Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar ben bişeyler buldum gerçi hepimiz biliyoruzda bu bitkileri tekrar kullanmamız için paylaştım ben mesela civanperçemi aldım duruyo hayıt da aldım duruyo ikisini yarın sabahtan itibaren karıştırıp demliycem bal içine tatlandırıcı içicem şifa olsun inşşş :81:

civanperçemi
hayıt
havuç
ısırgan
kişniş
kimyon
limon
marul
maydonoz
melisa
muz
nane
safran
salep
bu yukardaki otların hepsi adet sancısı, adet söktürücü, adet düzenleyici özelliğine sahip bu demek oluyokı bu bitkiler bizim doğurganlığımıza allahın bir şifa kaynağı olarak vesile olabilir...
ayrıca bide bunu ilk defa duydum çavşur otu varmış rahim tıkanıklığını açmaya yarıyomuş
bilgilerinize sevgilerle

yaşım cok iledi acilen bebegim olsun istiyorum ama olmuyo eşimde ve bende sorun yok herşey normal fakat olmuyo işte

yaşım cok iledi acilen bebegim olsun istiyorum ama olmuyo eşimde ve bende sorun yok herşey normal fakat olmuyo işte

canım benim yaşın kaç sorması ayıp olumsuzluğu kapılma sorun yok diyosun o zamn bebek olmaması gibi bişey yok dua ve sabır önemli olan bu rabbim hayırlı zamanda verecektir tüp bebek imkanınız varsa o da bir çare sonuçta herşey allahtan ....

ben bir cok bitki denedim ........bu karışımı denemedim .....inşallah faydasını görürsün hayırlı olsun bakalım........

aaa.çok güzelmiş sağolasın..ben de yapayım bakayıp.hepsi de faydalı...şifa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…