Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ahsen canım hoşgeldin nasılsın canım seni bekliyoduk valla bu hafta sürelerimize katılacakmısın fetih ve tefriciye okuyoruz 6 fetih 200 tefriciye kaldı canım kaçar tane okursun ????

ben bir cok bitki denedim ........bu karışımı denemedim .....inşallah faydasını görürsün hayırlı olsun bakalım........

ben zaten dr takıbındeyimde ama bitkiler herşey doğada aslında kaç aydır duruyolar keşke bu ay ilaçsız bakıldım deneseydim hemde bakardım işe yarasa sizde bilgi verrdim ama denenmiştir zaten yoksa yazmaz bunlar

canım ya biz gecen sene kötü bir merkezde denedik fakat gercekten kötü bir merkezdi uygun bir yer ve iyi bir yer olsa hemen deniyecez bakalım.......

aaa.çok güzelmiş sağolasın..ben de yapayım bakayıp.hepsi de faydalı...şifa olsun.

rica ederim cnm tabıkı kullanmakda fayda var hayıt kullanan çok serpilde kullanmış faydasını görmüş
havuçda biliyosun tavşanlar doğurgan ya bu yüzdenmiş :90:
allah doğada herşeyi bize sunmuş :97:

slm kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun allah dualarımızı kabul etsin inşallah.....
cimcimes canım ben beş tane fetih alayım okurum cumaya kadar.

slm cnm naber

kızlar ofise yeni geldim o yüzden hemen buaryı açtım msn de açıyorum okumaya daldım yazdıklarınzı ondan canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…