ayy önceden bende öleydim gecenin bir yarısı bile yerdim uykumdan uyanır yerdim hemde ama belli yaşlardan sonra kilo almaya başladım ilk aldıklarım iyi oldu çok zayıftım ama şimdi sınırı geçtim valla 5-6 kilo fazlam var( artık eskisi gibi de yemiyorum ama hareketsizlikten veremiyorum kilolarımı ne yazıkki ((
tabii canım..yediğimiz kadar harcamak lazım....en azından günde bi saat yürüyüş bile yeter...
ay nerde kemerim var titretme mekik aletim var ama düşün onlara bile vaktim olmuyo iş ev temizlik vs :)))
bende de var bisürü şey ama dedğin gibi vakit ayırmak lazım...aslında kemeri kullanabilrsin tv karşısında falan...biraz ses yapar ama....
Kızlar yakı aldım denesemmi ne diyorsunuz hazır çalışmalara başlamışken iyi olurmu acaba
Kızlar yakı aldım denesemmi ne diyorsunuz hazır çalışmalara başlamışken iyi olurmu acaba
Neden kimse yok,neden,neden,neden.....
busecan35, cimcimes53 kızlar nasılsınız.cimcimes ben 100 salatı tefriciye okudum eklersin.fetihleride okuyacam inşallah.
bende varım merak etmeyin yakı sıcak tutuyormuş bir topikte okumuştum denemekte fayda var diye düşündüm ama daha detaylı bilgisi olan varsa anlatsın lütfen
busecan35, cimcimes53 kızlar nasılsınız.cimcimes ben 100 salatı tefriciye okudum eklersin.fetihleride okuyacam inşallah.
yakı ile hamile kalnalr topiği var canım valla bende yaz sıcağından yaptım dedim ya tabıkı faydası vardır sıcak tutuyo aslında bende yapayım bi daha kı aya kış girdi belleri korumak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?