günaydın dedim kimselerden ses çıkmadı da,öyle bi şey dedim işte...AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
aaaaaaa :26:neden öyle bir hisse kapıldın
yarın bende tam gün burdayıııııııııııııııııııııım
bitti balım
senince canım allah kabul etsin
allah kabul etsin canım
bende tereyağı buzluğa koyarım
yine günmü var yoksa beni neden çağırmıyorsun şu günlerinize
tamam URAS paşanın annesi
ama geç kalma erken gellllllll sakın geç kalma erken gel
günaydın dedim kimselerden ses çıkmadı da,öyle bi şey dedim işte...
aman aman,neyse ki ben c.tesi günleri çalışmıyorum...yarının çabucacık bitsin inşallah...
busecan35, cimcimes53, fatosozel+, hayatkavunici günaydın kızlarr hayırlı cumalar nasılsınız bakalım
cimcime bir ben kalmışım listede bende okudum canım ekleyiver.Allah kabul etsin
aaaaaaaaaa alınganlığımız üzerimizde yani gel canım benim gel başını göğsüme yasla ablan sevsin seni biraz
ebraaaaaaaaaaar hoşgeldin canım.gelmene çok sevindim topik tekrar toplandı yaşaaasıııngeldim geldim geçmişe dalmadım pcye daldımburayı hallettim msn için uğraşıyorum hehe
bende sizi özledim yavf
ahsen nerelerdesin kuzum sen ya geliyorsun sessiz sedasız gidiyorsun. bir sıkıntınmı var canım benim
ebraaaaaaaaaaar hoşgeldin canım.gelmene çok sevindim topik tekrar toplandı yaşaaasııın
canım buralardayımda çok yoğunum işler çok sıkıştırdı ha bire yetiştirmekle uyraşıyorum.benim tatil 9 gün olmayacak bu gidişle 3-4 gün ancak olur sonrası iş işşşşşş...birde dün yanlış yapmışım sinir oldum oturdum ağladım resmen tamamen dalgınlıktan kaynaklanan bir hata ve cezasını ben ödedim cebimden sanki çok kazanıyorum da ama ne yapayım benim hatamdı.bu iş çok stresli akşamda geç gittim eve eşime dedimki ben sinirden sitresten bugün doğururum herhalde amaaaaaan yaw çok konuştum başınızı ağrıttım.
evet,evet,evet..şefkat göster bana....mııırrrrrrrr,mıııııırrrrrrrrrrrr,mıııııııııırrrrrrrrrrrrrr.
evet,evet,evet..şefkat göster bana....mııırrrrrrrr,mıııııırrrrrrrrrrrr,mıııııııııırrrrrrrrrrrrrr.
ebraaaaaaaaaaar hoşgeldin canım.gelmene çok sevindim topik tekrar toplandı yaşaaasııın
canım buralardayımda çok yoğunum işler çok sıkıştırdı ha bire yetiştirmekle uyraşıyorum.benim tatil 9 gün olmayacak bu gidişle 3-4 gün ancak olur sonrası iş işşşşşş...birde dün yanlış yapmışım sinir oldum oturdum ağladım resmen tamamen dalgınlıktan kaynaklanan bir hata ve cezasını ben ödedim cebimden sanki çok kazanıyorum da ama ne yapayım benim hatamdı.bu iş çok stresli akşamda geç gittim eve eşime dedimki ben sinirden sitresten bugün doğururum herhalde amaaaaaan yaw çok konuştum başınızı ağrıttım.
iyi tatlım...gelmiş senin beklenmeyen renk....hayırlısı olsun....zaten söylemiştin,düşükten sonra 40 gün...önümüzdeki maçlara bakalım....
oyy canım başımız ağrırmı hiç anlat dinlaeriz biz canım benim rahatla relax sıkma tatlı canını herşey düzelir üzülme oralardada doğurma :))
okumuştur kesin mutlaka gelir haber verirebrar ------ ------
şeyma ------- ------
fatoş ------- -----
buse ------ -----
serpil ------ -------
hanife ------ -------
nihal ------ -------
ahsen ----- -------
tualina ------ -------
y.güray ----- --------
ş.leblebi ------ -------
kumsal 3 fetih 100 tefriciye
kumsal gellllllllll :))))
bi kumsaldan haber yok eminimki oda okumuştur kızlar...
ebrarrrrrrr nerdesinnn selaya az kaldııı dua yapacaz gel artıkkkkkkkkkk :))))))
yo pozitif enerjim burda...ama,ama,ama,ben günaydın dedim..kimse bana günaydın demedi...çok sonra dedi...ay kız ne oldu sana pozitifliğine enerjın iptal mi yoksa faturayı ödemedinmi kestilermi
aynen öle canım şükür geldi valla rahatladım :))))
bayramda bol bol çalışma
cimcimeye katılıyommmmmmmmmmmmmm ahsen bide bebişi orda doğruma aman kaç ay kaldı şimdi :26:
oyy canım başımız ağrırmı hiç anlat dinlaeriz biz canım benim rahatla relax sıkma tatlı canını herşey düzelir üzülme oralardada doğurma :))
cimcimeye katılıyommmmmmmmmmmmmm ahsen bide bebişi orda doğruma aman kaç ay kaldı şimdi :26:
canım benim yaaaaa demek hassas günlerdesin. biraz daha dikkat diycem ama boşa. ayrıca şöyle düşün elbette çok kazanmıyorsun ama o para senden başka şekildede çıkabilirdi allaha şükürler olsunki böyle çıktı. oğlun iyi bebişin iyi sen iyisin kocan iyi. allahaşükürler olsun o para öyle çıkmış olsun
kızlaaaaaaaaaaaar kavuniçinin şefkate ihtiyacı var hadi toplanın
doğru fatoşumda ödediğim cezadan çok kendi salaklığıma kızdım bile bile yaptım neyse dediğin gibi olacağı varmış.hayırlısı bakalım...
kızlar geldimi üstüste geliyor ayyyyyy çıldıracam burdaki esnafların hepsi denetim geçiriyorlar maliyecile dolaşıyor ve esnaflarda bana dönüyorrrrrrrrr
dün doğurmadım ya bugün garanti doğururum
siz şefkati asıl bana gösterinn:)))))
kızlaaaaaaaaaaaar kavuniçinin şefkate ihtiyacı var hadi toplanın
ebrar ------ ------
şeyma ------- ------
fatoş ------- -----
buse ------ -----
serpil ------ -------
hanife ------ -------
nihal ------ -------
ahsen ----- -------
tualina ------ -------
y.güray ----- --------
ş.leblebi ------ -------
kumsal 3 fetih 100 tefriciye
kumsal gellllllllll :))))
bi kumsaldan haber yok eminimki oda okumuştur kızlar...
ebrarrrrrrr nerdesinnn selaya az kaldııı dua yapacaz gel artıkkkkkkkkkk :))))))
ay kız ne oldu sana pozitifliğine enerjın iptal mi yoksa faturayı ödemedinmi kestilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?