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ,,
kızlar dün akşam dayanamayıp test yaptırdım veeeeeeeeeee sonuuuuuuuuuuuuuuuçççççççççççç
günaydın arkadaşlar
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun
yavuzgüray canım hadi sonuç ne yaz artık çok merak ettim inşallah meleğin seninledir şu mübarek günün hürmetine
sonuçççççççççççççççççççççççç
kocaman bir sıfır zaten sabah kırmızılar da geldi amaaannnnnnnn çok ta umrumaydı alıştım artık tek tesellisi bir günlüğünede olsa hamileliği yaşamış olmam
hayırlısı canım üzülmek yok yola devam vardır herşeyde bir hayır ...
kumsalcım zaten çiftdi bu ayda ama olmadı hayırlısı yok aşılama değil ama göbekten iğne vercekmiş 1 hafta :94:günaydın kızlar nasılsınz hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dularımızı kabul etsin hepimize sağlıklı hayırlı evlatler nasip etsin inşallahhh aminnnnnnnnn
serpilcimm hepimiz yaşıyoruz bunları bende aynı şeyleri yaşıyorum ama sabır hayatım hem bu tavır sana hiç yakışmıyor söyleyimmm sen hepimize morel verip bize yardımcı oluyorsun bize söylediklerin aynen senin içinde geçerli "SEN ANNE OLUCAKSIN HEM HARİKA BİR ANNE "olumsuzluk yok herşeyde bir hayır vardır kuzum madem o kadr süslendin boşa gitmesin hadi gülümseeeee
tualına günaydın canım nasılsın bebişin nasıll
cimcime günaydın canım
busecim günaydın şekerim nasılsın hayırlsısı olsun busem önümüzdeki ay inşallah çift çiftt büyür yumoşlar ne iğnesi vurulcan canım aşılama falanmı
yavuzgüray canım hadi sonuç ne yaz artık çok merak ettim inşallah meleğin seninledir şu mübarek günün hürmetine
sonuçççççççççççççççççççççççç
kocaman bir sıfır zaten sabah kırmızılar da geldi amaaannnnnnnn çok ta umrumaydı alıştım artık tek tesellisi bir günlüğünede olsa hamileliği yaşamış olmam
hayırlı olsun canım kısmet allahın izniyle birdahaki aya bitanem er yada geç bizde anne olucaz yeterki pes etmeyelim
inş cnm 13 ünde gelirse 15. gün iğnelere başlıycam döndüğümde de tam zamanı olcak inşşşşşşşşşşşş yarabbim denk getiirrrr hem yol stresi vs. atlatmış olurum inşşş
kumsalcım zaten çiftdi bu ayda ama olmadı hayırlısı yok aşılama değil ama göbekten iğne vercekmiş 1 hafta :94:
anladım busecim hayırlı olsun tatlımmm ne kullanıcan yani hangi iğneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?