İŞTE! KARŞILIK BULACAKSIN...ÇAL KAPIYI,USANMA! AÇILMAK İÇİNDİR KAPILAR.YER OLMASAYDI ORADA SANA,ÖNÜNE DUVARLAR ÇIKARDI.VERMEK İSTEMESEYDİ İSTEMEYİ ÖĞRETMEZDİ.MADEMKİ İHTİYACIN VAR,ÇALACAKSIN ÖYLEYSE,EN BÜYÜĞÜNÜ ÇAL KAPILARIN...AÇ ELİNİ GÖNLÜNLE BİRLİKTE,DİNLEYEN RABBİNDİR SENİ..."
AMİN AMİN
güzel arkadşımız ebrarımızdan allah razı olsun ve cümlemizden bu dualar için okuyan okumayan herkesin rabbim dualarını kabul etsin isteyen herkesi evlat sahibi yapsın hamilelerede hayırlı doğumlar nasip etsin yarabbim ...
AMİN ...
ebrarımmm canım benim canım benimkızlar ebraradan.......................
Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
Dün tarih oldu...
Yarın bir sır...
Bugünün ve sevdiklerinizin kıymetini bilin ,özen gösterin…
kızlar hepiniz harikasınız ya..iyi ki gelmişim buraya.napar bu insanlar buralarda derdim...önyargılı olmamak gerekiyormuş...işte burdayım...ilk başlarda çekine çekine yazıyordum..ama şimdi,sanki yıllardır burdayım gibi...hepinizden allah razı olsun....
kızlar ebraradan.......................
Hayatı çok hızlı koşmayın, nereden geldiğinizi ve nereye gittiğinizi unutmayın. Hayatın bir yarış değil, her saniyesinin tadı çıkarılması gereken güzel bir yolculuk olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
Dün tarih oldu...
Yarın bir sır...
Bugünün ve sevdiklerinizin kıymetini bilin ,özen gösterin…
aminnnnn allah kabul etsin çok güzel dualar ettik bu cuma günü de allahım devamını nasıp etsin gönüllerimizin muradı versin
KIZLAR BU TOPİĞİMİZİN GÜZEL KIZLARINA GELSİN :81:
Değerinizi Bilin
İyi bilinen bir konuşmacı, seminerine 50 dolarlık bir banknotu göstererek başladı. 200 kişiyi bulan dinleyicilere, bu parayı kim ister diye sordu ve eller kalkmaya başladı. Ve konuşmacı "bu parayı sizlerden birine vereceğim fakat öncelikle bazı şeyler yapacağım" dedi. Parayı önce buruşturdu ve dinleyicilere "hala bu parayı isteyen var mı?" diye sordu, eller yine havadaydı. Bu sefer, konuşmacı "peki bu paraya şunları yaparsam?" dedi ve 50 doları yere attı onun üstüne bastı, ezdi, pisletti ve para şimdi pis ve buruşuktu, fakat eller yine havadaydı ve o parayı herkes istiyordu.
Konuşmacı şöyle dedi:
"Arkadaşlarım burada çok önemli bir şey öğrendiniz, burada paraya ne yaptıysam hiç önemli değil onu yine de istiyorsunuz, çünkü benim ona yaptığım şeyler onun değerini düşürmedi, o hala 50 dolar. Hayatımızda çoğu kez verdiğimiz kararlar veya hayat şartları nedeniyle hırpalanır, canımız acıtılır, yerden yere vuruluruz, kendimizi kötü hissederiz, fakat ne olduğu veya ne olacağı önemli değil, hiç bir zaman değerimizi kaybetmeyiz, temiz ya da pis, hırpalanmış ya da kırılmış, bunların hiçbiri önemli değildir. Seni sevenler senin ne kadar değerli olduğunu her zaman bileceklerdir".
Bismillahirrahmanirahhimm
rabbim okunan selalalr hıtrmetine bu güzel mübarek cuma hurmetine okumuş olduğumuz dualarımızı rabbimm katında kabul eyle
yarabimm hamillerimiz mısra ahsen zeytin seszen efnanim tualina ve diğer hamile arkadşlara kolay doğum nasip eyle sağ salim kucaklarına alamayı nasip et yarbbimm evlat hasretiyle yanan kumsal fatozöel şekerleblebi masal esmeralda nihal busecan ebarar hayatkavuni.i hpt_honey wen_har cimcime ve diğer niklerini sayamadığımız arkadşlarımıza en kısa zamanda okunann dualar hurmetine sağlıklı hayırlı evlatlar vermöeyi nasip et
yarabbim hastalara şifa dertliler deva zor durumda olanlara kolaylık borçlulara eda haksız yere cezaevinde olanlara hürriyet nasip et yarabimm
askerimizi polismizii devletimizi koru kolla yarabimmm
okumuş olduğumuz duları başta peygamberefendimiz ve diğer peygamberlerimizi erelere evliyaların ve ölmüşlerimizn ruhuna hediye eyledik kabul eyle yarbiimmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tamam hayatım okurum olmadı eşimde yardım eder oda biliyor kuranı kerim okumayı
6 fetih 400 tefriciye bende
canım ya süper evt gülümsüyorum eşimle görüştük zaten saçımdan 5 tane tel kopardı gömleğine kodu herbiri 3 gün dedi sonrasını sende görecksin dedi sarıldıı vs vs vs işte dimdik dur ve gülümse dedi bende öyle yaptım iyim şuan canımartık bebbeşide zamanı gelince gelir
İŞTE! KARŞILIK BULACAKSIN...ÇAL KAPIYI,USANMA! AÇILMAK İÇİNDİR KAPILAR.YER OLMASAYDI ORADA SANA,ÖNÜNE DUVARLAR ÇIKARDI.VERMEK İSTEMESEYDİ İSTEMEYİ ÖĞRETMEZDİ.MADEMKİ İHTİYACIN VAR,ÇALACAKSIN ÖYLEYSE,EN BÜYÜĞÜNÜ ÇAL KAPILARIN...AÇ ELİNİ GÖNLÜNLE BİRLİKTE,DİNLEYEN RABBİNDİR SENİ..."
AMİN AMİN
güzel arkadşımız ebrarımızdan allah razı olsun ve cümlemizden bu dualar için okuyan okumayan herkesin rabbim dualarını kabul etsin isteyen herkesi evlat sahibi yapsın hamilelerede hayırlı doğumlar nasip etsin yarabbim ...
AMİN ...
cimcime şu listeyi yayınla bebeğim karışmasın herkez ne okuyo görsün şöleeeeeeee
geldim geldim ben de geldimaaa herkesler nerdeler bakım :)))
yemektemi yoksa afiyet olsun şekerler :))))
bnede burdayım acıktım aslında :))geldim geldim ben de geldim
bnede burdayım acıktım aslında :))
kahvaltıııı 11 12 amannn neden okadar geç canım bide hafta içi yani :) bende hafta sonu öyleyim amaevet nihalcim bende acıktım iki gündür kahvaltılarım 11-12 den 1-2 ye kaydı valla
kahvaltıııı 11 12 amannn neden okadar geç canım bide hafta içi yani :) bende hafta sonu öyleyim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?