Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar çok acele yazdım duamı işim çok zor girdim atlatığım nickler varsa kusurabakmayın dualarımzı hepimiz için allahım hepimize en güzel günleri nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ebarraımmmmmmmmmmmmmmm amnnnn yüreğine sağlık

KIZLAR BU TOPİĞİMİZİN GÜZEL KIZLARINA GELSİN :81:

Değerinizi Bilin

İyi bilinen bir konuşmacı, seminerine 50 dolarlık bir banknotu göstererek başladı. 200 kişiyi bulan dinleyicilere, bu parayı kim ister diye sordu ve eller kalkmaya başladı. Ve konuşmacı "bu parayı sizlerden birine vereceğim fakat öncelikle bazı şeyler yapacağım" dedi. Parayı önce buruşturdu ve dinleyicilere "hala bu parayı isteyen var mı?" diye sordu, eller yine havadaydı. Bu sefer, konuşmacı "peki bu paraya şunları yaparsam?" dedi ve 50 doları yere attı onun üstüne bastı, ezdi, pisletti ve para şimdi pis ve buruşuktu, fakat eller yine havadaydı ve o parayı herkes istiyordu.
Konuşmacı şöyle dedi:
"Arkadaşlarım burada çok önemli bir şey öğrendiniz, burada paraya ne yaptıysam hiç önemli değil onu yine de istiyorsunuz, çünkü benim ona yaptığım şeyler onun değerini düşürmedi, o hala 50 dolar. Hayatımızda çoğu kez verdiğimiz kararlar veya hayat şartları nedeniyle hırpalanır, canımız acıtılır, yerden yere vuruluruz, kendimizi kötü hissederiz, fakat ne olduğu veya ne olacağı önemli değil, hiç bir zaman değerimizi kaybetmeyiz, temiz ya da pis, hırpalanmış ya da kırılmış, bunların hiçbiri önemli değildir. Seni sevenler senin ne kadar değerli olduğunu her zaman bileceklerdir".

aminnnnn allah kabul etsin çok güzel dualar ettik bu cuma günü de allahım devamını nasıp etsin gönüllerimizin muradı versin

kızlar ebraradan.......................

Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Dün tarih oldu...
Yarın bir sır...
Bugünün ve sevdiklerinizin kıymetini bilin ,özen gösterin…

ebrarımmm canım benim canım benim

kızlar hepiniz harikasınız ya..iyi ki gelmişim buraya.napar bu insanlar buralarda derdim...önyargılı olmamak gerekiyormuş...işte burdayım...ilk başlarda çekine çekine yazıyordum..ama şimdi,sanki yıllardır burdayım gibi...hepinizden allah razı olsun....

amin canım iyiki geldinn muckssssssss

Eki Görüntüle 59611

çıkarsa buda benden şirinlik hehehehe

şirinimmm benimmm senide pek çok pek çok severim

o halde seni seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum serpiiiiiiiiiiiiiiiiiiil

aminnnnn allah kabul etsin çok güzel dualar ettik bu cuma günü de allahım devamını nasıp etsin gönüllerimizin muradı versin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

tamam hayatım okurum olmadı eşimde yardım eder oda biliyor kuranı kerim okumayı

6 fetih 400 tefriciye bende

allah kabul etsin

bu günlerde allahın izni ile geride kalacak canım :92:

ebraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar seni çok seviyorum. cimcime senide kız

cimcime şu listeyi yayınla bebeğim karışmasın herkez ne okuyo görsün şöleeeeeeee

bencede

hayatkavunici, busecan35, cimcimes53, fatosozel, kumsal, nhlkpr+, yavuzguray0757, şeker-leblebi
vaay kızlar bu kadar kişi etmişiz....çok kalabalığız şimdi.

duaya kocaman AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN diliyorum kızlar...rabbim kabul etsin...

cimcimes53, fatosozel+, hayatkavunici, nhlkpr, yavuzguray0757
kızlar allahım bütün dualarımızı kabul etsin canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…