buse yeşil gözüküyo ama diğer topiklerde geziyo :)))
ivetttt
tamam şimdi herşey düzgün.....eee.nasılsınız..nerelerde herkes,yoğunluk var galiba....
ben de baktım bugün topiklere..daha yeni yeni öğreniyorum ya....gebelikle ilgili ne çok topik varmış ya....say say bitmez...bazı topikler açılmış,2 günde kapanmış falan....ya da yazmamış kimse falan.....
evet canım yoğundum yaaaaaa şimdi burdayım sen nasılsıntamam şimdi herşey düzgün.....eee.nasılsınız..nerelerde herkes,yoğunluk var galiba....
ben de baktım bugün topiklere..daha yeni yeni öğreniyorum ya....gebelikle ilgili ne çok topik varmış ya....say say bitmez...bazı topikler açılmış,2 günde kapanmış falan....ya da yazmamış kimse falan.....
cimcime 100 tefriciye tamam canım darısı fetihlere :))
tualina hoşgeldin canım....evet canım yoğundum yaaaaaa şimdi burdayım sen nasılsın
maşallahhh canımcimcime 100 tefriciye tamam canım darısı fetihlere :))
canımmmmmm online olmasakta hepimizin kalbi burda inantualina hoşgeldin canım....
nihal yoğunluk var işlerde de,topiği ilk kez bu kadar sesszi gördüm valla...bi garip oldum...
aynen canım çok topik var :))) ara ara geziyoruz bizde hatta serpil yukarı mahalle aşağı mahalle gezeyim der hepama insanın kendi evi gibisi yok
fadıl takipteebrar --- 175 tefriciye
şeyma 1 fetih 280 tefriciye
fatoş 4 fetih 100 tefriciye
buse 1 fetih ------
serpil 5 fetih 500 tefriciye
hanife ---- 30 tefriciye
nihal 4 fetih 644 tefricye ?
ahsen 5 fetih ------
tualina 5 fetih ------
y.güray 3 fetih 100 tefriciye
ş.leblebi 1 fetih 200 tefriciye
kumsal 3 fetih 100 tefriciye
burda yazan sayılar herkesin okuyacağı sayılardır yani okuduklarınızı çıkardım arkadaşlar kalan sayılarınız bunlar :)))
hay allah senin iyiliğini versin....
buseee yakalıycam senibugün sesssizzlikk hakimmmmmmmm:95:
fadıl takiptev v v v
cimcime ebrar nasıl eşininin işi ne oldu ? anlatsana biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?