cimcimes53, fatosozel+, hayatkavunici, nhlkpr, yavuzguray0757
kızlar allahım bütün dualarımızı kabul etsin canlarım
slm canım nasılsın
kzılar naber
nasıl gidiyo hayat
yeniyim burda ne yapacagımı pek bilemedim birde şu tüp bebek meselesini araştırıyorum bakalım
sen neler yapıyon canım bebek düşünüyormusunuz......[/QUOiyiyim canım çok şükür bebek düşünüyoruz tabi :)))
belki geçmişten okumuşsundur 3 ekimde düşük yaptım dinlenme verdi dr bugün yarın adet olmam lazım 33. günüm bugün dr 2 ay dedi anlayacağın çalımalara aralıkta başlayacağız inş...
yeniyim burda ne yapacagımı pek bilemedim birde şu tüp bebek meselesini araştırıyorum bakalım
canım hoşgeldin,nerelerdesin,sesin çıkmıyo....iyidir canım senden sizler nasılsınz
yaşım cok iledi acilen bebegim olsun istiyorum ama olmuyo eşimde ve bende sorun yok herşey normal fakat olmuyo işte
ekledim canım ahseni bekliyorum oda okurum demişti akşama doğru listeyi yayınlarım :)))
aaa.çok güzelmiş sağolasın..ben de yapayım bakayıp.hepsi de faydalı...şifa olsun.kızlar ben bişeyler buldum gerçi hepimiz biliyoruzda bu bitkileri tekrar kullanmamız için paylaştım ben mesela civanperçemi aldım duruyo hayıt da aldım duruyo ikisini yarın sabahtan itibaren karıştırıp demliycem bal içine tatlandırıcı içicem şifa olsun inşşş :81:
civanperçemi
hayıt
havuç
ısırgan
kişniş
kimyon
limon
marul
maydonoz
melisa
muz
nane
safran
salep
bu yukardaki otların hepsi adet sancısı, adet söktürücü, adet düzenleyici özelliğine sahip bu demek oluyokı bu bitkiler bizim doğurganlığımıza allahın bir şifa kaynağı olarak vesile olabilir...
ayrıca bide bunu ilk defa duydum çavşur otu varmış rahim tıkanıklığını açmaya yarıyomuş
bilgilerinize sevgilerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?