Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın dedim kimselerden ses çıkmadı da,öyle bi şey dedim işte...
aman aman,neyse ki ben c.tesi günleri çalışmıyorum...yarının çabucacık bitsin inşallah...

busecan35, cimcimes53, fatosozel+, hayatkavunici günaydın kızlarr hayırlı cumalar nasılsınız bakalım
cimcime bir ben kalmışım listede bende okudum canım ekleyiver.Allah kabul etsin

geldim geldim geçmişe dalmadım pcye daldım burayı hallettim msn için uğraşıyorum hehe

bende sizi özledim yavf
ebraaaaaaaaaaar hoşgeldin canım.gelmene çok sevindim topik tekrar toplandı yaşaaasııın
ahsen nerelerdesin kuzum sen ya geliyorsun sessiz sedasız gidiyorsun. bir sıkıntınmı var canım benim

canım buralardayımda çok yoğunum işler çok sıkıştırdı ha bire yetiştirmekle uyraşıyorum.benim tatil 9 gün olmayacak bu gidişle 3-4 gün ancak olur sonrası iş işşşşşş...birde dün yanlış yapmışım sinir oldum oturdum ağladım resmen tamamen dalgınlıktan kaynaklanan bir hata ve cezasını ben ödedim cebimden sanki çok kazanıyorum da ama ne yapayım benim hatamdı.bu iş çok stresli akşamda geç gittim eve eşime dedimki ben sinirden sitresten bugün doğururum herhalde amaaaaaan yaw çok konuştum başınızı ağrıttım.

canım benim yaaaaa demek hassas günlerdesin. biraz daha dikkat diycem ama boşa. ayrıca şöyle düşün elbette çok kazanmıyorsun ama o para senden başka şekildede çıkabilirdi allaha şükürler olsunki böyle çıktı. oğlun iyi bebişin iyi sen iyisin kocan iyi. allahaşükürler olsun o para öyle çıkmış olsun

evet,evet,evet..şefkat göster bana....mııırrrrrrrr,mıııııırrrrrrrrrrrr,mıııııııııırrrrrrrrrrrrrr.

kızlaaaaaaaaaaaar kavuniçinin şefkate ihtiyacı var hadi toplanın

oyy canım başımız ağrırmı hiç anlat dinlaeriz biz canım benim rahatla relax sıkma tatlı canını herşey düzelir üzülme oralardada doğurma :))

ebrar ------ ------
şeyma ------- ------
fatoş ------- -----
buse ------ -----
serpil ------ -------
hanife ------ -------
nihal ------ -------
ahsen ----- -------
tualina ------ -------
y.güray ----- --------
ş.leblebi ------ -------
kumsal 3 fetih 100 tefriciye

kumsal gellllllllll :))))

bi kumsaldan haber yok eminimki oda okumuştur kızlar...

ebrarrrrrrr nerdesinnn selaya az kaldııı dua yapacaz gel artıkkkkkkkkkk :))))))

okumuştur kesin mutlaka gelir haber verir

ay kız ne oldu sana pozitifliğine enerjın iptal mi yoksa faturayı ödemedinmi kestilermi
yo pozitif enerjim burda...ama,ama,ama,ben günaydın dedim..kimse bana günaydın demedi...çok sonra dedi...sonra fatoş da bana şevkat gösterdi..başımı sevdi....ben de mırmır mııırrrrrrr yapınca düzeldim şimdi.....

aynen öle canım şükür geldi valla rahatladım :))))
bayramda bol bol çalışma
:92::92::92::92:

cimcimeye katılıyommmmmmmmmmmmmm ahsen bide bebişi orda doğruma aman kaç ay kaldı şimdi :26:

ben de katılıyoruuummmmm

kızlaaaaaaaaaaaar kavuniçinin şefkate ihtiyacı var hadi toplanın [/QUOTE]

teşekkür ederim...kendimi annemin kucağında hissettim....

oyy canım başımız ağrırmı hiç anlat dinlaeriz biz canım benim rahatla relax sıkma tatlı canını herşey düzelir üzülme oralardada doğurma :))

cimcimeye katılıyommmmmmmmmmmmmm ahsen bide bebişi orda doğruma aman kaç ay kaldı şimdi :26:

kızlar geldimi üstüste geliyor ayyyyyy çıldıracam burdaki esnafların hepsi denetim geçiriyorlar maliyecile dolaşıyor ve esnaflarda bana dönüyorrrrrrrrr

dün doğurmadım ya bugün garanti doğururum

siz şefkati asıl bana gösterinn:)))))

doğru fatoşumda ödediğim cezadan çok kendi salaklığıma kızdım bile bile yaptım neyse dediğin gibi olacağı varmış.hayırlısı bakalım...

busecan iki aydan az zamanım kaldı ocak başı gibi dedi doktor ama aralığın sonuda olabilir.hayırlısı bakalım bu gün olmazsa tabiiiii:)))))

doğru fatoşumda ödediğim cezadan çok kendi salaklığıma kızdım bile bile yaptım neyse dediğin gibi olacağı varmış.hayırlısı bakalım...

VARDIR HER İŞTE BİR HAYIR ÜZÜLME LÜTFEN CANIM ARKADAŞIM

HADİ KIZLAR TOPLANIN AHSENİMİZİNDE ŞEVKATE İHTİYACI VARMIŞ OYYYYYYY
KIYAMAM SANA GÜZEL HAMİLEMİZ

kızlaaaaaaaaaaaar kavuniçinin şefkate ihtiyacı var hadi toplanın

teşekkür ederim...kendimi annemin kucağında hissettim....[/QUOTE]

NE DEMEK NE ZAMAN İSTERSEN HEMŞO. BELKİDE SENİN ANNENLEDE AKRANIZDIR. CİMCİMENİN ANNESİYLE NERDEYSE YAŞITIZ

EVEEEEEEEEET AZ KALDI

ay kız ne oldu sana pozitifliğine enerjın iptal mi yoksa faturayı ödemedinmi kestilermi

KIZ BUSE SEN ÖLÜYÜ KALDIRIRSIN YERİNDEN GÜLMEKTEN WALLA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…