Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tabii canım..yediğimiz kadar harcamak lazım....en azından günde bi saat yürüyüş bile yeter...

ebrar --- 175 tefriciye
şeyma 1 fetih 300 tefriciye
fatoş 4 fetih 100 tefriciye
buse 1 fetih ------
serpil 5 fetih 500 tefriciye
hanife ---- 30 tefriciye
nihal 4 fetih 644 tefricye ?
ahsen 5 fetih 100 tefriciye
tualina 5 fetih 100 tefriciye
y.güray 3 fetih 100 tefriciye
ş.leblebi 1 fetih 200 tefriciye
kumsal 3 fetih 100 tefriciye

burda yazan sayılar herkesin okuyacağı sayılardır yani okuduklarınızı çıkardım arkadaşlar kalan sayılarınız bunlar :)))

ay hıçıkırık tttu beni ttuuda uyuttu beni

iyilik anan iyilik kötülük anan kötülük bulsun

busecan35, cimcimes53 kızlar nasılsınız.cimcimes ben 100 salatı tefriciye okudum eklersin.fetihleride okuyacam inşallah.

bende varım merak etmeyin yakı sıcak tutuyormuş bir topikte okumuştum denemekte fayda var diye düşündüm ama daha detaylı bilgisi olan varsa anlatsın lütfen

bende varım merak etmeyin yakı sıcak tutuyormuş bir topikte okumuştum denemekte fayda var diye düşündüm ama daha detaylı bilgisi olan varsa anlatsın lütfen

yakı ile hamile kalnalr topiği var canım valla bende yaz sıcağından yaptım dedim ya tabıkı faydası vardır sıcak tutuyo aslında bende yapayım bi daha kı aya kış girdi belleri korumak lazım

yakı ile hamile kalnalr topiği var canım valla bende yaz sıcağından yaptım dedim ya tabıkı faydası vardır sıcak tutuyo aslında bende yapayım bi daha kı aya kış girdi belleri korumak lazım

evet belleri sıcak tutmak lazım hem bel fıtığım var hem sistitim azmamış olur sıcak olduğu için birde çocuk için işe yararsa süper olurrrrr [sağlıklı olmak demek rahat çalışma demek]:92::92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…